Genelde akreple ilişki yaşayanlar bir daha akrep istemem diyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de Akrep Burcuyum
Kızların Genellikle Akrep Burçları İle Beraber Olmamasının Tek Nedeni Akrebin Çok Sevmesi Ve Fazla Kıskanması Kıskandığı Zaman da Tabi ki Bu Kızın da Çevresine Yansıyor Bu da Bir Çok Kızın Sıkılmasına Neden Oluyor Kısa Özet :)06 Yorumla
Soran+1 yılİşte kızların bunu istememesi garibime gidiyor bence çok güzel bir şey
Soran+1 yılBence yolundan ne olursa olsun şaşma. Kıymetini bilememişler
Soran+1 yılKatılıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 aydır akrep burcu ile ilişki yaşayan biri olarak söylüyorum; IYI DINLE! 😅
bak ben hayatımda bu kadar hırslı, ayakları yere sağlam basan, cesur, zeki, romantik bir burç akrepten başka hiç birinde görmedim.🙊🙈 Seni gerçekten seviyorsa biraz da onu tatmin edebiliyorsan asla aldatmaz, gözü dışarıya da kaymaz. Evet libidoları yüksek ve sınırları yok orası doğru, benim sevgilim öpüşürken durup benim dudaklarımı koklamıştı çok güzel kokuyor demişti 😅 yani sevişirken bile romantik olabiliyorlar. Bulutların üstünde hissettiriyor beni, bu kadar mı 'ten uyumu olur Allah'ımm.😅😍😍😍 Benim burcum da boğa, bayağı iyi anlaşıyoruz cinsellikte de öyle, normalde de. Bu aşk birgün biterse -ki umarım bitmez- gerçekten tadı damağımda kalır.06 Yorumla
Soran+1 yılYa ama ben bu laflardan sonra kesin akrep bulup evlenirim yaa
Cevap sahibi+1 yılAhahahah 😅😅 daha neler neler var yaa aklın durur ama anlatamıycam biraz özelimize kaçıyor 😅 Bu arada akrepler oldukça da zekidir, senin bir halt yediğini gözünden anlar hemen ona göre kendini hazırlar 😃 intikamı da çok fena olur hemen bir akrep gibi sokar ama laflarıyla😁 iyi olursan iyi olur kötü olursan da ondan kötüsü yoktur, seçim senin 😅
Soran+1 yılBul bana birini direkt açılcam😅
Cevap sahibi+1 yıl@egerkan hahahaha akreplere hep bi ilgim vardı sonra sevgilim oldu şu an benden mutlusu yok😅
+1 yılÖncelikle sana şunu söyliyim akrep kıskançtır doğru ama sadakat sıkıntısı vardır akrep aşırı cimridir kendini övmeyi çok sever yardımcıdır ama bunu yüzüne vurur ve gerçekten akrep gibi zehirli dili vardır kıskançlık konusuna gelirsem benim olan kadına kimse bakamaz ve öyle rahatda bırakmam ama akrep değilim yani sadece akrep burcunda olmuyor bu kıslançlık
00 Yorumla
+1 yılBiz akrep derdi bir ilişki bittikten sonra kolay kolay bir ilişkiye adapte olamıyoruz ama ilişki istemiyoruz anlamına gelmiyor bir de onları söyleyenler genelikte bizi anlamayanlar oluyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
42Cevap
+1 yılAşkın pozitif enerjisinden yoksun, kaba ve sırf kendini düşünen egoist bir erkektir. Partnerinin isteklerine önem vermez. Saltanatına düşkündür, tüm gücünü birlikte olduğu kadına göstermek için elinden geleni yapar. Yani hiç çekilir bir aşk değildir. Kadını bezdirir aşkıyla, kaçacağınız varsa kaçın derim.
Diğer akrep burcu erkeği, yani aşkı güzelliğiyle yaşayan ise aşka gerçekten inanır. Aşk konusunda heyecanlı ve enerjisi bu yöndedir. Evlilik kararı alıp bunu uygulamaya döktüğünde oldukça zorluk çekecektir. Bağımsız davranacak, yer yer otoritesini hissettirecektir. Aşkı pozitif gören akrep burcu sevdiği bir kadınla evlendiğinde ilginç iyi bir evlilik olacaktır.
Aman iki akrep burcu erkeğini birbirine karıştırmayın. Hemen karar vermeyin ve gözlemleyin, aşka inanmayan, partnerine söz hakkı vermeyen akrep burcu erkeği ise vakit kaybetmeden uzaklaşın derim.00 Yorumla
+1 yılHayır benim arkadaşım erkek akrep burcu 5 yıldır düzenli ilişkisi var ayrı şehirlerdeler sürekli görmeye gidiyor kızı yakında evlenecekler 👌burç değil kişilik meselesi
10 Yorumla
+1 yılakrepler genelde cinselliğe düşkün, vesveseli olurlar en küçük bir yanlışta hoş görülü olmazlar afetmezler. romantiklerdir ama. kolay kolay sevmezler seversede tam severler. benden söylemesi
012 Yorumla
Soran+1 yılAkrep misin?
