Dün gece çok gerçekçi rüyalar gören bir ben miyim? Uyudum uyandım hep farklı film gibi rüyalar gördüm. Etkisinden uzaklaşamadım. Kabus gibiydi retro metro olaylarından da pek anlamam bilen varsa yazsın ya da benim gibi olan? Sersem gibiyim ayılamadım halâ🥲😏
geçen bende bir rüya gördüm kafayı yiyodum rüyamda uyanıyorum ama hala rüyadaydım sonra tekrar uyuyordum yine rüyadayım ama tekrar rüyaya dalıyordum bir daha rüya içinde o rüyadan uyanıyordum allahım sonsuz döngüydü resmen
ya benim rüyada şöyle telefonu bir kaç defa kırdım camını yaptırdım son 4 sene içinde neyse askerden döndüm ocakta kırıktı bir daha yaptırdım geçen gün jelatinini attıydım ve bir yere arkadaşımın evini taşımaya gittiydim la telefonu kırarız diye şimdi götürmedim telefonu :D akşamına da acayip yorgunum ondan böyle bir rüya gördük herhalde
uyuyorum rüyadayım, rüyada telefona bakıyorum kırılmış ama rüyada olduğumun bilincindeyim sonra rüya içinde uyanıyorum yatağımdan uzanıp bakıyorum telefonuma aha kırık harbiden kırılmış rüya yanıltmamış diyorum ama inanamıyorum nasıl kırıldığına falan bir daha uyuyorum rüya içinde yine bakıyorum kırık yine rüya içinde uyanıyorum artık her seferinde gerçekten uyanmış sanıyorum kendimi bakıyorum telefon normal mi yine kırık bi 3000 5000 defa falan oluyor bu herhalde sonra şükür ki gerçekten uyanıyorum refleksen direkt bakıyorum telefon normal oh çekiyorum :D
Rüya değil de yani filmde de devamlı başa dönüyordu oyuncu ölüp ölüp başa dönüyordu uzaylı istilası filmiydi. Tom Cruise yarının sınırında filmin ismi 😅
Hatırlamıyorum ki. Bugün için aklımda kalan, güya yine askerdeymişiz ben bir plan yapıyorum ama benim planı arkadaş kendisi yapmış gibi anlatıyor. Kumandan ndnfnd gidip arkadaşın alnını öpüyor.
En İyi Cevaplar