Astroloji & Burçlar Burca göre siz nasıl öpüşüyorsunuz? Ssmart Takip Et Xper 6 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Burcunuz ne bakalım nasıl öpüşüyorsun Güncellemeler+1 yıl ben de akrebim bu arada :>D Burca göre siz nasıl öpüşüyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% Boğa +1 yıl Boğa tam olarak budur, temas şart bütünleşmek şart agaa 😈😂 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Oğlağın öpüşmediğinden o kadar emindim ki hahah şaşırtmadıı beni 😂 el ele tokalaşmak bilee çok hitler selamına benzer bir selamla uğurlamak yeterlii 🙋🏼♀️ 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% Yengeç +1 yıl Ben yengeç sevgilim koç yengeç doğru ama koç değil yha 😂 0 5 Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl Koç ne yapıyor anlamarım zaten 😊 Yorumla heyybenesra Yengeç +1 yıl Sevgilim koç ve karate yapar gibi öpüşmüyor yani Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl Hahaha uzaktan öpüyor o temassız Yorumla heyybenesra Yengeç +1 yıl Yoo benimki bayağı yakın temaslı Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl öyle olması lazım zaten ya ne güzel işte Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Oğlak'im itaatkar kadın olmak birinin hükmetme si 2 8 Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl İtaatkar mısın Yorumla Meredian İkizler +1 yıl Oğlak pek itaatkar değildir Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl @Meredian bir erkek sevişirken kadına hükmetme duygusu yokmu Yorumla Meredian İkizler +1 yıl Tamam da oğlak planlı bir burçtue itaat etmek de plan mı Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl @Meredian evet 😏 Yorumla Meredian İkizler +1 yıl Ben de oğlağım 😂 Yorumla neptuno Oğlak +1 yıl Nasıl hükmetmeli peki sence? Yorumla SasukeGaara Oğlak +1 yıl @neptuno her şey plan Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% Kova +1 yıl yay burcu hosuma gitmedi ben simdilik aslan burcuyum agxhh 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% Terazi +1 yıl Terazi mütevazi, Sosyal alanda tabi, başbaşa bir ortamda Ejderha öpmesine döner 🤣 0 0 Yorumla
sekiron Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% Kova +1 yıl Burca göre nasış s... yorsunuz felanda gelecek heralde yakında... 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Vayyyy teraziye bakk çok zarifff 😂 1 1 Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl terazi öperken telefonu elinden bırakmamış Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Oğlak olarak sevgilime başkan deyip tebrik ediyorum kanımca 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkizler.. Keyifli günler.. 2 0 Yorumla
Melekkkkbarbieeee Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 329 cevap paylaştı. Hahhaaa kovayı tam anlatmışş 1 0 Yorumla
aphroditll Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Başak +1 yıl Maşallahım var he 2 1 Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl hahaha neymiş ki o Yorumla
Cinocchio Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Balık +1 yıl Balığın göz yaşları eksik onun haricinde kesinlikle doğru 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 699 cevap paylaştı. Hahaaa aslan a bak 🤣🤣 görseli ss yaptim 0 3 Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl hahaha aslan egosu mu Yorumla flaneurx Terazi +1 yıl Adımız çıkmış 😄 Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl hahaha yükselenim aslan benimde Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Kova +1 yıl Kovayım mikemmel sjsj 1 1 Yorumla EmirAdakul Başak +1 yıl Bir de bana bak başak 🤣 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Balık anca hayallerinde öpüşsün zaten :D 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Koç +1 yıl koçum ama akrep yay ve boğayı tercih ederim 0 0 Yorumla
TheGoodDulMan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 80% Oğlak +1 yıl Oğlak burcunu kabul etmiyorum. 😅 0 0 Yorumla
neptuno Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% Oğlak +1 yıl Oğlak benimki niye tokalaşıyor ya 😂 0 0 Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% İkizler +1 yıl anladığım kadarıyla boynumu kırarak. 0 0 Yorumla
