Her zaman gün sonuna doğru beyin kendini kapatıyor?

Yemin ediyorum yaşadığıma şükrediyorum. Eve gelirken düşüp bayılacak gibi oluyorum o derece yorgunluk. Ya bak uykum tam tüm vitaminlerim eksiksiz dahi olsa gene aynısı olur. Evden çıkmıyınca bir sıkıntı olmuyor. Bir de üstüne uyku veya acıkma eklenince görmüyorum , duymuyorum, hissetmiyorum.

Tamamen otomatik moddayım. Otomatik mod demek bilinçaltı demek bilinçaltı insanın kendinden daha zekidir. Bence bilinç altının ruhaniyetle de bağlantısı var. O bana yardım ediyor yoksa şu an çoktan ölmüştüm. Kaç kez ucu ucuna kazadan kurtuldum bir bilseniz kemal sunal filmi gibi hayat yaşıyorum

Bilinç altı çalıştırmak da biraz faydalı. Mesela ritim ve ezgi tekrarı yapmam lazım otomatikman bilinçli olarak dalıp gidiyorum. Notalar , ritimler umrumda değil görmüyorum , duymuyorum, hissetmiyorum. İmkansız gibi geliyor ama eksiksiz yapıyorum ama gerçekten piyanoya kulağımı veriyim mutlaka notalarda hata oluyor. Kaç bin kez denedim işe yarıyor.

Yani bunun bir kusur olduğunu da düşünmüyorum. Hatta insanoğlunun bir zamanlar frekans olarak yaşadığını düşünüyorum. Görmek, duymak , hissetmek bizlere sonradan gelen bir özellik. Siz fiziksel boyutta yaşıyorsunuz ben ruhani buyutta yaşıyorum.
Babil'in sırrı da bu...

Soru sormayı unuttum şey diyim sizde de böyle oluyormu aşağı yazmayı unutmayın diyim bari hauahau.
Her zaman gün sonuna doğru beyin kendini kapatıyor?