Astroloji & Burçlar Erkeklerin klasik yalanları! Senin burcuna ne çıktı? asabiyimagresifim Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Erkeklerin klasik yalanları arasında en sevdiğim, senden öncesi yok yalanı galiba 😂😂 Size ne çıktıı? Erkeklerin klasik yalanları! Senin burcuna ne çıktı? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% Başak +1 yıl Senden öncesi yok çıktı.Asla söylemedim söylemem böyle bir yalan. Stalklayan olursa da yazayım 2 sevgilim oldu hepsi de değer verdiğim sevdiğim insanlardı. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok canım ne sıkılması 😂 Ben sıkılırsam söylerim o ayrı.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% Yengeç +1 yıl Yalan değil ki bu. İstanbulun trafiği bitmiyor anasını satayım 0 0 Yorumla
whathappenedtome Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Akrep +1 yıl Ben bilmem diyosam cidden bilmiyorumdur yalan değil 😂 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% Akrep +1 yıl Az önce oğlak olduğumu öğrendim ama akrebim :D :D 0 0 Yorumla
Acetbeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% Yengeç +1 yıl Ankara'da trafik vardı yalanı pek olmaz 😀 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Terazi küfür gibi aslanım benim. 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Ben seni ararım bunu bende kullanıyorum jsjs 0 0 Yorumla
bittterçukulata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl Daha önce hiç böyle hissetmemiştim benim favorim 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 İkizler +1 yıl ikizler..yok sıkıldığımda söylerim ben.. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 412 cevap paylaştı. senden öncesi yok ne ya sdfds 0 0 Yorumla
Shady10 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Yengeç +1 yıl Annem seni çok sevdi, benim annem yok ki aw 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler 0 0 Yorumla
34Istanbulsevdalisi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Kova +1 yıl Şimdi çıktım var peki sende necikti 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. Balık doğru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Senden öncesi yok çıktı.
Asla söylemedim söylemem böyle bir yalan. Stalklayan olursa da yazayım 2 sevgilim oldu hepsi de değer verdiğim sevdiğim insanlardı.
Yok canım ne sıkılması 😂 Ben sıkılırsam söylerim o ayrı.. Keyifli günler..
Yalan değil ki bu. İstanbulun trafiği bitmiyor anasını satayım
Ben bilmem diyosam cidden bilmiyorumdur yalan değil 😂
Az önce oğlak olduğumu öğrendim ama akrebim :D :D
Ankara'da trafik vardı yalanı pek olmaz 😀
Müsait değilim çıktı😂😂
Maç mı? 😄 anladım 👍
kadınlar daha yalancı
Terazi küfür gibi aslanım benim.
Ben seni ararım bunu bende kullanıyorum jsjs
Daha önce hiç böyle hissetmemiştim benim favorim
ikizler..
yok sıkıldığımda söylerim ben..