Bir de böyle terbiyesizlık var. Bu tamamen eğitilmezlikten. Örnek veriyorum, gerçek hayatta en son ne zaman 29 yaşındaki, tanımadığın bir adama "popiş yanıklığın nereden geliyor" minvalinde soru sorabildin? Gibi..
Eee yani bu kadar basit. Ama sexyrn önce sevgi ve aşk olmalı anlaşma gücü birde Seksi herkesle yaparsın bu dangalak kim bilmiyorum ama hiç sevilmeyecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İki taraftan biri Koç Burcu olduğunda ilk 3'ü gerçekleşmiyor.
Burçlara çok inanmam ama ilk 3’ü net yaşanır
Bir de aynı senin gibi, kendilerini bir halt zannetmeleri var. Rekabetçi ve hırslı yapılarından kaynaklanıyor.
Nerden geliyor bu g. t yanıklığı? Ben bunda yanlış bir şey görmüyorum, hazımsız : )
Bir de böyle terbiyesizlık var. Bu tamamen eğitilmezlikten. Örnek veriyorum, gerçek hayatta en son ne zaman 29 yaşındaki, tanımadığın bir adama "popiş yanıklığın nereden geliyor" minvalinde soru sorabildin? Gibi..
Bu kadar nazik, g. te bile popiş diyen birine ilk kez diyorum, şanslısın.
Hayatinda karşılaşabileceğin maksimum nezaket ile tanıştırabilirdim seni.
Yapıyorsun bu nezaket işini hocam, tebrikler
kanka herif başa seks koymuş birde ulan sonrada benle yapan benden önce kimle ne yaşamıştır dersiniz
Retro aktif kıskançlıkla kafayı yiyecek kadar aptal değilim. Geçmişinden rahatsızlık duyduğum birisi ile beraber olmam bu da sorunu ortadan kaldırır.
Eee yani bu kadar basit. Ama sexyrn önce sevgi ve aşk olmalı anlaşma gücü birde Seksi herkesle yaparsın bu dangalak kim bilmiyorum ama hiç sevilmeyecek
Sıralama illa böyle olacak diye bir şey yok. Genel bir yargı, o da Koç burcunu yermek için.
Koç burcu nasıl ki?
Bilmem ben burçlarla pek ilgili değilim, çoğu kişinin koça bi antipatisi var onu biliyorum
Hımm ilginç Valla