• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Kızlar, Koç Burcu kızı kendime nasıl aşık edebilirim?

Narabukova
Narabukova Takip Et
Xper 2 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Homeofis takıldığım bu kızı kendime nasıl aşık edebilirim , sevgili olmayı ve evlenmeyi düşünmüyor taktik lütfen
Kızlar, Koç Burcu kızı kendime nasıl aşık edebilirim?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et

Narabukova sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.

Çok Süper Cevap
  • SіlverBlossome
    SіlverBlossome Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Cesareti ile bilinen Koç burcu kadınları aslında zor görünseler de partneriyle her zaman uyumlu olmayı bilir.
    Koç burcu kadını doğuştan liderdir. Doğuştan gelen bu özellikleri onların girdiği her ortamda dikkat çekmelerine yardımcı olur.
    Enerjik, hareketli ve alfa yapılarıyla ister işte ister sosyal yaşamlarında olsun her zaman ön plandadırlar.
    Koç burcu belirsizlikleri sevmez ve her zaman herhangi bir olayın sonuna kadar gider bu yüzden eğer bir koç burcu kadınını etkilemek istiyorsanız öncelikle belirsizlikten uzak durun.
    Kavgacı yapısı ile bilinen koç burcu aslında optimistik bir yapıya sahiptir. Eğer kavga ediyorsa bilin ki cidden çileden çıkmıştır. Koç burcu kadını zor kavga eder fakat tartışma içinde her zaman bulunur bu da onların hayatlarında belirsizliğe yer vermediklerini gösterir. Bu yüzden koç burcu kadınına yaklaşırken çekinceniz olabilir fakat şanslısınız ki bu yazımız sayesinde koç burcu kadınlarına nasıl yaklaşacağınızı bileceksiniz ve onlarla asla tartışmaya girmeyeceksiniz.

Erkekler için Koç Burcu Kadınını Etkilemenin 10 Yolu: Erkeklerde Nelerden Hoşlanır?
    1) Ona güven verin
    Koç burcu kadını güven duymayı sever. Hatta koç burcu kadınına bir erkekte en nefret ettiği şey ne diye sorsak ilk tasvir edeceği kelime ‘yalan’ olur. Bir koç burcunun asla katlanamadığı ilk özellik partnerinin yalan söylemesidir. Bu yüzden koç burcu kadını güven duymak ister. Koç burcu kadını kolay güvenir onun güvenini boşa çıkarmak bir koç burcu kadınına yapılması gereken en son şey olabilir. Koç burcu kadınını etkilemek istiyorsan önce onun güvenini kazan ve onun yanında asla şüpheye düşürücü hareketlerde bulunma. Koç burcu kadını kıskanç bir burçtur eğer senden şüphe duyarsa ilişkinizin sallantıda olduğu anlamına gelir.

2) Kendi hayatınız olsun
    Koç burcu kadını özgürlüğünü sever ve eğer sizin de kendi hayatınız varsa bu onun çok hoşuna gidecektir. Koç burcu kadını durmadan yan yana olmayı sevmez. Sizinle bir hayat paylaşmayı sever fakat sizin kendi hayatınızın olması onun hoşuna gidecektir çünkü koç burcu kadını kendi hayatına çok odaklı yaşar ve özgürlüğünü seven bir burçtur. Bu yüzden ona odaklı yaşamak yerine kendi hayatınıza bakın zaten bir koç kadının size ilgisi varsa mutlaka bu özelliğinizle onun dikkatini çekeceksiniz.

3) Koç burcu kadınına karşı net olun
    Yazımızda da bahsettiğimiz gibi koç burcu kadını belirsizliği hiç sevmez, bu sebeple ona karşı net olun. Duygularınızı açıkça konuşmaktan asla çekinmeyin. Görüşlerinizi ondan saklamayın.

