Rüyamda sürekli deniz görüyorum deniz olmayan sehirde bile deniz goruyorim ya uzaktan denizi izliyorim ya denizin icimde oluyorim deniz ya col guzel gunesli oluyir yad ayagmuu denizin ortasinda oluyorim birde birgün cok uzuldum cok istedigim bir okul vardi ruyamda yesil bi kapidan gecip o okulun önümde duruyordum
Devamlı aynı rüyalar birbirine benzer aynı mekanlar geçmişten gelen takıntılı anılar hatıralar , travmatik yaşanmışlığın rüya alemine yansımasıdır. Denizden dolayı deniz tarafından yakınlarına bir şey oldumu? Denizin temsil ettiği mana ve anlam senin için önemli o mesele çözülür ise sürekli deniz görmen kesilir.
Sorun yok inşallah. İçin rahat olsun. Hakkında bir karar çıkacak olursa da bu bolluk bereket rızık ve esenlik üzere bir nasip verileceğini düşünüyorum rüyan bu yönde Allah'a esirgesin Allah a emanet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Banada yapsana olur mu
Peki tamam
En çok merek ettigin rüyanı yaz
Çorba gibi olmasın çok güzel akışıyla yaz. net olsun
Rüyamda sürekli deniz görüyorum deniz olmayan sehirde bile deniz goruyorim ya uzaktan denizi izliyorim ya denizin icimde oluyorim deniz ya col guzel gunesli oluyir yad ayagmuu denizin ortasinda oluyorim birde birgün cok uzuldum cok istedigim bir okul vardi ruyamda yesil bi kapidan gecip o okulun önümde duruyordum
Devamlı aynı rüyalar birbirine benzer aynı mekanlar geçmişten gelen takıntılı anılar hatıralar , travmatik yaşanmışlığın rüya alemine yansımasıdır. Denizden dolayı deniz tarafından yakınlarına bir şey oldumu?
Denizin temsil ettiği mana ve anlam senin için önemli o mesele çözülür ise sürekli deniz görmen kesilir.
Hayir denizle ilgili tramvam falanda yok cozemedim
Sorun yok inşallah.
İçin rahat olsun.
Hakkında bir karar çıkacak olursa da bu bolluk bereket rızık ve esenlik üzere bir nasip verileceğini düşünüyorum rüyan bu yönde Allah'a esirgesin Allah a emanet
Anladim yaa bilmem cozemedim omdan sordum
Anlatayım mı rüyamı
Bak en önemli olduğunu emin olduğun ve hayatının en önemli rüyasını anlat tek hakkın var onunda boşa harcama
Reis çok katı çıktın ya 😔
Güzelce yaz tamam istediğin kadar rüyalarını sana yorumlicam bütün rüyalarının anlamını sana soylicem üzülme