Astroloji & Burçlar Merkür’de 16 katrilyon ton elmas olduğu söylendi. Ben Merkür’e gidiyorum dostlar, gelen var mı? BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bu merkür’ün tek işi retro metro yapıp aşk hayatını bozmak sanıyordum meğer içinde gömü varmış anam gömü😂😂 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🔥 Merkür’de 16 katrilyon ton elmas olduğu söylendi. Ben Merkür’e gidiyorum dostlar, gelen var mı? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 978 cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Daha kuyruklardan kurtulamadık ki oraya gidelim. 0 2 Yorumla Ramle İkizler +1 yıl Azərbaycanımızın? Yorumla BiBusesin Yengeç +1 yıl Ah ah doğru🥲 Yorumla
ExtraBigcock Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Yengeç +1 yıl Merküre gitmek için maddiyatın varsa ben sana partnerlik yaparım seve seve 😃 1 1 Yorumla BiBusesin Yengeç +1 yıl Bdjdkxkx Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% Aslan +1 yıl Desene onca uzay araştırması gezegen hırsızlığı içinmiş.cut. 1 0 Yorumla
Kankokusu31 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% Balık +1 yıl tek merkürde değil uzay boşluğunda da paha biçilmez altın elmas yakutlar olduğu varsayılıyor 1 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 Terazi +1 yıl Elektronik kartlarda hafıza için önemli diye biliyorum 1 0 Yorumla
Skyrexx Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Oğlak +1 yıl Kesin mi yani 16 katrilyon ton mu? 😂😂 15 se gitmem bak he 😂😂 1 0 Yorumla
hıngıg Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Terazi +1 yıl Bizim için çok değerli galiba bir katrilyon falandı dünyadaki miktarı ama merkurde yaşayan medeniyetler olsaydı onlar için çöp gibi bir şey olurdu xdduhdhsbd 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Bu sefer de Merkür için savaş çıkarırlar 1 2 Yorumla BiBusesin Yengeç +1 yıl 😂 gezegeni yok etmeden rahat etmezler Yorumla Nükleerteori Kova +1 yıl Evet Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl ben dünyada mutluyum 0 2 Yorumla BiBusesin Yengeç +1 yıl 🥲 neresi güzel kız buranın Yorumla zalimsinhayat91 İkizler +1 yıl evet çok güzel sayılmaz ama yabancı yerde hiç yaşayamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selam gadası 🙃
Daha kuyruklardan kurtulamadık ki oraya gidelim.
Azərbaycanımızın?
Ah ah doğru🥲
Merküre gitmek için maddiyatın varsa ben sana partnerlik yaparım seve seve 😃
Bdjdkxkx
Şöyle bi habere gelmiştim 😂
Desene onca uzay araştırması gezegen hırsızlığı içinmiş.
cut.
tek merkürde değil uzay boşluğunda da paha biçilmez altın elmas yakutlar olduğu varsayılıyor
Elektronik kartlarda hafıza için önemli diye biliyorum
Kesin mi yani 16 katrilyon ton mu? 😂😂 15 se gitmem bak he 😂😂
Bizim için çok değerli galiba bir katrilyon falandı dünyadaki miktarı ama merkurde yaşayan medeniyetler olsaydı onlar için çöp gibi bir şey olurdu xdduhdhsbd
Bu sefer de Merkür için savaş çıkarırlar
😂 gezegeni yok etmeden rahat etmezler
Evet
ben dünyada mutluyum
🥲 neresi güzel kız buranın
evet çok güzel sayılmaz ama yabancı yerde hiç yaşayamam
Byss
olabilir