Astroloji & Burçlar Nickinizden burc tahmini yapayım mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Doğru tahmin ettiklerime ultra muhteşem burç yorumu yapacağım. 5 kavanoz bal gönderecek halim yok. :D Nickinizden burc tahmini yapayım mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 359 cevap paylaştı. Nickimi görünce aklıma başak burcu geliyor ama alakasi yok😄 0 8 Yorumla Soran +1 yıl oğlak ya da terazi :D :D Yorumla Neveaşıkbiri Koç +1 yıl Hayır😄 Yorumla Soran +1 yıl kova ? . d Yorumla Neveaşıkbiri Koç +1 yıl Yaklaştın😄 Yorumla Soran +1 yıl ıstakoz :D :DÇ :D Yorumla Neveaşıkbiri Koç +1 yıl Ah bildin evet👏😄 Yorumla Neveaşıkbiri Koç +1 yıl Koçtu Yorumla Soran +1 yıl biliyordum ya :D bu işler benden sorulur :D şükür söyledin Yorumla
Birazsenbirazben5 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% Koç +1 yıl Olur bende merak ettim şu an bakalım bilicenmi🤔🤔🤔 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Tahmin et bakalım bulabilecek misin :D 0 8 Yorumla rosiessx Koç +1 yıl Bence sen terazi yay gibi duruyosun Yorumla Soran +1 yıl ımm oğlak mı :D Yorumla mine13 Balık +1 yıl @rosiessx İkisi de değilim de nereden çıkardın? :D Yorumla mine13 Balık +1 yıl @__-_ıIıAıIı_-__ Olmadı :D Yorumla rosiessx Koç +1 yıl Süslü gözüktün gözüme dbdhjdhd Yorumla rosiessx Koç +1 yıl Kova koç başak hadi attım bulcam mı acaba Yorumla mine13 Balık +1 yıl @rosiessx Burcu tutturamadın ama yükselen başak doğru Yorumla mine13 Balık +1 yıl Balık burcuyum bu arada söyleyeyim dedim :D Yorumla
ZeroCharisma Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 64% Koç +1 yıl Hayatta tahmin edemezsin benimkini nickten 0 0 Yorumla
Ela034naz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 63% Oğlak +1 yıl Benim ne söyleyebilir misin ki ( bakalım). 0 0 Yorumla
Molniya Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% Koç +1 yıl Tahmin et bakalım merak ediyorum bulabilecek misin 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% Terazi +1 yıl OLur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl akrep Yorumla Jealous_14 Terazi +1 yıl Terazi dostum Yorumla
rosiessx Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Koç +1 yıl Hadi bakalım doğru bilirsen helal olsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl aslan Yorumla rosiessx Koç +1 yıl Büyücü falan msn hdhdydindgd Yorumla Soran +1 yıl şaka yapiyün :D Yorumla rosiessx Koç +1 yıl Yoo valla tutturdun nasılsa Yorumla Soran +1 yıl şimdi yorum mu yapmam lazım. D Yorumla rosiessx Koç +1 yıl Bilemiyorum ama yeminlen tutturdun sen bu sektörde ilerle dgvfyduvugyd Yorumla Soran +1 yıl dur bi içim bi tuhaf oldu :D ellerime falan bakıyorum sihir çıkacakmış gibi :SAD sacmalama len. attım tuttu işte Yorumla rosiessx Koç +1 yıl diğer çoğu insanlarda attım tuttum yapıyor zaten xD Yorumla
Tskkomando Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% Aslan +1 yıl Hadi bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl akrep diyelim reis Yorumla Tskkomando Aslan +1 yıl Yanlış oldu ama inanmıyorum bir önemi yok Yorumla Soran +1 yıl bende reis :D laf olsun maksat Yorumla
benbunubiliyomya Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Koç +1 yıl tahmin et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Terazi Yorumla benbunubiliyomya Koç +1 yıl hayır skşfjasjjf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nickimi görünce aklıma başak burcu geliyor ama alakasi yok😄
oğlak ya da terazi :D :D
Hayır😄
kova ? . d
Yaklaştın😄
ıstakoz :D :DÇ :D
Ah bildin evet👏😄
Koçtu
biliyordum ya :D bu işler benden sorulur :D şükür söyledin
Olur bende merak ettim şu an bakalım bilicenmi🤔🤔🤔
Tahmin et bakalım bulabilecek misin :D
Bence sen terazi yay gibi duruyosun
ımm oğlak mı :D
@rosiessx İkisi de değilim de nereden çıkardın? :D
@__-_ıIıAıIı_-__ Olmadı :D
Süslü gözüktün gözüme dbdhjdhd
Kova koç başak hadi attım bulcam mı acaba
@rosiessx Burcu tutturamadın ama yükselen başak doğru
Balık burcuyum bu arada söyleyeyim dedim :D
Hayatta tahmin edemezsin benimkini nickten
Benim ne söyleyebilir misin ki ( bakalım).
Olur yap
Tahmin et bakalım merak ediyorum bulabilecek misin
OLur
akrep
Terazi dostum
Hadi bakalım doğru bilirsen helal olsun
aslan
Büyücü falan msn hdhdydindgd
şaka yapiyün :D
Yoo valla tutturdun nasılsa
şimdi yorum mu yapmam lazım. D
Bilemiyorum ama yeminlen tutturdun sen bu sektörde ilerle dgvfyduvugyd
dur bi içim bi tuhaf oldu :D ellerime falan bakıyorum sihir çıkacakmış gibi :SAD sacmalama len. attım tuttu işte
diğer çoğu insanlarda attım tuttum yapıyor zaten xD
Hadi bakalım
akrep diyelim reis
Yanlış oldu ama inanmıyorum bir önemi yok
bende reis :D laf olsun maksat
Yapsana bi
tamam
Evet
Olur et.
Olur et
Olur
Yap bakalım