Astroloji & Burçlar Hangi burçsunuz ve hangi burçlarla birlikte oldunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben aslanım boğa akrep ve aslanla oldum Güncellemeler+1 yıl Güncel Hangi burçsunuz ve hangi burçlarla birlikte oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% Terazi +1 yıl Ben terazi yim, ve terazi , aslan , koç , ikizler , koç , aslan , boğa , balık , yengeç aslında bir çoğu ile seviştim.. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl En iyi hangisi Yorumla sonsuzlukalp Terazi +1 yıl Arslan ve terazi Yorumla Soran +1 yıl Çok iyisin ağzının tadını biliyorsun Yorumla sonsuzlukalp Terazi +1 yıl Peki sen? Yorumla Soran +1 yıl Ben aslanım en çok aslanı sevdimBoğa ve akreple de oldum başka olmadı Yorumla sonsuzlukalp Terazi +1 yıl Uygun görürsen özelden konuşmamız mümkünmü? Lütfen Yorumla
sarumanın_yeğeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl boğa terazi yay Koç balık yengeç kova ikizler Aslan.Galiba Başak hariç hepsi 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl En iyi hangi burçtu Yorumla sarumanın_yeğeni Terazi +1 yıl En iyisi boğa 5 saat seviştik Yorumla Soran +1 yıl Aslan olmasını dilerdim Yorumla sarumanın_yeğeni Terazi +1 yıl Ben kendim aslanım aslanla da seviştim çok bencildi Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% Aslan +1 yıl Bende aslanim ama hic bi aslanla birlikte olmadim nasil yurutebilio musun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet aslanla cinsellikte çok anlaşıyorumOnun dışında liderlik savaşları oluyor ama gene de Aslan tercih ederimAslanın dilinden Aslan anlar Yorumla Kanekii Aslan +1 yıl Yatakta liderlik savaslari mi Hmmmm kulaga savas gibi geliyor cidden eglenceli olurmusIlk kez altta kalmaktan zevk alabilirim gibi geldiDaha cok konusalim mi ilgimi cektinde Yorumla
bursa_mehmet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 74% Aslan +1 yıl Akrep burcuyum da birlikte olduğum kızlara burcunu sormadım 😂 0 0 Yorumla
Vanessa__ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Yay +1 yıl Başakla oldum tavsiye etmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başak iyi olmaz ya ruhsuz titiz takıntılı hayatta olmaz Yorumla
Tark20 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Koç +1 yıl Bende aslan burcuyla oldum koc burcuyum cok güzeldi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tabi biz aslanlar öyleyizdir Yorumla Tark20 Koç +1 yıl Mütevazi olsanız keşke biraz Yorumla Soran +1 yıl İyi de koç da Aslan gibidir mütevziliği sevmez Yorumla Tark20 Koç +1 yıl Mütevazilgi herkes sever Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl ben ikizler burcuyum ve eski eşim kova burcuydu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yatakta nasıldı Yorumla zalimsinhayat91 İkizler +1 yıl bu çok özel bir soru olduğu için cevap vermeyeceğim Yorumla Soran +1 yıl Kova iyi olmaz iyi olsa öve öve bitiremezdin zaten Yorumla
Kaçın__Kurası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% Boğa +1 yıl Boğa olarak terazi ve balıkla ilişki yaşadım. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% İkizler +1 yıl İkizlerim bilmiyorum hemen hemen hepsi diyebilirim 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl Bütün hayvanlar alemi üzerinizden geçmiş 0 0 Yorumla
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% Boğa +1 yıl Boğa, yengeçle oldum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boğanın tutkusu var mıydı nasıldı pasif mi aktif mi aceleci mi sakin mi Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Sabit. Acele etmez, güven arar. Tutku hat safhada Yorumla Soran +1 yıl İşte boğayı yatakta bu yüzden sevmiyorum Çünkü ona aşık değilim ön sevişme bile istemem sadece seks olsun isterim Yorumla Nobdymr Boğa +1 yıl Kffkfjfjjf acele etmezsen hoşuna gidecek h (orny&ungry) derler boğaya. Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 674 cevap paylaştı. Boğa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben terazi yim, ve terazi , aslan , koç , ikizler , koç , aslan , boğa , balık , yengeç aslında bir çoğu ile seviştim..
En iyi hangisi
Arslan ve terazi
Çok iyisin ağzının tadını biliyorsun
Peki sen?
Ben aslanım en çok aslanı sevdim
Boğa ve akreple de oldum başka olmadı
Uygun görürsen özelden konuşmamız mümkünmü? Lütfen
boğa terazi yay Koç balık yengeç kova ikizler Aslan.
Galiba Başak hariç hepsi 😂
En iyi hangi burçtu
En iyisi boğa
5 saat seviştik
Aslan olmasını dilerdim
Ben kendim aslanım aslanla da seviştim çok bencildi
Bende aslanim ama hic bi aslanla birlikte olmadim nasil yurutebilio musun
Evet aslanla cinsellikte çok anlaşıyorum
Onun dışında liderlik savaşları oluyor ama gene de Aslan tercih ederim
Aslanın dilinden Aslan anlar
Yatakta liderlik savaslari mi
Hmmmm kulaga savas gibi geliyor cidden eglenceli olurmus
Ilk kez altta kalmaktan zevk alabilirim gibi geldi
Daha cok konusalim mi ilgimi cektinde
Akrep burcuyum da birlikte olduğum kızlara burcunu sormadım 😂
Başakla oldum tavsiye etmem
Başak iyi olmaz ya ruhsuz titiz takıntılı hayatta olmaz
Bende aslan burcuyla oldum koc burcuyum cok güzeldi
Tabi biz aslanlar öyleyizdir
Mütevazi olsanız keşke biraz
İyi de koç da Aslan gibidir mütevziliği sevmez
Mütevazilgi herkes sever
ben ikizler burcuyum ve eski eşim kova burcuydu
Yatakta nasıldı
bu çok özel bir soru olduğu için cevap vermeyeceğim
Kova iyi olmaz iyi olsa öve öve bitiremezdin zaten
Boğa olarak terazi ve balıkla ilişki yaşadım.
İkizlerim bilmiyorum hemen hemen hepsi diyebilirim
Bütün hayvanlar alemi üzerinizden geçmiş
Yay Burcu’yummm boğayla 🙄🙄
Boğa burcu erkeği nasıl oluyor peki?
Akrep yengeç dışında hepsi olabilir 😅
Çoğu ile oldum akrepten çok zevk aldım
Boğa, yengeçle oldum
Boğanın tutkusu var mıydı nasıldı pasif mi aktif mi aceleci mi sakin mi
Sabit. Acele etmez, güven arar. Tutku hat safhada
İşte boğayı yatakta bu yüzden sevmiyorum
Çünkü ona aşık değilim ön sevişme bile istemem sadece seks olsun isterim
Kffkfjfjjf acele etmezsen hoşuna gidecek h (orny&ungry) derler boğaya.
Hepiyle aynı andamı birlikte oldun
Aslan
Sanırım her burçla birlikteliğim var
Boğa
Burç sormadım hiç