Astroloji & Burçlar Oğlak ve aslan burçları birlikte tehlikeli olur mu? Sjwjdnjejdndnd Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Onların ortak yönleri onları tehlikeli yapar mı?Bence yapar peki sizce? Oğlak ve aslan burçları birlikte tehlikeli olur mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% Yengeç +1 yıl Yengeç - İkizlerBunlar oldukça tehlikeli olabilir bencede. Ruh hastası onlar :)) 0 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% Boğa +1 yıl @gardenyas :)) suç ortağımdan daha fazlasıdır benim için :))) 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Yangına körükle mi gidecekler, anlamadım. 😀 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Pek uymaz. Aslan cesaretlidir Oğlak temkinli. 0 2 Yorumla Sjwjdnjejdndnd Yengeç +1 yıl Aslan çok cesaretli oğlak risk almaya bayılır Yorumla Nükleerteori Kova +1 yıl Oğlak burcunu taşımıyordur o zaman o kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yengeç - İkizlerBunlar oldukça tehlikeli olabilir bencede. Ruh hastası onlar :))
@gardenyas :)) suç ortağımdan daha fazlasıdır benim için :)))
başak kardeşim nerdesin
Yangına körükle mi gidecekler, anlamadım. 😀
Yengeç bul beni sjsjsj
Pek uymaz. Aslan cesaretlidir Oğlak temkinli.
Aslan çok cesaretli oğlak risk almaya bayılır
Oğlak burcunu taşımıyordur o zaman o kişi
Erkeğin aslan kadınınki oğlaksa olur
Burçlara inananlar genel olarak tehlikeli