İkizler+1 yılaynen
Soran+1 yılİlk tanıştığımızda anlamıştım
İkizler+1 yılee başından geçmiş tecrüben var niye illa akrep diyon.
Soran+1 yılBaşımdan geçti demedim. Senin akrep olduğunu anlamıştım dedim
İkizler+1 yılkonuştukmu yani senle? pek kimseylede konuştuğum yok ama gene o minnak kızsın ya da kıbrıslı kız. nasıl akrep olduğumu anladın ki?
Soran+1 yılGıcık diyordun🙃
İkizler+1 yılheee anladım işte minnak kızsınnn hahha :) ama naptımki anladın? suratında 5 karış maşallah
Soran+1 yılMinnak mıyım ben, aşk olsun
İkizler+1 yılkötü bişey değilki. bende az minyonum seninde öyle olduğunu düşündüm
Soran+1 yılBen uzadım 2 cm. 167 oldum
İkizler+1 yılovvv maşallah tüü tüü
+1 yılBir daha akrep istemezler çünkü akrebin hiçbir şeyine yetişemiyorlar. Kendilerini yetersiz hissettikleri için böyle düşünüyorlar.
13 Yorumla
Soran+1 yıl@Skol85 güzel dedi ama
Akrep yorar ona gore dusun ama 1 -2 hafta iliski yasayacaksan iyi hissettirir ozellikle fazla iyi evlenecek olsam akreple evlenirdim 😁
10 Yorumla
+1 yılyanlış yerdesin boğa erkeği anca senin ateşini söndürür!
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Terazi+1 yılyaş kaç 13 mü
Soran+1 yılHayır
+1 yılPet marketlerde zehirsiz olanları vardır belki de bilmiyorum.
12 Yorumla
Oğlak+1 yıl@MrCenGo Teşekkürler Mister Cengo Bey.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk aklın varsa kaşınmazsın bırak ya aşk kadar insanı yıpratan bi şey yok psikolojim bozuldu benim sayesinde
11 Yorumla
Soran+1 yılBence iki taraf da sevdiği sürece sorun olmaz
+1 yılSeni Keyfe sokar rahat ol tadını çıkar
Burclarada inanma k@ltak. Hayirli kandiller00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 449 cevap paylaştı. Neyimiz varmış ya jdhddd biz akreplere hep kötü yorumlar yapıyolar
00 Yorumla
+1 yılGenelde ben yol veririm ama bilemedim şimdi 🤷♀️🤔🤔
00 YorumlaBence akreple olanlar ayrılmıyor, ayrılıyorsa da sucu akrepe atıyor. Kaç ayrılan görsün akrepten
00 Yorumla
+1 yılBurcu akrep olsun da , yeterki cebinde akrep olmasın. O mühim
00 Yorumla
+1 yılNasip bu işler. İki tarafın da gönlü olduktan sonra samanlık seyrannn
00 YorumlaSokacağı kesin.. Ama zarara mı. olur, başka birşeye mi olur o değişir 😏
00 YorumlaBizzat yaşayıp görmen lazım.
Hoş, dediğine göre yaşayıp görenler de tövbe etmiş durumda.00 Yorumla
+1 yılBir akrebim ve haklılık payı var onu diyenlerin hshdj
00 Yorumla
+1 yılçünkü senden çabuk sıkılacak ve başka birilerinin daha peşinde koşacak...
00 YorumlaArtık zarara mı sokar yoksa normal mi sokar orası ona kalmış.. Akrep sonuçta...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen akrebim
bana dedikleri şu;
Fazla bağlısın. Aşırı isteklisin. Yeniliklere açık değilsin. Duygusal bağlılığın yüksek. Vs.00 YorumlaBurçlara inanmıyorum. Burçlara inanan insanların yazılan şeylere inandığını ve ona göre şekillendiğini görüyorum. Akrepler için yazılanlar da malum. Çok ciddiye almamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir yaklaşım bence burç ile ilişkinin hiçbir alakası yok. Kişiyi sen tanırsın biz değil burçlarla hareket etme bence iyi biriyse olur.
00 Yorumla
+1 yılBiraz zoruz ama sağlam severiz. Biraz tespit edersen hassas noktaları mutlu olursun
10 YorumlaAkrep erkekleri çoğunlukla bencil ve acımasız olur ama her insan aynı değil
00 Yorumla
+1 yılne alaka bende akrep burcuyum şimdi zararlı bi insanııım ne alaka?
