Bir boğa erkeğiyle konuşurken dikkat edilmesi gerekenler 

Boğa burcu erkekleri şevkatli, duygusal yapılı burçlardandir. Herkese karşı samimi davranırlar güler yüzlü burçlardan biridir.
Boğa burcu erkekleri ailesine ve sevdiği kadına aşırı düşkündür korumacı bir yapısı vardır. Ailesi için herkesi karşına alır.
Boğa burcu erkekleri yemeğe düşkün bir burçtur boğa burcunu yemekle tavlamak çok kolaydır.
İyi tanırım 2 yıl falan konusmuslugum var boğalar net insanlar yani kafasındakileri ile yaptıkları bir olan insanlar. Biraz umursamaz sakin bir ruh halleri var bir süre sonra sıkılabilirsin. Eger aynı ölçüde değer verirsen ilişkiyi çok güzel yuruturusunuz. Yani sen çok seviyorsan çocuktan ilgi beklemeye baslicaksin. Bir de muhabbetleri çok iyidir.
Gerçekten öyle çok iyi anlatmışsınız... peki nasıl davranılmalı onlara?
Fazla ilgi verme bak benim en büyük pişmanlığım o. Cocuk zaten seviyorum diyorsa seviyordur. Üzerine düşme yani
Kıskandırmaya da sakın çalışma net ol çocuğa karşı.
Ya ben hayatımda sürekli boğalar ile karşılaşıyorum hepsi birbirine benziyor ama cidden onlarla konuşurken artık napmam ne etmem gerek daha çok kafam karışmaya başladı. Evet senin dediğin hatayı bende yaptım fazla ilgi maalesef hoşlarına gitmiyor. Onları sıkmamak için napmalı?
Akışına bırak muhabbetleri iyi zaten sıkılmazlar
Senin burcun ne
Benim burcum balıkk sizin nedir 😌😌
Benim ikizler yükselen terazi bilmiyorum terazi burcundan belki o yüzden iyi anlaşıyorum
Yükselene bak sende.
Belki balıkta anlasiyordur hiç fikrim yok
Benim yükselenim akrep:) nasıl uyumlu mu hahsh
Terazi burcu çok zarif flörtöz ve konuşkan sizi sevmemesi elde olamaz ee yükselen ikizlerle de eğlencenizi ikiye katlamışsınız
Ay onuda hiç bilmiyorum bir araştır.
İlişkide durum degisiyor flört zamanlarında iyi hoşta boğa biraz daha netlik istiyor
İlişkide biraz gelecek planları yapmaya başlıyor boğa.
Ve boğalar biraz düzen insanı aynı düzlemde ilerliyorlar sizse mesela muhtemelen daha hareketli bi insansiniz boğa daha monoton
Biraz çıkarcılar bak farketmissindir. Karsindaki insanın ne düşündüğünü değil de kendi doğru bildiklerini yapıyorlar.
Kafalarının dikine de gidiyorlar onlar bir şeye doğru diyorsa, cevap hayırsa bile onlara doğru
Aynen öyle çok zekiler ama var ya çocuk kendine bağlamak için oyle bir umursamaz olmaya başladı bende seviyordum baktım vazgeçmiyor bundan ayrıldık
Kanka balık ile iyi anlasiyorlamis boğa ve akrepte benzer burçlar
İyi anlaşıyoruz da ben çözemiyorum hala zamanında bi boğa ile de travmam olunca :((((
Bende zerre çözemiyorum hep mutlulular acaba uzuluyorlarmidir adamın zerre derdi yok.
Ya egolu ve gururlular kolay kolay göstermezler üzüldüklerini bakma öyle durduklarına
Bu burç bunların karakterine çok yapışıyor ya başka burçlar hadi neyse de bunlar hepsi aynı.
Hahahah gerçekten 14 yaşındaki boğa erkeği ile 25 yaşındaki boğa erkeğinin birçok yönden aynı olduğunu söyleyebilirimm
Artırıyorum 78 yaşındaki dedemide kıyasla😂😂 yaslansada kuculsede aynı bunlar
Onlara özellikler anne karnında veriliyor hahahaha
Sen baya biliyorsun boğa burçlarını sana bir soru sormak istiyorum şimdi ciddi düşünüyordu benle. Ayrildik. Ama haklı olan benim fazla umursamazdi. Simdi farzet dönmek istedi. Doner mi sence hatasını anlayip
Kendinin hatalı olduğunu düşünürse döner ama eğer kendini haklı görüyorsa ondan adım gelmez.
Haa bu arada boğa erkeklerinin hayatına çok kız girip çıkıyor.. Senin yokluğunda da birileri olmuştur onun hayatında
Takipçi sayısı hiç değişmiyor 😂😂olursada olur yani normal ayrıyız artık. Ama valla hiç sanmıyorum Senin gibi seven yok beni demişti.
Cok kalın kafalı çocuk bu ya sinir oldum aklıma geldi yine ne gurur ne ego var yoksa boğa burçları on numara.
Sana öyle dediğine ne bakıyorsun ya o bir şey hissederse direk açık açık der öyle. Bizde inanıyoruz işte😖🙎🏻♀️
Cevap
4Cevap
Ya mk cahili defol git makale oku burçlar felan doğru değil
Biri var evde. Kağıt makastan bahsetsen konuyu yemeğe getirir
O makasla ne pasta kesilirr
Bunaltıyor beni. Sabah akşam ne yedin, bir şey yedin mi, şu atıştır, bunu iç, şunu tüket
Sonu obez
Yaşattığı stres obez yapıyor yoksa yediğim çok bir şey yok
Hahaha akşam be yiyeceksiniz
Fare zehiri umarım
Yanına da ayran
Evet, iyi hazmedilsin
Fazla ilgi hosumuza gıtmez tek ıstefıgımız sakin huzurlu bı hayat
Aga biz boğayız dikkatli olun 🙄
Sen nasıl istersen cümlesi bol kullanılmalı.
Hahahah nedenmiş o🙂
Çok mutlu oluyorlar ama böyle samimi ve içten söylemelisin
Ben yaparım felan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?