Çoluk çocukla uğraşamazlar. Herkes kendi denginde ve yaşında birini bulmalı sana tavsiyem kendi liginde kişiler bul yoksa top gibi oynarlar senin küçük adam
Tecrübe edinmiş insan mı anladın olgundan🤦🏻♀️Ergenliği çoktan geçmiş kişiyi kastetmiştim oysaki. Neyse git başka yaşça büyük kızlara sor bu soruları 🙄
Tecrübe sahibi olmasını söyleyen kim yahu🤦🏻♀️Kafa yapısı düşünceleri olgunca olan dedim ben. Neyse küçük kardeş sen büyüyünce sonra bi daha konuşalım bu konuyu tamam hade şimdi uslu uslu git uyu☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
En iyi anlaştığım burç
Kralsın yükseleni oğlak olan Akrep Burcu rast geldi mi sana
Yükselenle ilgilenmediğim için pek sormam denk gelmişsemde haberim yok
Fiziksel olarak beğeniyor musun
Akreplerin bakışları çok güzel olur hemen anlarım akrep olduğunu
Gerçekten bı fark var haklısın peki etkilendiğin bı yanı var mı
Zekiler, farklı bir auraları olur, çekici olmaları beni etkiler
Ablam kaç sorum daha olucak rahatsız etmeyeceksem
Sor kardeşcim gönder gelsin
jdkdkdk akrepler dışardan da yüksek libido lu gözüküyor mü
İsterse belli eder yoksa anlamazsın
Ahaha bildin
Daha fazla yormiyim seni teşekkür ettim☺️
Rica ederim küçük adam:)
Xjsjjdjej abla öyle deme ya geri cevap vermek zorunda kaldim
Yaşından dolayı dedim yaa alınma hemen skfbndndnf
😂😂 abla tam üstüne bastın bu konuda sorum olcak
Sor bakalım
Müsadenle yaşını öğrenim önce 😅
25 de napcan yaşımı🤔
Sjksksk yok yok yapmicam bişiy sorum şu ki ayıptır söylemesi milfler ilgimi çekiyor
Sence siz ablalar bize bakma ihtimali var mı?
Çoluk çocukla uğraşamazlar. Herkes kendi denginde ve yaşında birini bulmalı sana tavsiyem kendi liginde kişiler bul yoksa top gibi oynarlar senin küçük adam
Sapla sende sapla abla tamam da hiç mi etkilenemezler dış görünüşünden falanda mı?
her şey dış görünüş değil yaşça olgunluk çok başka bişey.
Tecrübe edinmiş insanlar diosun yani onuda eklesek bakar mi
Tecrübe edinmiş insan mı anladın olgundan🤦🏻♀️Ergenliği çoktan geçmiş kişiyi kastetmiştim oysaki. Neyse git başka yaşça büyük kızlara sor bu soruları 🙄
Abla her konudaki tecrübe sahibi insanlara olgun denmiyor mu kurban olim
Tecrübe sahibi olmasını söyleyen kim yahu🤦🏻♀️Kafa yapısı düşünceleri olgunca olan dedim ben. Neyse küçük kardeş sen büyüyünce sonra bi daha konuşalım bu konuyu tamam hade şimdi uslu uslu git uyu☺️
Pöff kardeşim tamam abla ikinci plandaki adamin verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
Aferin sanaa akıllı kardeşim benim☺️
:))