Biraz zorlasa da bu özellikler daha az hata yapmanı sağlar. Zaten toprak grubu burçlarında otokontrol var. Bende de bu mevcut kural, dakiklik söz konusu yükselen burcum oğlak üstüne.. Ben açıkça söylemem yalnız o konuda ketumum.
Hissettiğim şeyi saklamadan söylerim derken sevdiğimi vs asla söylemem onlar değil. Mesela yakın arkadaşım bi proje yapmış nasıl olmuş diye sorarsa ona beğenmediğimi söylüyorum hemen. Yapıcı eleştiri yapıyorum. Ama duygusal konuda ketumum ben de. Karşımdakinden duymadan net şekilde ağzımdan tek laf alamaz
Hımm desene aynı duyguları paylaşıyoruz. Ben de duygusal konularda zorlanırım. Hani hoşlandığımı söylemek sanki dünyanın en zor şeyi gibi geliyor. Yükselen ve ay burcum oğlak olduğu için Satürn beni geri çekiyor galiba.. Tabi zamanla bunu törpülüyorsun olgunlaştıkça daha farklı bir hal alıyor. Yapıcı eleştiri konusunda ben de senin gibiyimdir. Boğa ve oğlak karışımı olmanın iyi yanı ise aşırı sadık biriyim. Güven arayan ve güven veren yanının olması gibi şeyler çıkıyor ikili ilişkide. Sanırım bu da toprak grubu olmanın etkisinden ayakları yere sağlam basma konusu..
En İyi Cevaplar