Bu ikisini yorumlayacak biri var mı?
Kova Kadını=Yengeç Erkeği
Kova=Akrep Erkeği
Ikili uyum nasıldır?
Kova Kadını=Yengeç Erkeği
Kova=Akrep Erkeği
Ikili uyum nasıldır?
Her iki burçta su gurubu olduğu için birbirine yakın burçlar.
İki burçta duyguları ile hareket eder. Ben pek fark göremiyorum.
Yengeç burcu erkeği sürprizler ile doludur.
Duygudan duyguya geçiş hızı oldukça hızlı olduğu için kafa karışıklığı yaşarması muhtemel.
Akrep burcu daha belirgindir bu konuda bence. Olduğu gibi yaşar iki burçta. Burada kalbinizi dinleyip size yakın olana gitmeniz de fayda var.
Cevap
3Cevap
Yengeç'i bilmem de akrep ile sanmam yapabilirsin onlar biraz seks hayatına düşkün kova ise daha farklı aktiviteler yapar
hicbiriyle kova kadinlari ates ve hava burclariyla anlasir
Akreple 🔥
Yengeçle arasındaki fark ne oluyor peki Akrebin?
Yengeç minnoş
Akrep serttir seç
Terazi mi aman aman😅😂
Terazi falan değilsindir umarım, eğer öyleysen sözüm meclisten dışarı diyerek söze başlıyım😅 tam dengesiz oluyorlar. Ayakları yere basmayan, aklı bir karış havada kimi tanıdıysam hep terazi çıktı hem kadın hem erkek olarak
Eyvah eyvah 😂 daha önceki sevgililerin yengeç ve akrep miydi
Bu hikaye beni etkiledi. Simdi sana özelden mesaj atıcam anlat bana bu yengeçle akrep erkegi nasıl tavlanır nasıl kızlardan hoşlanır vs.😂
Kovayı bilmem ama akrep erkeği her zmn 1-0 öndedir
Yazık aklına
Ne alaka
Akrep
Neden akrep peki? Yengeçle neden olmaz?
Akrep
Neden akrep peki
Akrep inatçı yengeç inatçı kova ılımandır
İkizler erkeği ile
İkizler erkeği mi aman aman. Hem de ayrılıp barışarak 2 kez denedik ama yine olmadı
Yaa cinsel hayatınız nasıldı mükemmel değil miydi
Ben cinselliğe düşkün biri değilim ama o çok düşkündü. Cafede otururken bile öpüşmeye falan çalışırdı, böyle olunca ben rahatsız oluyordum. Ama iyi yanları da vardı beraber iki arkadaş gibi konuşuyorduk eğleniyorduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?