Içten içe iyi bi dişil enerjim olduğunu düşünüyorum ama insanlar bunu görmüyor ve de bazı insanların kendilerine has bi aurasi vardır ya dışarıda bunu taşıdığımı düşünüyorum ama sanırım insanlar onu da soğukluk olarak algılıyor kendimi yanlış mi tanımlıyorum acaba ya da onların gözünde ben mi yanlışım dışarıdan nasıl gözüktüğümü nasil çözücem
Cevabın nedir?
Dişil enerjisi yüksek olan kadınlar utangaç, masum oluyor kısık sesle konuşuyorlar hareketleri naif, zarif oluyor. Konuşurken başlarına yana eğiyorlar. Kolye takınca duran nokta var ya orada parmaklarıyla yuvarlak çiziyorlar tabi bunu bilmeden yapıyorlar. Dans ediyorsan hareketlerin yumuşar dişilliğin artar, dansçıların dişil enerjileri yüksek oluyor. Su ile çok içli dışlı olursan dişil enerjin yükselir. Bir kadın sürekli su ile temas etmeli sesini dinlemeli. Esra Ezmeci'den not alarak daha yeni dinlemiştim, ilgini çektiyse videolarına bakabilirsin, dişil enerjiyi çok güzel anlatıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılKendi hakkimda yanilmadigimi fark ettim, Esra Ezmeci'yi de severim bakıcam 👍🏻teşekkürlerr
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılSorman gerekiyor dışarıdan nasıl görünüyorum diye bende de o var genelde havalı kibirli ve soğuk görüyorlarmış. Ama alakam yok. Konuşunca anlıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılEvett egoist diyen var soğuksun diyen var yanina yaklastirmaz gibisin kimseleri diyorlar halbuki yok oyle bi şey,, aynen tanıyınca vakit geçirince seni ilk gördüğümde böyle biri olduğunu düşünmüştüm ama hic öyle değilmişsin tepkisiyle karşılaştım birkaç kez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri seni videoya alsın sonra izle. Dışarsan nasıl gözüküyorsun bir bak
00 YorumlaNerden bilelim sen bilmiyorsan
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama inanıyorum ya da kendimi kandırmışım bu zamana kadar ki bi etkisini göremedim :(
Şu aura muhabbetlerine hiç bir zaman inanmam.
045 Yorumla
Soran+1 yılVar var aura diye bi sey var her insana çekilmezsin mesela enerjinin tuttuğuna çekilirsin
Soran+1 yılEtki alanına girmemiştir henüz biri
Soran+1 yılDoğru insan olmadığı içindir o, asil biz napalim güvenilecek erkek mi var senin doğru birini bulma şansın daha yüksek
Soran+1 yılNe diyeyim karşına seni bile şaşırtacak seni yeniden inandıracak güzellikler çıksın
Soran+1 yılKendine ördüğün duvarları yıkmazsan çıkmaz haklısın
Soran+1 yılHerkesin çizgileri var mesafesi de olmalı ama sen küsmüşsün yeniden istemezsen bi şeyleri olmaz zaten kendini kapatan birine kollarını açsan da o istemedikçe olmaz
Soran+1 yılSaygı duyuyorum kendinle barışık olmak kendine yetebilmek önemli
Soran+1 yılSaygısız olma ihtimalimi size düşündüren ne anlamadım? Gayet normal cevaplar verdiğimi düşünüyorum.
Soran+1 yılKarşı taraftan bi saygısızlık görmediğim sürece neden böyle bir şey yapayım ki? Ha yapıyorsam da mutlaka hak etmiştir.
Soran+1 yılImm pek çok sebebi olabilir. Yarası vardır gocunuyordur. Eleştirinin yalnızca olumsuz anlamda olduğunu düşünüyordur. Halbuki olumlu anlamda da eleştirilebilirsin. İki türlü de eleştiri kendini yeniden süzgeçten geçirmeni ve geliştirmeni sağlar. Duymak istemedikleri bir şeyi söyleyince insanlar saldırganlaşır bu yüzden de saygısızlık olarak görmüş olabilirler.
Sen de lütfen kendine duvarlar örme meselesini olumlu bi eleştiri olarak al, kendinle yüzleşmen sana daha iyi gelir
Soran+1 yılBana güvenip güvenmemen önemli değil ki tanımadığın birine güveniyorsan orada bi sorun vardır zaten, ama bi şeyi anlamadım son anında akıllıca davranmaya başladın da ne demek? Aptalca mı cevaplar veriyordum öncesinde, anlayamadım? Böylesi bi cümle biraz ukalaca değil mi sence?
Yay+1 yılAura inancı bana saçma geliyor. Tamamen o yüzden.
