Astroloji & Burçlar Hangi günde doğduğunuzu tahmin edelim mi? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor @_Süveyda yla birlikte çok önemli bir konuyu masaya yatırıyoruz..Alakasız bir şey bırakayım.. Hangi günde doğduğunuzu tahmin edelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% Koç +1 yıl @_suveyda pek beceremez atmayı ama sana güveniyorum 🤣 0 9 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl Evet, iyi sallarım 4 ekim Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Alla alla iyi atarim aslında ben😀😀 Yorumla Black_Desire Koç +1 yıl @_Süveyda 🤣🤣 @vivir_ kötü attı birde sen dene Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl 1 Nisan olabilir şaka gibi adamsın 🤣 Yorumla Black_Desire Koç +1 yıl @_Süveyda tam değil ama yakın 🤣 gerçekten iyi atıyorsun Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Demiştim beni hafife alıyorsun kaç Nisan 😀😀 Yorumla Black_Desire Koç +1 yıl @_Süveyda o sır 🤣 gizemliyim ben gizemime müdahale etme Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Gizemi çözmek bizim işimiz bulacağım kim olduğunu peşindeyim 😀 Yorumla Black_Desire Koç +1 yıl @_Süveyda 🤣🤣 düş düş sürpriz olacak Yorumla
Death1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% Boğa +1 yıl Buyur et bakalim. Hatta burcumu soyleyim yardımcı olayım. Terazi 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Olur, fazla bir zaman geçmedi üstünden yani kolaylıkla tahmin edilebilir :D 0 3 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl O zamannn 4 Mart Yorumla mine13 Balık +1 yıl @_Süveyda Yanlış :D Yorumla mine13 Balık +1 yıl 1 Mart Yorumla
delirdimişte Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% Kova +1 yıl Olur, belki bulursunuz ๑ 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 23 Haziran Yorumla delirdimişte Kova +1 yıl Hayır ikizler burcuyum ama yaklaştıın Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% Oğlak +1 yıl Ela ela ye ye umderelayla.. 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 0 Şubat Yorumla HissizProfil Oğlak +1 yıl Aman yareppi nasıl bildin ben şok 😱😱😱 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 949 cevap paylaştı. Sanırım yine geç kaldım 🤣🤣 0 4 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 5 Mayıs Yorumla u Hayatİstanbul77 Boğa +1 yıl Değil Nisan ama... Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl Oysa taminlerim hep doğru çıkardı😀 Yorumla u Hayatİstanbul77 Boğa +1 yıl Yakın sayılır 27 Nisan o kadar olur🙂 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% Yay +1 yıl Buyrun , ben biliyorum 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 23 Şubat Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 Yay +1 yıl 🙂 değil, siz gün deyince haftanın günlerin diye düşündüm🙂 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Oğlak +1 yıl Buyrun edin bakalım 😊 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 7 Kasım Yorumla SaklıTutkular Oğlak +1 yıl Baya uzak bir tahmin oldu 😊 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Haydi bakalım konuşsun 6. His 😀😀 0 4 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl Kız neydi senin 😂 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Ask olsun unuttun mu gerçi ben de seninkini unuttum 😀😀 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl Zaten başlığıda yanlış yazmışım ahaha Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Bozuntuya vermek istemedim 😀 Yorumla
TheSena99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Edin bakalım belki eğlenceli olur 0 1 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl 21 Aralık Yorumla
karanlık_cozmosss Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl Buyur 1 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 20 eylül Yorumla karanlık_cozmosss Akrep +1 yıl 14 Kasım Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% Kova +1 yıl Et bakalım 🤗 1 1 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 22 Mart Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% Boğa +1 yıl Edin bakalım 0 1 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 18 aralık Yorumla
Blackdragonss Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Yay +1 yıl Benimkini daha tahmin edebilen olmandi 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 5 aralık Yorumla Blackdragonss Yay +1 yıl 6 Aralık şu an şoktayım helal olsun Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Edin bakalım haydi 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 14 Kasım Yorumla MadagaskarAslanı Terazi +1 yıl Nooo Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% Yengeç +1 yıl Gönder gelsin ✌️ 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 13 ekim Yorumla u lotus-patra Yengeç +1 yıl Hayır 😂 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% Terazi +1 yıl Olur 0 1 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 23 Temmuz Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% Aslan +1 yıl Olur 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 7 ekim Yorumla semxsem Aslan +1 yıl Heyooo tam isabet Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% Terazi +1 yıl Olur 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 30 Nisan Yorumla XPhazonZero Terazi +1 yıl Yanlış Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 453 cevap paylaştı. Hadi edin 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 16 Kasım Yorumla serimiyy Oğlak +1 yıl 1 ocak Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 17 ocak Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Terazi +1 yıl 5 Ekim Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Oğlak +1 yıl Kara günde 0 1 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 12 Nisan Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Hadi edin bakalım.👀 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 4 Nisan Yorumla sssicaksutlukahvem Yengeç +1 yıl 15 Temmuz.😶 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Aslan +1 yıl Et et 0 1 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 11 Mayıs Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hadi edin kızlar 😄 0 1 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 10 Haziran Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Bekliyorum. 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 26 ocak Yorumla Benyakamoz Boğa +1 yıl 19 mayıs😊 Yorumla
