hangi tiplere asik olur, nelere dikkat eder, neler ilgisini ceker?
aslan burcu kadiniyim sizce bana karsi birseyler hissetmesi olasimi?
aslan burcu kadiniyim sizce bana karsi birseyler hissetmesi olasimi?
Bir koç erkeği olarak bir iki şey yazayım.
Trip atmayan, bilgili, akıllı, kültürlü, boş yapmayan, ciddi ama yerine göre eğlenceli, kendini ve bakımını önemseyen kadın diyebilirim...
bunlar var ama mesela kolay elde etme olayina ne diosun?
Zoru severim. Kolay elde edersem kolay vazgeçebilirim.
yani stratejiye yönelik gitmedim acikcasi, onunla yazistiktan sonra araya ciddi anlamda seyler girdi ve 2 ay görüsemedik. o sürekli yazdi görüsmek istedi vs. sonra grüstük biz ve birseyler yasadik. sonra tabiki ben her cagirdiginda gittim :) sonra tekrar araya birseyler girdi yine görüsemedim falan. gel gelelim 1 aydir sürekli görüsüyoruz :) yani ne oldugumuzu nereye gittigimizi benden hoslanip hoslanmadigini anlayamiyorum karisik
Anlayamazsın zordur anlamak. Bir şeyler yaşadıysan sadece bunu tekrarlamak için de görüşüyor olabilme ihtimali var.
galiba öyle :) sanirim bu o bitirene kadar devam edicek
Muhtemelen öyle görünüyor. Halinden memnunsan devam değilsen noktayı koymalısın.
ya aslinda görüsmemizin sebebide buydu :) o nedenle su an hoslanti var sadece, ilerisi olur mu bilmiyorum ama olursada canim yana bilir. kararsizim aslinda
Umarım olmaz öyle can yanmalı durumlar. :)
Görüşme sebebi belli ise muhtemelen karşı tarafta o şekilde kalacaktır. Değişme ihtimali küçük gibi
peki tamam tesekkür ederim :). sanirim cokta sey etmemeliyim :)
Rica ederim :)
Cevap
1Cevap
Aslan burcu kadını neden bir başka güzel olur ki
:) nedenmi
Hıhım nedenn 🌹
onu bilemiyorum :)
Bence öğrenmeliyizz 🙂 kaç yaşındasın
zor elde ettikleri kadınlardan kesinlikle
ozaman ben coktan kayp ettim :)
ah be hemen yelkenleri suya indirmeyeydin
aslinda bir kac ay görüsmek icin cok israr etti, ama ilk görüsmeden sonra her cagirdiginda görüstük :) sonra ben yien biraz soguk tuttum arayi, sonra yine görüstük biz sürekli :) ben bizim durumu bi türlü anlayamadim zaten
Koç çok kötü başka birini bul
Aşırı bakımlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?