kanya_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% İkizler +1 yıl İkizler yine farkını ortaya koymuş dkkf 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler 1 0 Yorumla
mentalcokuslerdeyim Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Boğa +1 yıl Boğalar her zamanki gibi temas bağımlısı 0 2 Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl O kalçaya da temas edilir yani 😊 Yorumla mentalcokuslerdeyim Boğa +1 yıl Ama rüyanda 🙄 Yorumla
Junkielife Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Yengeç +1 yıl Yengec burcuyum kesinlikle doğru aknskwms 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 319 cevap paylaştı. İkizler 😜 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Başak okgıkkouf 0 0 Yorumla
Nadasguzeli7 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Balık +1 yıl Dövüşerekmiş 0 7 Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl Koç mu Yorumla Nadasguzeli7 Balık +1 yıl Evvet Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl Vay nasıl da bildim. koçlarla aram iyi ama hep arkadaş olarak. Yorumla Nadasguzeli7 Balık +1 yıl Koçlar iyidir iyi Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl İyi ama hep kariyer hep kariyer aşk meşk çok zor Yorumla Nadasguzeli7 Balık +1 yıl Evet doğru bende öyle Yorumla Ssmart Akrep +1 yıl Ne işle meşgulsün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Boğa tam olarak budur, temas şart bütünleşmek şart agaa 😈😂
Oğlağın öpüşmediğinden o kadar emindim ki hahah şaşırtmadıı beni 😂 el ele tokalaşmak bilee çok hitler selamına benzer bir selamla uğurlamak yeterlii 🙋🏼♀️
Ben yengeç sevgilim koç yengeç doğru ama koç değil yha 😂
Koç ne yapıyor anlamarım zaten 😊
Sevgilim koç ve karate yapar gibi öpüşmüyor yani
Hahaha uzaktan öpüyor o temassız
Yoo benimki bayağı yakın temaslı
öyle olması lazım zaten ya ne güzel işte
Yay burcuyum ama en güzeli yengeç 😂
Oğlak'im itaatkar kadın olmak birinin hükmetme si
İtaatkar mısın
Oğlak pek itaatkar değildir
@Meredian bir erkek sevişirken kadına hükmetme duygusu yokmu
Tamam da oğlak planlı bir burçtue itaat etmek de plan mı
@Meredian evet 😏
Ben de oğlağım 😂
Nasıl hükmetmeli peki sence?
@neptuno her şey plan
yay burcu hosuma gitmedi ben simdilik aslan burcuyum agxhh
Terazi mütevazi, Sosyal alanda tabi, başbaşa bir ortamda Ejderha öpmesine döner 🤣
Burca göre nasış s... yorsunuz felanda gelecek heralde yakında...
Vayyyy teraziye bakk çok zarifff 😂
terazi öperken telefonu elinden bırakmamış
Oğlak olarak sevgilime başkan deyip tebrik ediyorum kanımca
burcum ikizler ama kova >>>>>> gibi
İkizler.. Keyifli günler..
Hahhaaa kovayı tam anlatmışş
Maşallahım var he
hahaha neymiş ki o
Balığın göz yaşları eksik onun haricinde kesinlikle doğru
Hahaaa aslan a bak 🤣🤣 görseli ss yaptim
hahaha aslan egosu mu
Adımız çıkmış 😄
hahaha yükselenim aslan benimde
Kovayım mikemmel sjsj
Bir de bana bak başak 🤣
Akrep ve yay gibi galiba😅
Haha aslan beni anlatmış 🤣🤣
Balık anca hayallerinde öpüşsün zaten :D
koçum ama akrep yay ve boğayı tercih ederim
Oğlak burcunu kabul etmiyorum. 😅
Oğlak benimki niye tokalaşıyor ya 😂
anladığım kadarıyla boynumu kırarak.
İkizler yine farkını ortaya koymuş dkkf
Aslan olarak yine sap kaldık
Koçlar öpüşürken doblo satıyor
Burcu mu kalmış
Sapım
İkizler 😃👍
Oğlak 🖤
İkizler
Maskeli en güzeli
Yay çok güldüm ya bu ne🤣ama tüm fotolar çok komik
Boğalar her zamanki gibi temas bağımlısı
O kalçaya da temas edilir yani 😊
Ama rüyanda 🙄
Oğlak😂
Akrep 🙉
Boğadaki jartiyer detayı ilginç olmuş
Aslan
Balık dogru :))
Yengec burcuyum kesinlikle doğru aknskwms
Hiç de öyle değil :D
Oğlak neden öyle oldu ki.
Başak 🤣
Başak efsaneymis :)
Tokalasiriz🤭
Boğa gibi
Balık yükselen boğa
İşte Akre
Yengeç napıyor öyle
Çok samimiyim desene
Koçun ne öyle ya kafa tokuşturur gibi
İkizler 😜
Başak okgıkkouf
Boğa 😈😈
Oğlak.
heh şimdi tam oldu işte
boga olur gibi
Aynayı öpüyorum
Dövüşerekmiş
Koç mu
Evvet
Vay nasıl da bildim. koçlarla aram iyi ama hep arkadaş olarak.
Koçlar iyidir iyi
İyi ama hep kariyer hep kariyer aşk meşk çok zor
Evet doğru bende öyle
Ne işle meşgulsün
Yengeç