Bir ortama girdiğinizde yaklaşım, iletişim dili ya da fiziksel yönleriyle en çok hangi burç sizi etkilemiştir?

Ortama girdiğimde insanlara "Burcun ne?" :D diye sormuyorum fakat. Kova ve başak burçları hep ilgimi çekmiştir. İlgimi çekince merak edip soruyorum, sohbet dönsün diye. İkisinden biri çıkıyor hep, hiç sekmez.
Tabi sohbetin bir kenarından sorulabilir. Hiç sekmemesi de güzelmiş. Bu ne derece iyi gözlemci olduğunu gösterir. Aslına bakarsan kişinin astroloji bilgisi çok etkin biri sadece fiziksel özellikleriyle bile burcunu çözebilir. Zorlandığında ise biraz sohbet hayat görüşü o kişinin hangi burca mensup olacağına dair kodları sana vermiş oluyor.
Tabi temelde insan psikolojisini de bilmek gerek. Empati gücü yüksek insanlar buna daha kolay erişebiliyor. Bu arasa üstteki mesajda bayağı anlatım bozukluğu oluşmuş. Kusura bakma. 😄
Evet hiç sekmedi gerçekten artık böyle fire versin istiyorum derece. :D Körü körüne bir inancım yok tabii ki ama insanların kişilik özelliklerinin %70 ini gösterdiğini düşünüyorum.
Yok sorun değil, dikkat etmedim hiç. :D
Kişisel özelliklerde inanılmaz örtüşmekte.. Tabi doğum haritası kapsamında ele alınmalı bu. Her bireyin doğum haritasını bilemediğimiz için güneş burcunu bilmek bile onun üzerindeki ana faktörleri açığa çıkarıyor. 😄 Açıkçası astrolojiyle ilgilenmek güzel yanına biraz da psikoloji koy al sana insan sarraflığı yolunda gidilen cennetten bir yol. 😅
Hahah doğru olabilir. :D Burçlara ilgin var gibi duruyor.
18 yaşımdan bu yana ilgim hiç eksilmedi. Askerde bile ekmeğini yedim astroloji bilgimin komutanlar sağolsun. İşi bil işe gitme demişler. 😆
Baya ilgin varmış. :D
Hiç unutmam askerden birkaç anımı anlatayım bak. O dönemlerde koğuşta burçlardan konu açıldı. Tabi erkeklerin olduğu ortamda birçoğunun bilgisi yok. Ondan sonra temel bilgilerden bahsetmiştim. Ardından garajda sabah içtiması alınacak. Bölük komutanı dedi ki aramıza yeniler katılmış. Komutanım aramızda astrolog bile var demez mi askerin biri hay ben seni dedim askere içimden adımız astrologa çıktı alayın içinde. 😆 Sonra namımız yayılmış bir gün saç tıraşı sırası bekliyorum. Saç tıraşı yapan asker beni gòrmesiyle koltuğa oturtması bir oldu. Meğerse bana hangi burç kızı gider sorusunu soracakmış. 😅 Bir arada bölük komutanı beni odasına özel çağırmıştı. Eşiyle aralarinda sorun varmış. Nasil düzeltirim diye bana soruyor. Ben de burçlarini sorarak özel taktikler verdim. İki hafta sonra dedi ki aferin senin taktikler işe yarıyor. 🤣🤣 Buna benzer komik şeyler işte..😀
Güldüm, sen baya astrologmuşsun cidden.. 😂😅 Herkes sormuş madem bende sorayım, burcum ne sence? :D İpucu yok.
Ahaaa o derece özel yeteneklerim yok. 😄 Aynı ortamda bulunsak kişiliğinden ya da fiziksel görünümünden çözerdim yalnız hiç çözemesem bile hava, toprak, su, ateş hangi element olduğunu tespit edebilirim. Yüzdesel tespit oranım bu konuda iyidir.
Tamam başak burcuyum, böyle yorumla o zaman. :D
Genel olarak çalışkan, titiz, takıntılı, mantığı ön planda olan, güvene önem veren, eleşririsel konularda acımasız, entelektüel insanları seven, soğuk ama güvendiği insanın yanında ılımlı bir kadın.. Sizi etkilemek kolay değildir ayrıca ayran gönüllü değilsiniz. İlişkide temkinli hareket edersiniz.
Yani şimdi hepsi doğru desem, ego kasmış olmam öyle değil mi? :D
Yok yaw neden ego kasasın? 😄 Dışarıdan sizi soğuk, mesafeli bulurlar tıpkı oğlak kadınları gibi ama iç dünyanıza girene kapının kilidini kendiniz altın tepside sunarsınız.
Bu da doğru. :D haha
Kadınlar detaycı ki başak kadını daha detaycıdır. Erkeklerde kestirmeden sonuca varmaya çalışır. Haliyle bu ilişkilerde çıkmaza yol açabiliyor. Başak kadının mükemelliyetçi bir yapısı var. Kişisel tavsiyem bunu törpülemeye çalışman olur. Yani hayatında biri varsa ya da olursa onu hatalarıyla kabul etmeye çalışmalısın. Gerektiğinde sen yontmalısın ki eğri taraflar tek bir düzlemde buluşsun. 🙂
Bu en büyük hatalarımdan biri diyebilirim, karşı tarafı değiştirmek istiyorum. Olduğu gibi kabul edemiyorum aşk anlamında...
Hımm bunu uygulayabilmen için otokontrolü ele alman gerek ve hayatındaki erkeğin anlayışlı olması şart. Sınırlarını çizmeye çalışırsan her erkekte bu tutmaz. Senin için değişecek biri seni gerçekten severse değişir. Bir insanın kişiliği pek değişmez ama yaşam tarzına rahatça dokunabilirsin.
Haklısın evet söylediklerin mantıklı, öyle insan da bulunur mu muamma... :D
Bulunur bulunur. 😄 Tek tip insan modeli yok zaten sen yeter ki doğru nişan almayı bil.
Bakalım ne kadar iyi nişancıyım göreceğiz. :D
Bam bam bam 👨🦰🔫🔫
😅😅
:D
Teşekkür ederim eig için
Rica ederim..
Sessiz, soğuk ve ciddi duruşu ama kendine has farklı havasıyla oğlak burcu♑
Farklı bir gizemi vardır oğlak erkeğinin ve bahsettiğin bu yönler onun beyefendi olarak gözükmesini sağlar.
Benim de yükselen ve ay burcum oğlakta güneş burcum boğa toprak erkeği olarak o tanımlamaya uymaktayım. Tabi daha dışa dönük eğlenceli bir tip olmayı isterdim açıkçası fakat temelde hamurumuz bu şekilde oluşmuş.
Fazla samimi olmaktan iyidir. İnsan sevdikleriyle olunca eğlenceli yönü ortaya çıkar zaten.
Herkese aynı olunmaz
Kesinlikle öyle zaten sadece sevdiğimiz insanların yanında coşuyoruz. Çok espritüel bir havaya geçiş yapıp gülüp güldürüyoruz. Tabi bu boğa olmamdan kaynaklı yoksa yabancı ortamda aşırı ciddi takılırız. Kolay gevşemeyen tipleriz. Sanırım duruşumuzdan dolayı bu böyle..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!ben ikizler burcuyum ve yine ikizler burcunun ayrı bir enerjisi havası olduğunu düşünüyorum
Yengeç beni bir etkiliyor bir etkiliyor akıl mantık işi değil mdjdj
Ne bileyim ya kimseye gidip burcunu sormuyorum ne gülünç bişi
Burç yönden hiç bakmadım ki bu tarz durumlara
Başak
En İyi Kız Görüşleri