Astroloji & Burçlar Kova burcuyum, yükselen yay, alçalan ikizler, ay kova. Sizce çok mu zor biriyim :P? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl bir iki kuple bir şey diyin lüten. p merak ediyorum Kova burcuyum, yükselen yay, alçalan ikizler, ay kova. Sizce çok mu zor biriyim :P? Cevapla İkiz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% Kova +1 yıl Benim de burcum kova, yükselen yay burçlar dan anlayan bir arkadaşım sen evlenmezsin demişti😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevdigine sadik kalabiliyomusun? Genel soru 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 yıl önce birine aşık oldum, flörttümdü geçen yıl unutabildim... (Kimseye şans vermedim.) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaybe Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Baya zor 0 0 Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% Kova +1 yıl Çok zor çok 0 1 Yorumla türkkahvesi3410 Kova +1 yıl Sizinle yaşamak sabır işi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim de burcum kova, yükselen yay burçlar dan anlayan bir arkadaşım sen evlenmezsin demişti😂😂
Allah yardımcın olsun😀
Sevdigine sadik kalabiliyomusun? Genel soru
3 yıl önce birine aşık oldum, flörttümdü geçen yıl unutabildim... (Kimseye şans vermedim.)
Vaybe
On numara
Baya zor
Çok zor çok
Sizinle yaşamak sabır işi
Ben de kovayım
Kova ıyıdır ıyı:)
Değilsin
Zor kadın görmedim
Evet
Hayır Cook saaaalak