4) Koç kadınına karşı cesur olun
    Koç burcu kadını cesareti ile bilinen bir burç olmasına özgü korkak erkeklerden hoşlanmaz. Eğer ona karşı cesur ve açık olursanız her zaman 1-0 önde başlarsınız, çünkü koç kadını cesaretten çok hoşlanır.

5) Küçük ayrıntılara önem verin
    Bir koç burcu kadını ayrıntılara önem veren erkeklerden çok hoşlanır. Aslında bunu asla açık açık göstermez. Hatta bunlara hiç önem vermiyormuş gibi gözükse de küçük ayrıntıları hatırlarsanız onu bir peri masalında gibi hissettirebilirsiniz. Bu küçük ayrıntılar illa önemli ayrıntılar olması gerekmez. Mesela sevdiği bir tatlıyı almanız veya saçını kestirdiğini fark etmeniz ve ya sevdiği rengi bilmeniz koç burcu kadınlarının hemen dikkatini çeker ve size karşı ekstra bir ilgi gösterebilir. Bu yüzden, eğer hoşlandığınız kişi bir koç kadınıysa onun hayatıyla ilgili küçük ayrıntılara önem verin.

6) Tutkulu olun onun sizi kolay görmesinden kaçının
    Zodyak’ın en lider ruhlu olan burcu bir koç kadını asla kolay kandırılmaz. Belirsizliği sevmeyen bir burç olduğunu söylesek de aslında uzun tutulan flört dönemi onlar için bir tutkuya dönüşür bu tutku ilişkiyi canlı tutar.

7) Koç burcu kadınını biraz uğraştırın: Elde etmek için uğraşsın
    Koç burcu hayatında hep aktifliği seven bir burç olduğu için ona kolay lokma olmayın. Sizi kolay elde ettiği anda sizden kolaylıkla da vazgeçecektir, unutmayın. Zoru başarmayı seven koç burcu sizi elde etmek için elinden geleni yapacaktır. Ayrıca koç burcu kadını kafasına koyduğunu yapan bir burç olduğu içinde size ulaşmak için sonuna kadar bu oyunu oynayacaktır. Koç burcu kadınınızın her hareketini takip ediyorsanız bile bunu ona belli etmeyin, bu onun hoşuna gitmeyecektir. Unutmayın bir koç kadını özgürlüğüne çok düşkündür.

8) Maceracı olun: Sizi her zaman keşfetmek istesin
    Aslında gizemli de olabilirsiniz, ona her zaman keşfedilecek yeni olaylar verirseniz bu koç burcu kadınının ilgisini diri tutacaktır. Fakat onun ne önünden gidin, ne de arkasından. Eşitliği seven bu burç onunla yürüdüğünüz bu yolda, sizin maceracı yönünüzü görürse bu onun inanılmaz hoşuna gidecektir.

9) Gizemli ve tutkuyla flört edin
    Onunla flört ederken gizemli ve tutkulu olun. Bir koç burcu kadını karşısındaki erkeği keşfetmeyi ister. Ayrıca tutkuyu seven koç burcu kadını tutkulu bir flört dönemini sıradan bir ilişkiye tercih eder.

10) Çalışkan olduğunuzu ona gösterin
    Bir koç kadını zekadan çok hoşlanır. Ona zayıf bir karakterde olduğunuzu asla belli etmeyin. En katlanamadığı özellik bir erkeğin zayıf duruşudur çünkü bir koç kadını zorlu koşullarda bile asla pasif görünmeyi sevmez. Bu yüzden aradığı partnerin de her zaman güçlü duruş göstermesini ister. Zorlu bir durumla karşı karşıya kaldığınızda da zekanızla veya çalışkanlığınızla o olayı hallettiğinizi ona gösterin.