Aura konusunda inanabileceğim tek şey, bir insanın pozitif ve negatif enerji yaymasının, tamamen o anki ruh haline ve insanlara yansıttığı davranışlara bağlı olması. Onun dışında kişilik kısmına zerre inanmıyorum bunun ya da aura yırtılmasıdır, 2 tane farklı karakterin aynı auraya sahip olmasıdır, cartıdır, curtudur, bana saçma geliyor, pek akıllıca bir inanç gelmiyor bana. Yine de saygı duyucam sadece
Soran+1 yılAkıllıca bulmamaktansa saygı duyman gerektiğini fark etmen güzel. Senin aura tanımını kastediyorum aslında. Bir insan bi ortama girdiğinde hali tavrı duruşu ve konuşmasıyla etrafındakilerde bi izlenim bırakır bazı insanların enerjisi öyledir ki seni çeker ama bazılarında da yoktur bu. Zarafet eğitimi alan insanları düşün ya da hitabetçileri insanları etkisi altına alan bi duruşları vardır kastettiğim şey buydu aslında. Enerji konusu da tamamen biriyle yıldızının barışması bazı insanla ne yaparsan yap olmaz ama bazılarıyla daha ilk görüşte aynı frekansta konuşmaya başlarsın, mizaç meselesi
Soran+1 yılDiğer yorumun altında söylediğim gibi kırılmışsın o kadar çok kırılmışsın ki seni kimsenin kıramayacağı bi dünya inşa etmişsin kendine ve orada mutlu olduğunu düşünüyorsun kendinle mutlusun ona lafım yok ama eksik kaldığın tarafın mutlu değil bence
Soran+1 yılBence yaratılış gereği hepimiz eksik ve yarım geliyoruz dünyaya. Bir arayış içindeyiz ve yolda yanımızda birini istiyoruz. Bazıları o yolu yarım yürürken bazıları yanindakiyle yürüyor herkes tamamlanarak yürümeyi hak eder bence, fazlam bile var bi kaçış belki de kendine fazla yükleniyor olamaz mısın? Içten içe kendini baskılayan bi otorite figürü yaratmış ve ona tamah ediyor gibisin. Belki de yanlış yorumladım bilemiyorum.
Yay+1 yılYanlış yorumladığını düşünüyorum. Bunu ben bir baskı olarak değil, bir yaşam tarzı olarak görüyorum çünkü ben özgürlüğüme düşkün bir insanım ve insanlığa faydalı olabileceksem, önce özgür olmam lazım. Önce özgür olacaksam da beni baskılayan tüm etkenleri ortadan kaldırmam gerekiyor. Güvenilmez kızların bana oluşturabileceği psikolojik saldırılar bile buna dahil ki geçmişte buna 4 yıl boyunca fazla maruz kaldım. İnsan artık "Yeter!" diyor resmen. Ben de kendi zihnimde buna bir "Yeter! Dur artık!" dedim ve o gün bugündür buna karşı bayağı dirençliyim. Ayrıca ben hırslı bir insanımdır. Sana bir hikaye anlatıcam.
Çocukken ben bazı büyüklerime "Ben büyüyünce sigaraya başlamayacağım." diyordum. Onlar da bana "Yav he he sen gençlik yıllarına gel de görürüm ben seni." diyorlardı. Ben de gülerek dedim ki "Evet. Büyüyünce göreceğiz. 🙂"
Şimdi 20 yaşındayım. Ne alkol kullandım, ne sigara kullandım, ne uyuşturucu kullandım, ne de kumar oynadım.
Soran+1 yılÖncelikle son bi sorum var yaşın 20 ama profilinde 37 ruhen öyle hissediyorusn galiba anlayamadım? İnsanlara seni kimsenin durdurabileceği bi alan yaratmadığını görüyorum zaten konuşmanın en başından beri. Yine de bi tavsiye olarak şunu söylemek isterim, o "güvenilmez kızlar"ın sende bıraktığı izlere bu kadar çok takılır ve kendine bu konuda böylesine gem vurarak devam edersen yine en çok kırılan sen olursun. Güvenilmez olan insanlardır. Bir veya birkaç kızın hatasını bütün cinsiyete mal etmen çok yanlış. Belki hiçbir zaman o kız gibi birine bir daha rastlamayacaksın yine de burada sinirlenmen gereken sizin karşınızda engel teşkil eden aileleriniz, o veya diğer tüm kızlar değil. Ha bi de hırsın da insani yaralayabileceğini unutma. Tüm bunları düşünmeyi reddedip yine bana seçtiğin yaşam tarzında mutlu olduğunu söyleyeceksin, tahmin edebiliyorum. O yüzden sana seçtiğin yaşam tarzında mutluluklar dilerim.
Yay+1 yıl1- İkidir insanlara yanlışlıkla 37 yaşında açtığımı, aslında 20 olacağını anlatmaya çalışıyorum ve ben bunu basa basa söylememe rağmen hala daha kendimi ruhen 37 hissettiğim için açtığımı iddia eden tek kişisin.
2- Eskiden bu alanı oluşturmuştum. Fakat artık kötü niyetli kimseye şans bile tanımamaya karar verdim. Bu kadarı insanların zoruna gidiyorsa bu benim umrumda bile olmaz.
