Astroloji & Burçlar Balık erkeği için? postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Balık erkeği için ideal kadın hangi burçtan olmalı?#postmodernpokemon Balık erkeği için? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zeynestelle Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Balık +1 yıl balık erkekleri mi.. allah korusun tüylerim ürperdi bak yine 1 1 Yorumla postmodernpokemon Balık +1 yıl Aa neden? Neler yaşadın :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aa bende balık burcuyum 1 2 Yorumla postmodernpokemon Balık +1 yıl O zaman cevabı sende merak ediyorsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani Yorumla
shhebsueueu3737 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Koç +1 yıl Oğlak birbirinizi yersiniz 😂 1 2 Yorumla postmodernpokemon Balık +1 yıl O zaman oğlak birini arıyorum :) Yorumla shhebsueueu3737 Koç +1 yıl Bende balık burcuyum 😂 Yorumla
melikehayatimolmus Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Başak +1 yıl Balık-başak uyumu bence iyi olur. 1 3 Yorumla postmodernpokemon Balık +1 yıl Bunu ilk defa duydum Yorumla melikehayatimolmus Başak +1 yıl Duygusal bir ilişki olur fakat başak balığa çok iyi sahip çıkar diye düşünüyorum tatlı olur. Yorumla postmodernpokemon Balık +1 yıl Hmm o zaman başak burcu kadınına artık başka bakacağım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
balık erkekleri mi.. allah korusun tüylerim ürperdi bak yine
Aa neden? Neler yaşadın :)
Aa bende balık burcuyum
O zaman cevabı sende merak ediyorsun :)
Yani
Koç burcu
Oğlak birbirinizi yersiniz 😂
O zaman oğlak birini arıyorum :)
Bende balık burcuyum 😂
Balık-başak uyumu bence iyi olur.
Bunu ilk defa duydum
Duygusal bir ilişki olur fakat başak balığa çok iyi sahip çıkar diye düşünüyorum tatlı olur.
Hmm o zaman başak burcu kadınına artık başka bakacağım :)