11) Kendinize güvenin
    Önceden de belirtiğimiz gibi bir koç burcu kadını her girdiği ortamda kendini göstermesini bilir. Bunu aslında ister istemez yapsa da bu onun doğasında olduğu için her zaman kendine güvenen bir duruş sergiler. Bu yüzden yanında olacak partnerin de her zaman kendine güvenmesini ister. Onun yanında asla kendinizi pasif göstermeyin. Bu onun hiç hoşuna gitmeyecektir.

12) Hayat amacınızın olduğunu ona kanıtlayın
    Koç burcu kadını her zaman hayallerinin peşinden koşmayı sever. Aslında hayalperest bir burç gibi gözükmese de her zaman belli etmeden hayallerinin peşinden koşar. Çocuk ruhlu olan koç burcu kadını hayalleri olmazsa yaşayamaz. Bu yüzden siz de ona kendi hayallerinizin varlığını veya bir hayat amacınızın olduğunu mutlaka belli edin. Eğer hayat amacınız yoksa lütfen hemen belirleyin. Çünkü bunu aslında bir koç burcu kadını için değil önce kendiniz için yapmalısınız. Belirlediğiniz amaçtan da koç burcu kadınına bahsetmeyi unutmayın. Emin olun hayat amacınızı göstermeniz onun çok hoşuna gidecektir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    Boğa
    +1 yıl

Koç Burcu kadınına kibar ve nazik olmalısınız. Ona önem verdiğinizi anlamalı. Mantıklı davranışlar sergileyen erkeklerden hoşlanırlar. Onun doğallığına övgüler yağdırmalısınız. Enerjik, hareketli ve alfa yapıdalar. Ona karşı net olun, güven verin, sizi kolay görmesinden kaçının, zoru oynayın. Zeki erkeklerden hoşlanırlar. Onun yanında asla pasif biri olmayın.

0
    4 Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Bu dediklerinizi zaten hemen hemen yapmaya çalışıyorum ama kendisi bana evlenilecek kız olmadığını eğlenilecek biri olduğunu açık açık söyledi bu durumu nasıl düzelticez

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      Boğa
      +1 yıl

Bununla burçla alakası yok. Evlenmeyeceksin o zaman

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Seviyorum ve kalbime söz geçiremiyorum karşılıksız cinsel ilişki yaşamak beni kahrediyor anlıyormusun?

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      Boğa
      +1 yıl

Hem kahrediyor hem hoşuna gidiyor anlaşılan. İrtibatını kes :D acı çekme

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar Ne Diyor

4
  • kafeinsever
    kafeinsever Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 68%
    Koç
    +1 yıl

Onu istediğini belli et, zaten gönlü varsa gelir sana

0
    18 Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Beraber cinsel birlikteliğimiz var ama duygusal olarak beni sevmiyor ve gelecekte evlilik düşünmüyor , sürekli bu konulardan kaçıyor anlam veremiyorum. Karşılıksız ilişki benim canımı yakıyor

Yorumla
    • kafeinsever
      kafeinsever
      Koç
      +1 yıl

Seni istememesi için sebepleri vardır ve seni kırmamak için söylemiyordur

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Belki yaş farkından dolayı istemiyor olabilir kendisi 19 ben 27 yaşındayım , Keşke karşı tarafın zihnini okuyabilseydim

Yorumla
    • kafeinsever
      kafeinsever
      Koç
      +1 yıl

Yani emin ol söylenecek bir şeyler olsaydı sana söylemekten geri durmazdı söylemek istemediği şeyler olabilir sen ona hiç sordun mu

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Mesela neyi sordum mu anlamadım?

Yorumla
    • kafeinsever
      kafeinsever
      Koç
      +1 yıl

Nedne seninle sevgili olmadıgını

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

şu an sevgili olmak istemiyorum seni daha tanımıyorum diyor ama yatağıma giriyor anlam veremiyorum , sorularımla üzerine gittiğimde kaçamak cevaplar verip kaçıyor. Sevgili olmak istemiyorum şu an böyle iyiyiz diyor anı yaşa ve geç diyor. Benden fazlasını bekleme diyor. Sürekli böyle cevaplar veriyor , ne biliyim hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor 27 senede ilk defa birine aşık oldum ve acı çekiyorum ayrıca onu kaybetme korkusu düşüncesiyle ağlayarak kendisine sarıldım. Kova Burcu erkeğiyim cok duygusalım.