3- Güvenilmez kızların izlerine takılmıyorum. Beni asla anlamadın anlamayacaksın da. Ben sadece ilişki işine bir son verdim. Bundan sonra iyi niyetli gördüğüm kız gözümde en fazla arkadaşım olabilir. Ama daha ötesi yok. Siz kızlar bile bunu erkeklere karşı bu kadar iyi uygulayıp "Kızlarla erkeklerden iyi arkadaş olabilir." diyordunuz. O zaman ben de hodri meydan diyorum. Oyunu kuralına göre oynayalım. Bu siz kızların bu kadar zoruna gidiyorsa ve ağlayacaksanız o zaman benimle uğraşmayın. Yoksa ben de biliyorum güvenilir tipler olduğunu. Sadece kendimi savunmaya almak ve kötü niyetli herkese şans bile tanımamak adına yaptığım bir girişim bu (size her ne kadar acımasız gelse bile en doğrusu bu ve ben buna devam edicem).
4- Bütün hatayı tüm cinse yüklediğimi düşünmüyorum. Tersine ben bunu yapanlara karşı çıkan biriyim. Sadece hayattaki bazı tercihlerim değişti. Yoksa kimin ne olduğunu biliyorum. Beni tanımıyorsun. Hem de hiç.
5- Artık psikolojik acıların beni yaralamayacağı bağışıklık düzeyine geldim. Tavsiyen için sağol ama ben sandığından da farklı bir evredeyim.
6- İşin en ironik yanı, seçtğim yaşam tarzında sanki başkalarına ihtiyaç duyacakmışım gibi bir algı oluşturmaya çalışman. Bu yanlış bir şey. Bir kız bile olmadan mutlu olmanın trilyon tane yolunu biliyorum. Sen emin ol buna.
Diyeceklerim bu kadar. Daha eğer devam edeceksen bu ilerleyip gidecek bunu biliyorsun dimi? O yüzden şimdiden çabalamayı bırakıp seni hayat tercihime saygı duymaya davet ediyorum. Teşekkürler.
Soran+1 yılBasa basa mi söyledin bana bi kez söyledin baskalarina dediysen bilemem
Soran+1 yılSenin de anlamaman çok ama çok yazık. Öyle bir algı oluşturmadım!. Hayat tercihine saygısızlık yapmadım!. Bunu söylemen senin de beni asla anlamadığını gösteriyor.
Soran+1 yılBaşkalarına guvenmemezlik yapma ayrı bir konu, tavsiye ayrıca bence kanaatimce bi öneriydi algı değildi ima da, 6. maddende baskalarina ihtiyac duyacakmışım gibi bi algı oluşturman demissin ben bundan bahsediyordum
Soran+1 yılProblem yok. Tamamm. Haklısın. Hadi dağılalım..
Soran+1 yılTercihin bana batmıyor kardeşim niye batsın,, bi de kabul ettiğimi düşünüyorsun 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ neyse daha fazla yazmayacağım benden bu kadarr
Aynadaki yansıma bak o sana soyleyecektir
07 Yorumla
Soran+1 yılO güzel şeyler söylüyor da cevremde bi karşılığı yok
Soran+1 yılYüzüme bi kova soğuk su çarptın sağ ol ya da ne denirdi soğuk duş etkisi yarattın aynenn ama o maskeyi çıkaramam onunla yaşamak zorundayım
Soran+1 yılBi yolu yok mudur dışarıdan böyle kalıp karismdakine içimdekini anlatmanın aktarmanın
Soran+1 yılBurnum havada değil ya ama öyle anlaşılıyor sanirim ayrıca tavrın sert olması iyi bi sey bi yerde samimiyetsizlik göstergesi de sayilmamali
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen çözemezsin ben çözerim. Dışarıdan.
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenle alakalı
11 Yorumla
Soran+1 yılKısmen evet ama bi günüm bi günümü tutmuyor bu konuda tamamen ruh halime bağlı
Hiç sevismedinmi...
016 Yorumla
Soran+1 yılkonunun bunla ilgisi ne
Soran+1 yılben gidişattan bahsediyorum siz direk sonuca bağlanıyorsunuz
Soran+1 yılhaticesiz netice olmaz
Soran+1 yılVardır illa ki dişil enerjisi yüksek kadınlar etrafında ya bakmayı bilmiyorsundur ya da görmeyi
Soran+1 yılIyi yat o zaman hepsiyle
Soran+1 yılDışarıdan bakınca göremiyor, anlayamıyormuşsun ya diğer ihtimal de olmayacağına göre imkansız beni tanıman
Soran+1 yılNereye nasıl bağlayacaksın bunu çok merak ediyorum gerçekten
Soran+1 yılGizli olmasam kaçıncı dk da yazardın acaba
- Astroloji & Burçlar konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden bilemem
00 Yorumla Ateşli giyin kanks
08 Yorumla
Soran+1 yılBahsettiğim şey giyimle ilgili değil belki içinde ama sadece o degil
Soran+1 yılYanan onlar olmuyo günün sonunda ben oluyorum
Soran+1 yılIçmeye gerek yok içten yanmak icin
Soran+1 yılSen işi bilenlerle devam o zaman
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Dişil enerjimin yüksek olduğunu nasıl anlarım ve bunu dışarıya nasil yansitirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım