aslan aslan aslan 🤪
Aslan
Akrep
Koç
Boğa
Oğlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben libidosu en düşük kovaya denk geldim ya da bana yok libidosu bilemem ama boğa ve akrep erkekleri bayrağı elinde taşıyan iki burç bence. Üçüncü ise bana göre başak...
Burcum akrep yükselenim başak. Sonra da bana abarttığımı söylüyorlar. Her şey tutku oysa. Sadece libido meselesi değil. Yemek, içmek, yaptığınız iş, hobiler, her şey.
SextraOrdinary Boğayım doğru tespit. güzel yemek güzel eş ahenkli sürekli seks benim işim napalım
Bir akrep erkeği olarak yorumları okuduğumda bir konuda hakkımız verilmiş çok şükür :)
Ama biz sadece libodosal yüksekliğe sahip değiliz. Her şeyi sınırlarda yaşamayı seviyoruz. Tutku, aşk, romantizm, ilgi vs.
Ayrıca benim libido sıralamam şu şekilde
1-akrep
2-Boğa
3-ikizler
4-kova
5-koç
6-yay
7-terazi
Diğerleriyle ilgili aklımda kalan örnek yok.
Akrep ve Boğa tabii ki. Sevişme söz konusu olunca "hayır" diyebildikleri bir an olduğunu zannetmiyorum ben. Her şeye kapalı oldukları bir anda bilen cinselliğe" hayır" diyebilecek kadar güçlü değiller. O an oldu da oldu ve "hayır" dendi, acısı sonra çıkar diye düşünüyorum. Zaten bu sitede de cinsel konularda akrepleri görmeniz çok olağan.
Cevap
90Cevap
Bir Aslan burcu olarak sıralamayı şöyle yapabilirim; 1. Akrep 2. lik konusunda Aslan ile Boğa yarışır.
İkizleri denedin mi ki
Akrep Burcuyum Hiç Bir Zaman Libido Yüksekliğim Olmadı Buna Kendimde Eminim Ve Takıldığım Çevre de Şahit. Bence Bu Konu Burç Meslesinden Daha Çok Karakter Ve Yaşam Meselesi.
Tam Aslan diyecektim ki Aslan Aslan Aslan yazmışsın cidden ateş grubundayız diye mi bilmiyorum ama libido hep tavan 😄
İlk önce tabii ki akrep
Daha sonra ikizler
Daha sonra boğa
Ve devamında aslan
Burcla alkası yok özelikle sordum her burctan anormal baynlar var hele evliler yemekle doymuyorlar 😏😏
İyi de bu "sana göre" , "bana göre" bir şey değil ki?
Evrendde herkes bilir bu sorunun cevabının AKREP olduğunu 8)
bencede aslan 3 tane peşpeşe tanıdığım kızlar benimle beraber 3 erkekle daha görüştüklerini yakalamıştım
Libido yüksekliği hiçbir şey daha doğrusu burçlara göre olmaz burç saçma sapan Boş Bi şey İsim olarak güzel sadece Bu benim görüşüm Ama libido gelecek Olursam şey nasıl desem benim yüksek 🤭 Kalktığı zaman varya O zaman kendimden geçerim
Herkes kendi burcunu işaretler ama libidonun burçla alakası yok. Aseksuel akrep burcu da gördüm aslan burcu da
Akrep’ten sonra Aslan yine değildir. Balık, Yengeç ve Boğa diye sıralanır. Aslan bunlarla yarışır
Balık’ı anlamışsınız siz. Neyse onları kimse anlamıyo zaten
Anlamamışsınız*
Boğa burcunu küçümsüyollağ.. yükselenim de aslan bu arada 😅 akrep yanimda sönük kalıyor o derece..
@SextraOrdinary Boğa gerçekten libidosu yüksek bir burç akreple yarışır 😂
Boğa ve Aslan korkutucu gerçekten
Akrebin libidosu karşısındakinden çok etkileniyor. Hep bir tık üstte kalsa da bu yüzden değişken olabiliyor.
Ben su burçlarını ilk üçe koyarım. Sıralamayı ondan sonra belirleyin siz
Sen su burcu musun peki?
