Oğlak burcu kadını yöneticiliğş ve balık burcu erkeği duygusallığı
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu iki zıt kutup için fazladan efor ve sabır gerekmektedir. Tarafların anlayış içinde sağlıklı iletişimi sonucunda güzel bir beraberlik gerçekleşebilir.
Oğlak Burcu Kadını Balık Burcu Erkeği Uyumu
Özellikle oğlak burcu kadını hayatında ne kadar baskın olsa da, ilişkide baskın olan tarafın karşı taraf olmasını ister. Her zaman erkeğinin kendi istediği gibi olmasını beklerken nazik, kibar ve zeki olmasını da bekler. Hayalperest olan balık burcu sorumluluk almaktan ne kadar kaçınsa da, evlilik yoluna girdiğinde tamamen bu davranış şeklinden sıyrılarak evine, eşine ve çocuklarına bağlı, elinden geleni ardına koymayan bir tutum sergiler. Bu da taraflar arasındaki uyumu sağlar.
Oğlak Burcu Kadını Balık Burcu Erkeği Aşk Uyumu
Duygusal bağları çok kuvvetli olan bu ikili birbirlerine karşı anlayış göstererek, fedakarlıkta bulunduklarında aşkı da bulacaklardır. Birbirlerinin eksik yanlarını tamamlamalı ve bir nevi beraber girecekleri bu yolda birbirine benzemeye çalışmalıdırlar. Aksi takdirde farklı kişilik yapıları onları birbirinden uzaklaştıracaktır.
Oğlak Burcu Kadını Balık Burcu Erkeği Sevgi Uyumu
Balık burcu hayatında sorumluluk almak için destek bekler. Bu bağlamda oğlak kadını realist yapısı ile balık burcunun bir nevi akıl hocası olacaktır. Hayatlarındaki bu destek ve güven duygusu arttıkça sadakat ve sevgi duygusu da o derece artış gösterecektir. Balık burcu oğlak kadının duygusal yapısını sevgisi ve romantikliği ile ortaya çıkaracaktır.
Uyumludur boğa oğlak da uyumlu balık boğa akrep yengeç bu şekilde gider..
Dediğim gibi tartışma çıksa bile romantik bir şekilde olay çözülebilir :D en azından odun mağara adamlarından iyidir düşünceli eli açık yalan söylemez severse :D
Oğlak balığı döver :D
Cevap
3Cevap
Oglaklar iyidir ama bi yonunu sevmem cok inatci o konuda tartisma cikabilir ama oda olsun bi zahmet
Fazlaca hemde
oglak kadini olarak fazla duygusallari sevmem olmaz gibi
Oğlak burcu kadını düz hedefleri olan olgun her zaman örnek gösterilen bir hatundur
Balik erkeği ise sindi ağlak ama yalandan ağlar sinsidir sorumsuzdur eğlenceye düşkündür sindirdir demişmiydim bu ilişki olmaz
Bende zorla oldurmaya çalışıyorum ama
Olur olur yap
oğlak kadını çok nettir kararsızlığı sevmez ve mantıksal yaklaşır duygu muygu karıştırmaz hiç, yani duygusal olan herhangi biriyle olma ihtimali çok düşük gibi :)
Doğum haritalarının geneline bakmak lazım ama bence uyumsuz
Oğlak burcunun anlaşabildigi tek burç yine kendisidir 🤣
Ahhsjahahsjajajsjjsha
Doğru ama 🤣
Oyle oyle zor burc ajjdjsjsjsjsjsah
Kendimden biliyorum 🤣
Aaa sende oglaksin jsjdjdjsjsjsjs
Aynen 😀
Arkadaşlık uyumu güzel
Burç değil karakter meselesi
Olmuyor kanka
Uzzak dur amanin