OĞLAK KADINI ZAMANINDA EVLİLİK HAYALİ KURDUĞU ERKEKTEN AYRILIRSA GERİ DÖNER Mİ?

Merhaba arkadaşlar daha biteli tam olarak 1 ay bile olmamış 1.5 sene süren bir ilişkim var. Biz birbirimizin ilk aşkıyız hatta ben kız arkadaşımın ilk sevgilisiyim ve her şeyi ilk bende tattı. Benim peşimden çok koştu ilk başlarda ben ilk başlarda istemiyodum ama sonradan iyice bağlandım ve aşık oldum kızın şu anki yaşı 20 benim yaşım 21 yani ilk kez ikimizde aşkı birbirimizde tattık ama öyle çocukluk aşkı değil yani üniversitede tanıştık evlenmeyi bile düşünüyorduk hatta ilerde en çok da o istekliydi buna ama son 2 3 aydır ilişkimiz sallanmaya başlamıştı ben yatay geçişle aöfe geçmek mecburiyetinde kaldım ekonomik sebeplerden o ise üniversitede okumaya devam etti ama hiç o ortama kapılıp ayrılcam demedi sadece özlemekten dolayı yorulmuştuk sürekli telefon yetmiyodu ve bi yerden sonra tartışmalar başladı ben onu kırdım istemeden son 2 3 ayda bir kaç defa bir ben bir o ayrılıp barıştık kopamadık birbirimizden benim artık onu sevip değer vermediğimi düşündü buna rağmen kendisi ayrıldığında bile kendisi pişman olup döndü bana yeri geldi ben çabaladım hep döndü 3 4 defa bu durumlar yaşandı ama bu sefer bana geri dönmüyor sevgim var ama aşkım bitti bunuda sen bitirdin dedi bana ağlamış baya bi sonrasında artık üzülmek istemediğini söyledi sana geri dönmücem dedi ben çiçek yollayıp mektup falan yazdım çünkü beni engellemişti mektup yazdım o zaman da barışmayı kabul etmedi hatta benden nefret eder gibi davrandı ama ben ilk defa bu denli onun değerini anladım onunla gerçekten ciddi düşünüyorum ilk defa bir kızla evlenmeyi istedim onu kaybetmek istemiyorum ne yalan diyim onun ilkiyim o da benim ilk kız arkadaşım olmasada ilk aşkım ilk defa bir kız için ağladım sizce artık ne yapmalıyım bana geri döner mi kendisi bir oğlak burcu kadını özellikle burcu oğlak olan kadınlar ya da oğlak kadınlarıyla ilişki yaşamış erkekler cevap verirse sevinirim ben başak burcuyuk bu arada
OĞLAK KADINI ZAMANINDA EVLİLİK HAYALİ KURDUĞU ERKEKTEN AYRILIRSA GERİ DÖNER Mİ?