00 Yorumla
+1 yılBurca değil karakterine bak
30 YorumlaSen koç burcu bulmalısın😂
018 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılOğlak
Soran+1 yılEvet inat tavan
Soran+1 yılSıra arkadaşım koçtu. Sürekli bir tartışma oluyordu ama kavga olarak değil inatlaşmak için eğlencesine
Soran+1 yılİnat yapacak konu çıkmadı çünkü
Soran+1 yılNeden arkadaş olayım?
Soran+1 yılPozitif enerji alamadım sadece
gel ben akrebim :D sen ne burcusun balık mı
011 Yorumla
Soran+1 yılOğlak
Soran+1 yılSorun yok
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılGizlisin
Soran+1 yılGizliden çıkabilirsin :))
Soran+1 yılOldu
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılaşk acısı çekmeyi seviyorsun demek ki 😇
015 Yorumla
Soran+1 yılVar galiba mazoşistlik😅
Oğlak+1 yıltabiki de herkesin mutlu olma sekli ayrıdır kim. bilor belki de sende bu şekilde mutlu oluyorsun dimi 😇😇
Soran+1 yılMazoşistlik var mı bilemem ama sorunum şu genelde biriyle konuşurken yöneten ben oluyorum ama akrep yönetilecek bir burç değil. Yönetimi eline alsın isterim ben.
Oğlak+1 yılişte buna farkındalık diyebiliriz örnek veriyorum 3 5 ilişkin olsa hepsinde sana el bebek gül bebek davransalar ama arkadaşların ilişkisi tam tersi olsa bu sefer sen isternistemez o ilişkiyi benimsiyorsun ve ilişkide farklı boyut arama gereği duyuyorshb acaba yoneten kişi karşı taraf olsa nasıl olacak diye merak edip bu yüzden akrep burcu istiyorsun aslında mesela ben burcu mu bilmem ama ben farklı değişik ve ayarsız sevmeyi severim 😇😇
Soran+1 yılBaşkalarının ilişkilerine özenmek değil. Özel hayatımda (sadece sevgili olarak düşünme) yöneten taraf benim ve hoşuma gitmiyor bu durum
Oğlak+1 yılo zaman durum degisir hayatin boyunca sürekli yöneten taraf sen oluyorsan bu sefer sorun bence sende yanlış anlama beni eğer yöneten taraf sen oluyorsan karşı taraf sana göre pasif kalır bazı konularda yöneten taraf karşı taraf olsaydı o zaman daha değişik olurdu ama sen sürekli hayatın boyunca herseyi ilk başta ipleri eline alırsan karşı taraftan bisey beklemek olmaz ki
Soran+1 yılKendi veriyor ipleri elime. Her dediğimi yapmak istiyor sürekli konumunu paylaşıyor anlık bilgilendirme yapıyor bunalıyorum
Oğlak+1 yılaslında iplerin herhangi her zaman elinde olması güzel ve değerli bisey ama bazı durumları ve ilişkileri dile getirmek gerek
örnek veriyorum mesela standart olma azıcık değiş farklı ol diye dile getirdin mi
Soran+1 yılDiyorum ama işe yaramıyor
Oğlak+1 yılo zaman sende sorun yok eğer söylediğin halde anlamayan bilmeyen kişiler varsa bu senin hatan değildir
peki hiç ipleri eline almamayı düşündün mü
Soran+1 yılEvet ama her şeyi bana danışıyorlar dediğimi anında yapıyorlar
Oğlak+1 yılbazen sıkıcı bunaltıcı hatta sinir yapabilir bu dediğin belki de bunun böyle olması sıkılman daralman senin burcuna göre ters olabilir mi ya da burç yapın oyle olabilir mu
Soran+1 yılBilmem ki oğlak burcuyum
Oğlak+1 yılburçlar ile ilgim sıfır hoc bir şekilde yok hatta kendi burcu mu bile bilmem 😇
Soran+1 yılBen de çok anlamam
+1 yılAkrebim , bizimle geçinmek zordur
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Oğlak+1 yılKiskanciz hemde asiri,
Soran+1 yılBen de öyleyim ve kıskanılmayı da severim
Oğlak+1 yılSanirim seninle ozel gorusmeliyiz, ayni seyi dusunuyosan beklerim
1 yılHayatının içine s*car
00 Yorumla
+1 yılBende istiyorum ama yok olmuyor
00 Yorumlacinselliği seviyorlar
00 Yorumla
+1 yılOlabiliri ama karakter meselesi bence bu..
00 YorumlaZorludur ama sevdim sever.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir zarar borsa mı bu
00 YorumlaBense akrep görünce kaçarım.
00 YorumlaSana boğa verelim yavrum
Sen Akrep ol yeterli00 Yorumla
+1 yılAkreple sevgili olursan sokar tabi 🦂
00 Yorumla
+1 yılerkeğini bilmem ama akrep kadınlarına bayılırım
00 Yorumla
+1 yılzararın neresinden dönersen kardır
00 YorumlaYalana bak ben akrebim hiç öyle bir tepki almadım
00 Yorumlahayir ama seni sokabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim sevgilim akrep 🙄🙄
11 Yorumla
+1 yılçok cinsellik delisi bil
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 475 cevap paylaştı. Sokar ama zarara mı bilemem
00 Yorumla
+1 yılSenin burcun ne ve neden akrep istiyorsun
017 Yorumla
Soran+1 yılOğlak. Akrepler hoşuma gidiyor
Koç+1 yılAkrep sıkıntılıdır balık ya da yengeç bul onlarda su grubu
Soran+1 yılOnlarla anlaşamıyorum
Koç+1 yılNeden ki
Soran+1 yılBilmem. Çevremde balık ve yengeç kişiler var anlaşamıyoruz
Koç+1 yılAkrepler canını yakar çok sert insanlar sert insan mı seviyorsun
Soran+1 yılEvet
Koç+1 yılOnların libidolari çok yüksek haberin olsun sıkıntı yani çok azgınlar yani
Soran+1 yılBence bu sıkıntı değil artı yön
Koç+1 yılNereye trol değilsin di mi kesin erkeksin ya aşırı istekli diyorum abaza diyorum sürekli ister birde kıskançlar bunaltir seni
Soran+1 yılTrol değilim. Bu saydıkların hoşuma gidiyor sadece
Koç+1 yılZenci ister miydin hem zenci hem akrep Afrikalı bir siyahi erkek aşırı siyah tenli kopkoyu simsiyah bir erkek
Soran+1 yılBeyaz ten seviyorum
Koç+1 yılAnonimsin zaten gizlisin yani diyelimki çok aşırı azdın ateş gibisin Afrikalı aşırı simsiyah tenli bir erkekle yatmak ister miydin diyelim ki o an o zenci karşına çıktı
Soran+1 yılHayır
Koç+1 yılYine azgınsin ateş gibisin 3 tane çok aşırı yakışıklı erkekle sevişip yatmak ister miydin bu sefer bunlar beyaz ama
Soran+1 yılSevdiğim adam yeterli
+1 yılAkrep burcu beni yaktı boş ver hiç bulaşma
00 YorumlaDikkat et
00 Yorumla
+1 yılZarara sokar mi bilmiyorum ama iyi sokarım 😄😄
00 Yorumlaİlk defa duydum
00 Yorumla
+1 yılSokacaktır köküne kadar bence
00 YorumlaSenin burcun ne
00 Yorumla
+1 yılPinti oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılNeden akrep?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden akrep
026 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gidiyor işte gerek kıskanmaları gerek libidoları. Sözlerini geçirebilmeleri ayrı güzel
Cevap sahibi+1 yılBence akrepler kendilerini fazla pazarlıyor. Bu dediklerin her erkek kadın da vardır
Soran+1 yılOlabilir ama benim için akrep erkeği özel
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç? Kaç akrep sevgilin oldu
Soran+1 yılBir uzaktan ilişki oldu o da balıktı.
Cevap sahibi+1 yıl😄 akrep libidosu vs ne hayranlık nerden o zaman
Soran+1 yılÇevremde akrep çok
Cevap sahibi+1 yılPlatonik aşıkmısın onlara
Soran+1 yılHayır aşık olduğum biri yok şu an.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılLibido önemlimi senin için
Soran+1 yılEvet önemli ama tek neden libido olamaz
Cevap sahibi+1 yılSeninde libidon yüksek heralde? Yoksa akrebi basıl doyurucaksın
Soran+1 yılYüksek
Cevap sahibi+1 yılSanaldaki sevgilin nasıldı
Soran+1 yılBoş biriydi.
Cevap sahibi+1 yılKoç denedin mi hiç
Soran+1 yılYok ama en yakın arkadaşım koç ve çok asabi
Cevap sahibi+1 yılErkekmi bu
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılErkek kız farklı olur ama. Akrep erkeğiyle naparsın en fazla? Seksmi?
Soran+1 yılHer şey cinsellik değil. O yönden sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılNeden? Libido da her şey değilki
Soran+1 yılEvet değik
Cevap sahibi+1 yılUmarım bir akrep bulursun gönlüne göre
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsokabilir (:
00 Yorumla
+1 yılGazabım kötü olur
00 Yorumla
+1 yılTövbe bismillah
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)