Balık burcu 12 burcun karmasıymış o yüzden 12. burç Balık burcuymuş yani bir Balık burcu insan da 1 koçun öfkesini hırsını 1boğanın iştahını 1ikizlerin dengesizliğini 1kovanın tuhaflığını bir terazinin çekiciliğini 1başağın titizliğini 1akrepin sinsiliğini 6. hissini 1yayın cimriliğini ve tutumluluğunu 1aslanın gücünü ve cömertliğini 1yengeçin duygusallığını empati yeteneğini 1 oğlağın planlı ve işkolikliğini görebilirsiniz ve gerçektende bütün bu nitelikleri bünyesin de barındırıyor gördüğüm bütün balık burcu insanlar böyleydi martta doğan balık burcu erkekler aşırı sert ve zeki oluyor şubattaki balık burcu erkekler duygusal sanatçı ruhlu ve romantik oluyor. Atatürk 12 Mart albert einstein 1mart doğumlu ve rte 26 Şubat . buğra gülsoy 28 Şubat doğumlu Mart balığı daha iyi ama anlaşması aşırı zor çok fena olur Mart balıkları 🦈.
Not:İkizler burcuyum (:
Not:İkizler burcuyum (:
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kızkardeşim yaşıda 17 canıma yetyor bu kadar kavgacı narsist biri görmedim ailesine saygısı yok. erkek arkadaşı melek gibi çocuk mahvetmiş onuda
Allah allah Kızmı balık burcu erkek arkadaşımı
Peki ya balık kadını hakkında ne düşünüyorsun?
Martta doğan Balık burcu kadın da Erkeği gibi serttir ve zekidir eski sınıfta ki kızın hiç teşekkür aldığını görmedim hep taktir alıyordu okulda o da balık burcuydu ve çevresinde 1 2 tane arkadaşı vardı o kadar çok güzel olmasına sevgili yapmazdı tek derdi okulu bitirmek ve tatil yapmaktı iyi insanlar ama soğuk olurlar
Şubat da ki Balık kadını da bayağa duygusal sevdiği kişilerin doğum günlerini unutmaz yanlarında bulunamasa bile görüntülü arar ve illaki hediye gönderir çocukları çok sever müzik dinlemeyi film izlemeyi gezmeyi şarkı söylemeyi de çok sever altın gibi bir kalbi vardır
Aralık Oğlak kadını nasıldır
Kim bunu nasıl tespit etmiş.
İnternete yaz knk astroloji sayfalarının hepsinde bu yazıyor
Terazi burcu için bir yazmıyor.
Anlamadım
10 burcunun özellikleri var, balık burcu terazi burcunun özelliğini almamış mı.
Knk onu da almış git bak jakup gierszal, justin bieber, rihanna, danniel craig, murat boz, diyar pala, ben fero, nejat işler, bunlar hep balık burcu
Yazıda yok o yüzden sordum
Benim yazdıklarım mı yoksa astroloji sayfaların da mı
Senin yüzünden demiyorum, kopyala yapıştır yapmışsın yazıdaki eksikliği fark etmemissin.
Ben copy paste yapmadım vallaha eksik bişey de yazmadım yazıyı dikkatli oku görürsün
Terazi burcu yok
Bilmiyorum ben çok tembelim
Yoo.
Neye yoo dedin ki knk
Soruya
Ha bilmiyodun yani
Evet çok karma