Yükselen burcum terazi, burcum koç. Karakterim nasıl olabilir analiz edebilirmisiniz?
doğru çıkınca insan şaşırıp mutlu oluyor ))))
doğru çıkınca insan şaşırıp mutlu oluyor ))))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz kavgacı, tutkulu, biraz inatçı, dengeye önem veren, dostluğa önem veren, libido oranı %50 ' nin üstünde olan ve sevdi mi derin seven ama bir tık da çapkın bir tarafı olan/olmaya meyilli bir insan olduğunu düşünüyorum. 🙂
Yükseleni terazi olan koç burcu kişilerin dik başlı olmaları en belirgin özelliğidir. Bu kapsamda başka bir kişinin söylediklerine dikkat ettiği ve hayatına uyguladığı çok nadir görünür. Özellikle genç yaşlarda anne ve babalarıyla bu konuda çok sorun yaşayabilirler. Ergenlik döneminde en çok sorun yaşayan burç koç burcu olarak bilinmektedir.
Terazi burcunun verdiği kararsızlık ve inatçılık bir araya gelince bazen hayat onlar çok zor olabilmektedir. Ancak yine de başkalarından yardım istemez kendi başlarının çaresine bakmayı tercih ederler. Bu sebeple de yönlendirilmeye kapalı olurlar.
Yükseleni Terazi Olan Koç Burcu Kişilerin Karakter Özellikleri
Egoları en belirgin özelliklerindendir. Ancak bazı durumlarda terazi olan yükselenleri onların benmerkezci kimliğinden sıyrılmalarına yardımcı olur. Başkaları ve kendileri için adaletli olanı ön plana çıkarabilirler. Akılcı yönleri baskın özelliklerinden olup, onlara göre duygular arka plandadır. İkili ilişkiler de dâhil olmak üzere her adımda mantık ararlar. Kendileri için mantıklı olmayan birine zor âşık olurlar.
Maddi konulara önem vermeseler de huzur gibi konularda kendilerine sorun çıkarmayan kişilerle evlilik ve iş ilişkisi kurarlar. Bir diğer özellikleri kendi özel alanlarına fazla kıymet vermeleridir. Söz dinlemez karakterleri bencillikten ve sabırsızlıktan kaynaklanmaktadır. Onlar bir konuda merak duygusu besliyorlarsa onun sonuna kadar giderler. Bu da çoğu zaman kariyerlerinde işe yarar.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?