Balık’ım. Akrep’i bire koyar, kenimi 2’ye, Yengeç’i de 3 yaparım. Boğa’yı da 4 yaparım seni mi kırcam 😅 Aslan’ın da gönlü hoş olsun ilk 5’teyiz ✌🏻
Balık? Mmmeehhhh 😅 yasamadan bilinmez tabi ama akrep ve boğa seni de sollar bence 😅 başak da sollayabilir 😅 gece gece ağzınin tadini kaciracam şimdi. Aslan zaten sollar 😅 şaka şaka. Aşk ve tutku olduktan sonra her seks doyuma ulastiran libido sorgulatmayan bir hale bürünüyor. gerisi boş..
@SextraOrdinary ay çok haklısın
Haklısın 🙂✌🏻 Canım Balıklar. Sizi yine dışladılar
En yüksek olarak Yengeç 🦀 olarak bilinir.. doyumsuz … Benim burcum
Yani kendimden biliyorum:))) oğlak:))) her gün, sıkılmadan yıllarca:)
Yükselen burç olarak aslan burcu olduğu için aslan burcu diyorum
Burçtan anlamam ama çoğusu ateşli insanların sadece söyleyemiyor
Buna gerçekten koç diyebiliriz. Koç burcuyum ve şuana kadar koç burcu olup da libidosu düşük olan bir kadına denk gelmedim. Hepsinin baya yüksekti.
Hiçbir fikrim yok. Bir ağızlarda düşmeyen akrep olayı var ama altı ne akdar dolu, halk arasında yayılan safsata mı bilmiyorum.
Ben oglagim ama libidom yüksek değil ve tüh koç daha bı şey bence ama yengeç de olabilir emin degilim
Burcu bilmemde benmki dur durak bilmiyor
Cidden sorun oluyor kimse sagalm kalamıyor 😅
Kesinlikle Koç burcu
Hastayken bile seks düşünüyorum
Bazen kendime inanamıyorum
Bence başak ama siz bilirsiniz tabii, tanıdığım hiçbir başak sakin sessiz değil
Listede neden yok ki başak
Ben de başağım
Benim burcum akrep ama yengecler çok fena sevişiyor unutulmuyor valla efsaneler 🤭🤫
Bunu bi çöm kişiden duydum 😂 bende Yengecim 🦀
Çok romantik bir burc bayılıyorum karşındaki kişiyi memnun etmek için yapamadıkları şey yok sevdikleri kişi için hersey yapar her konuda umarım yine yengec erkeği çıkar karşıma 🌠aslan erkeğine de sevgili olmuştum ama hiç hoşuma gitmedi aşırı bencil egoist kendi istekleri sadece önemsiyorlar
Vallah biz yengeçler çok sahipleyici kıskanç libidosu yüksek elimiz çok açık.. çok duygusalız , çok merhametliyiz.. karşımızda kini kırmamak için çok dikkatli konuşuruz.. gibi gibi.. Zaten bu yüzden çok kaybediyoruz.. iyilikten maraz doğar misali
Ben valla yengeclerle çok uyumluyum inşallah çıkar karşıma yine yengeç biri merhametli duygusal sahiplenici cinselikte karşı tarafa düşünceli yaklaşması baya Bi hoş geliyor 🤩
İnşallah gönlünce olur 👍
Diğerleri burç değil zaten
Bende sadece libidosu olan bir burç yoktur sadece
Yaşayan canlılarda olur 😆
Akrep erkekleri der susarım
Benim deneyimledigim Aslan
Akrep ve Boğa sanırım
kesinlikle akrep burcu
Boğa ve akrep yarışır.
Evet ben Aslan
İkizler yokss oy vermem
burada yok ama aslında terazi
Anlamam burç işlerinden
Değişkenlik de dahil :)
Tecrübelerim bunu diyor
burçlar inandırıcı değil burçlara bel bağlmayın
Kendimden biliyorum İkizler
1. akrep 2. koç 3. boğa
Akrebin namı büyük bu konuda
Akrep ve yengeç diyorum.
neden bilimin yalan dediğine siz inanıyorsunuz.
Oğlak burcuyum libido konusunda bilgim yok 😅
Diğerlerinin esamesi okunmaz boganın yanında
İkizleri hafife almayın sakın.
koçlar o kadar libidosu yüksek olmuyo ya
Burcu güzelmi :(:) :(:(
Bence Akrep hepsine fark atar
Akrep. Bende akrebin 🥰🥰🥰
Penisimle döverim onların libidosunu
Aslan mı 😂
Libido ne arar la aslanda
Balık
Akrep.