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% Balık +1 yıl Edelim bakalim 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 10 Mayıs Yorumla Venüsünkaptanı Balık +1 yıl Bilemedin 12 Ağustos Yorumla
Misty-Eyes Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% Balık +1 yıl Evvet tabi :D 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 8 Temmuz Yorumla Misty-Eyes Balık +1 yıl Bilemedin :D Yorumla
bittterçukulata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl Evett 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 6 Haziran Yorumla bittterçukulata Oğlak +1 yıl İkizler tipi mi var 😄 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% Kova +1 yıl Denk getiremezsin 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 2 ekim Yorumla bycr0niccc Kova +1 yıl Yazın doğmuş gibi mi duruyorum 😂 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Koç +1 yıl Et bakalkm 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 20 ekim Yorumla Copernicus Koç +1 yıl Hangi gün doğduğunu bilmiyorum ki Yorumla
Chlax Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% Terazi +1 yıl Olu et 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 20 Kasım Yorumla Chlax Terazi +1 yıl Alakası yok Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Yengeç +1 yıl Edin tabi. 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 12 eylül Yorumla Rose2113 Yengeç +1 yıl Olmadı. Yorumla
Melekkkkbarbieeee Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 329 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Olur 0 1 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl 21 Mart Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% Oğlak +1 yıl Olur edin.. 0 3 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl 9 Mayıs Yorumla movie_colic Oğlak +1 yıl Bilemedin nenem Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
Larviya_-_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% Akrep +1 yıl Olur ,, 0 1 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl 25 Kasım Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Edin bakalım 0 1 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl 8 Mayıs 😀 Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% Kova +1 yıl Evets 0 1 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl 12 ekim Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 554 cevap paylaştı. Buyurun edin tabi. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Olur 0 7 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 10 Eylül)) Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Dıtt yanlış cevap :D Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl Aa şey mi yoksa 10 aralık 😀 Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Aslan burcuyum diyom hangi ay olabilir :D Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl Mart😂 Yorumla Rascoln36 Aslan +1 yıl Ben gidiyorum :D Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl Dur yaa tm diycem... aralık gitme😀 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 Boğa +1 yıl Buyrun hanımlar 0 7 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Benceeee 7 Temmuz Yorumla Umursamazbeyfendi Boğa +1 yıl @_Süveyda Maalesef 😄 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Ay da mı tutmadı😬😀 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl Uber mod soru başlığına el atsan 😀 Yorumla Umursamazbeyfendi Boğa +1 yıl @_Süveyda ikisi de tutmadı 😄@-ViviR_- Olur, hangi kategoriye alayım 😄 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl Yoo yanlış yazmışım yaa.Doğduğunuz ne ya😀 Kategoride sıkıntı yok aman diyim Yorumla Umursamazbeyfendi Boğa +1 yıl Aynen şaşırdım, o yüzden dedim hangi kategoriye alayım diye😄 Düzeltme gibi şeyleri ancak adminler yapabiliyor maalesef Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 Koç +1 yıl Edin bakalım 0 3 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Senin bence 20 Ağustos Yorumla ibooo1 Koç +1 yıl 7 Nisan Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl Oo yaklaşmış 😀😀Neyse burdan ilan edelim o zaman sjsjsj Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı. Et bakalim 0 1 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 29 ocak Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 Terazi +1 yıl Olur 0 1 Yorumla u _Süveyda Yay +1 yıl 28 Aralık Yorumla
PsikologElif Takip Et Xper 2 Yaş: 25 İkizler +1 yıl Olur. 👩⚕️ 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 19 Mart Yorumla PsikologElif İkizler +1 yıl Haziran. 👩⚕️ Yorumla
incinmişbirkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Yengeç +1 yıl et baklım 0 2 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 7 Ağustos Yorumla incinmişbirkadın Yengeç +1 yıl yok hyr Yorumla
Neonemivar109 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Aslan +1 yıl Et hadi 0 1 Yorumla -ViviR_- Başak +1 yıl 1 Temmuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
@_suveyda pek beceremez atmayı ama sana güveniyorum 🤣
Evet, iyi sallarım
4 ekim
Alla alla iyi atarim aslında ben😀😀
@_Süveyda 🤣🤣 @vivir_ kötü attı birde sen dene
1 Nisan olabilir şaka gibi adamsın 🤣
@_Süveyda tam değil ama yakın 🤣 gerçekten iyi atıyorsun
Demiştim beni hafife alıyorsun kaç Nisan 😀😀
@_Süveyda o sır 🤣 gizemliyim ben gizemime müdahale etme