Astroloji & Burçlar Burcunuz ve en sevdiğiniz renk nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor burcunuzu ve en sevdiğiniz rengi yazın :) Güncellemeler+1 yıl siyah ve beyaz harici sevdiğiniz renkler? Burcunuz ve en sevdiğiniz renk nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mlsszm Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 73% Aslan +1 yıl Burcum Aslan yükselen oğlak en sevdiğim renk beyaz, bej ve mavi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ooo çekilmezsin, senle diyaloga giren yandı valla şimdiden haksız😆😆 Yorumla mlsszm Aslan +1 yıl Yok ılımlıyım haksızsam😊 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl Ben ikizler burcuyum en sevdiğim renk siyah çünkü her şeye uyuyor ve çok asil bir renk 0 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% Terazi +1 yıl Teraziyim siyahi ve zumrut yesilini severim 1 0 Yorumla
misafirsevmiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Terazi +1 yıl Kova lila siyah lacivert 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bende kovayım aynı renkleri seviyorum. haki ve bejde var❤ Yorumla
NenVarYavrum Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 96% Balık +1 yıl Kırmızı severim ama burcum yengeç 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% Koç +1 yıl Boğa siyah 0 3 Yorumla YaralıSevda01 Koç +1 yıl Lacivert ve gri Yorumla Soran +1 yıl ❤❤ Yorumla YaralıSevda01 Koç +1 yıl 😘😘 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. ikizler mavi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Burcum Aslan yükselen oğlak en sevdiğim renk beyaz, bej ve mavi
ooo çekilmezsin, senle diyaloga giren yandı valla şimdiden haksız😆😆
Yok ılımlıyım haksızsam😊
Ben ikizler burcuyum en sevdiğim renk siyah çünkü her şeye uyuyor ve çok asil bir renk
Yengeç: Siyah, kırmızı.
Teraziyim siyahi ve zumrut yesilini severim
Kova lila siyah lacivert
bende kovayım aynı renkleri seviyorum. haki ve bejde var❤
Kırmızı severim ama burcum yengeç
Koç
Mor
Toz pembe
Kırmızı
Yeşil
Aslan siyah giyerim hep. ara sıra beyaz
Boğa siyah