Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi para birimisin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Burcuna göre hangi para birimisin? Benim ki İsviçre Frangı 😎 Güncellemeler+1 yıl Güncel Burcuna göre hangi para birimisin? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% Aslan +1 yıl dolar mış. sistemi test etmek için soruyorum 5 xpersin ve bu senin ilk sorun mu :D 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Söz konusu para olduğu zaman xper'i görmez gözüm. Yorumla HayatAynaSnYansımazı Aslan +1 yıl :D tamam bu senin ilk sorun mu onu cevapla :D ilk kez mi soru soruyorsun yani Yorumla Soran +1 yıl Hayır'da astroloji ile ilgileniyorum size ne kardeşim. Yorumla HayatAynaSnYansımazı Aslan +1 yıl ya beni yanlış anladın sorular kategori kısmında ilk soru diye bir seçenek bölüm var tıkladım bakim kimler ilk kez soru soruyor diye , 1 xperler vardı tamam dedim sonra seni gördüm 5 xper , bu da mı ilk kez soru soruyo yani dedim :D demek ki o kategori net doğru değil. iyi akşamlar Yorumla Soran +1 yıl Takıldığı şeye bakar mısın? İyi akşamlar polis amca. Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 İkizler +1 yıl Türk lirası...bildiğin sürekli değer kaybediyorsun demek ama bu :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazık ki... Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% Terazi +1 yıl Umarım bu Venezuela’nın para birimi değerlidir he 😬 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Kova +1 yıl Kova: İngiliz Sterlini! Çok havalı.. 😎😎 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbirini kabul etmiyorum para neymiş elimin kiri. (İroni değildir) 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% Aslan +1 yıl Koç burcu olanlar seri üzgün.cut. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl ben kuzey kore wonu olmak istemiyorum 😒😒😒 1 0 Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl türk lirası pü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ülkemiz sizi yabancı ellere bırakmak istemiyor çok şanslısınız... Yorumla priashairp İkizler +1 yıl hiç sorma, iliklerime kadar hissediyorum şansımı zaten Yorumla
ZEEYNEEPİİZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% İkizler +1 yıl Türk lirası :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok şanslısınız Türkiye sizi yabancı ellere bırakmak istemiyor. Yorumla ZEEYNEEPİİZM İkizler +1 yıl Evett🌸 Yorumla
Satanistbey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% Yengeç +1 yıl Suriye 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok şanslısınız... Yorumla Satanistbey Yengeç +1 yıl niye b e :D Yorumla Soran +1 yıl Para biriminiz çok havalı çünkü. Yorumla Satanistbey Yengeç +1 yıl abe ben suri şimdi Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Yengeç +1 yıl Suriye Lirası. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Vayyy çok şanslısın. 😂 Yorumla Rose2113 Yengeç +1 yıl Yükselenim boğa. İsviçre frangı oluyor mu? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bay Rose ay burcunuz Yengeç olduğundan dolayı Suriye sizi bırakmak istemiyor hâliyle Suriye'de kalmanız sizin için daha da makul Suriye'ye sevgiler. ✨🤹😅 Yorumla Rose2113 Yengeç +1 yıl 😀 Yorumla Hayallerdekikız Akrep +1 yıl @Rose2113 sana iki soru sorabilir miyim? Yorumla Rose2113 Yengeç +1 yıl @Hayallerdekikız sorabilirsiniz. Yorumla Hayallerdekikız Akrep +1 yıl Fotoğrafından gördüğüm kadarıyla gözlerin renkli. Mavi mi?Bir de ben KS ye bugün üye oldum. Nasıl kullanıldğnı anlatır mısın? Yorumla Rose2113 Yengeç +1 yıl @Hayallerdekikız evet. Mavi.Ben KS yi yorum ve görüş dışında pek bilmiyorum. Yorumla Hayallerdekikız Akrep +1 yıl Teşekkürler mavi bakışlı 💙 Yorumla Rose2113 Yengeç +1 yıl @Hayallerdekikız rica ederim. Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizler.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok şanslısınız Türk Lirası çıkmış. Yorumla _Maidetta_ İkizler +1 yıl Kendi değerimizi kendimiz bitiriyoruz yani. 🤧 Yorumla
sevda9012 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 86% Boğa +1 yıl Hayattaki şansım Türk lirasıyım.. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Amerikan Doları 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Arjantin cano 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
dolar mış. sistemi test etmek için soruyorum 5 xpersin ve bu senin ilk sorun mu :D
Söz konusu para olduğu zaman xper'i görmez gözüm.
:D tamam bu senin ilk sorun mu onu cevapla :D ilk kez mi soru soruyorsun yani
Hayır'da astroloji ile ilgileniyorum size ne kardeşim.
ya beni yanlış anladın
sorular kategori kısmında ilk soru diye bir seçenek bölüm var
tıkladım bakim kimler ilk kez soru soruyor diye , 1 xperler vardı tamam dedim
sonra seni gördüm 5 xper , bu da mı ilk kez soru soruyo yani dedim :D demek ki o kategori net doğru değil. iyi akşamlar
Takıldığı şeye bakar mısın? İyi akşamlar polis amca.
Türk lirası...
bildiğin sürekli değer kaybediyorsun demek ama bu :)
Ne yazık ki...
Umarım bu Venezuela’nın para birimi değerlidir he 😬
Kova: İngiliz Sterlini! Çok havalı.. 😎😎
Hiçbirini kabul etmiyorum para neymiş elimin kiri. (İroni değildir)
Volaaa İngiliz sterlini
Türk lirası MK shsshdh
Koç burcu olanlar seri üzgün.
cut.
ben kuzey kore wonu olmak istemiyorum 😒😒😒
cano çıktım bu ne lennn
türk lirası pü
Ülkemiz sizi yabancı ellere bırakmak istemiyor çok şanslısınız...
hiç sorma, iliklerime kadar hissediyorum şansımı zaten
Türk lirası :D
Çok şanslısınız Türkiye sizi yabancı ellere bırakmak istemiyor.
Evett🌸
Suriye
Çok şanslısınız...
niye b e :D
Para biriminiz çok havalı çünkü.
abe ben suri şimdi
Suriye Lirası.
Vayyy çok şanslısın. 😂
Yükselenim boğa. İsviçre frangı oluyor mu? 😂
Bay Rose ay burcunuz Yengeç olduğundan dolayı Suriye sizi bırakmak istemiyor hâliyle Suriye'de kalmanız sizin için daha da makul Suriye'ye sevgiler. ✨🤹😅
😀
@Rose2113 sana iki soru sorabilir miyim?
@Hayallerdekikız sorabilirsiniz.
Fotoğrafından gördüğüm kadarıyla gözlerin renkli. Mavi mi?
Bir de ben KS ye bugün üye oldum. Nasıl kullanıldğnı anlatır mısın?
@Hayallerdekikız evet. Mavi.
Ben KS yi yorum ve görüş dışında pek bilmiyorum.
Teşekkürler mavi bakışlı 💙
@Hayallerdekikız rica ederim.
İkizler..
Çok şanslısınız Türk Lirası çıkmış.
Kendi değerimizi kendimiz bitiriyoruz yani. 🤧
benim de frang. İyi bari değerliymişiz :D
o kadarda ucuz değilizdir awq
Akrep euro
Hayattaki şansım Türk lirasıyım..
Amerikan Doları
İngiliz sterlini
Boğa burcuyum.