Yorumla
    • kafeinsever
      kafeinsever
      Koç
      +1 yıl

İstediği erkek sen değilsin bi bütün olarak

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Biraz daha açabilirmisin bir bütün olarak ne demek

Yorumla
    • kafeinsever
      kafeinsever
      Koç
      +1 yıl

Kafasında istediği profil sen değilsin demek yani dış görünüş itibariyle de olabilir karakter olarak da olabilir ne olduğunu söylememiş zaten

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Senin verdiğin cevaplar daha da çok canımı acıttı. Ne demişler dost acı söyler. Umarım ikinci bir konu başlığım Koç Burcu kadını nasıl unutabilirim olmaz. :(

Yorumla
    • kafeinsever
      kafeinsever
      Koç
      +1 yıl

Unutulmayız😂

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Sende mi Koç Burcu

Yorumla
    • kafeinsever
      kafeinsever
      Koç
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Allah sevgililerinize ve eşlerinize sabır versin

Yorumla
    • kafeinsever
      kafeinsever
      Koç
      +1 yıl

İstediğim insana kolayım ama amin

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

İnşallah oda bana karşı senin gibi olur

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Bugün aldığım bir bilgiye göre kafamda başka biri var dedi ve detaya inmedi. Oda yalan değilse tabi

Yorumla
  • Kimbilirkimimm
    Kimbilirkimimm Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 94%
    Aslan
    +1 yıl

koç burcuyla ilgisi yok, senden hoşlanmıyorsa aşık edemezsin

0
    1 Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Benimle birlikte oluyor ama benimle gelecek düşünmek istemiyor onun yaşı 19 benim yaşım 27

Yorumla
  • Bıktımmkk
    Bıktımmkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    Akrep
    +1 yıl

Asla peşinden koşma yüz verme aşık olur pdğdşc

0
    9 Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Denesem mi acaba cok riskli gözüküyor benden ayrılmasından cok korkuyorum

Yorumla
    • Bıktımmkk
      Bıktımmkk
      Akrep
      +1 yıl

Dene ya en fazla ayrılırsın bazı kızlar zor erkek sever peşinden ayrılmayan erkekten bıkarlar ama yüzüne bakmayanın peşinden koşarlar

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Onu seviyorum ve ondan ayrılmak istemiyorum sadece beni sevmesini kalbinin kapılarını bana aralamasını istiyorum , izin vermiyor. Benim kapılarım zaten ona sonuna kadar açık. Beni cinsel bir obje olarak kullandığını düşünüyorum bu içimi acıtıyor.

Yorumla
    • Bıktımmkk
      Bıktımmkk
      Akrep
      +1 yıl

Bunu bile bile hâla onla olman büyük hata bence

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Neden onu bırakıyım ki hemde deli gibi severcesine bence bu büyük bir hata olur

Yorumla
    • Bıktımmkk
      Bıktımmkk
      Akrep
      +1 yıl

Ama seni kullandığını düşünüyorsun?

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Hatta bunu kendisine de söyledim beni bir obje olarak görüyorsun dedim cevabı şu oldu ben bi şey hissetmediğim adamın yatağına girmem dedi. Bilmiyorum cok karmaşık bir problemin içersindeyim. Şöyle yapıyım mı? Onunla birlikte olmaya devam ediyim belki ileride bana bağlanır kim bilir belkide sever?

Yorumla
    • Bıktımmkk
      Bıktımmkk
      Akrep
      +1 yıl

Sen bilirsin ama sana yeterince hissettirmediyse sevgisini olmaz bence ama yinede dene

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Bişeylerden korkuyor olabilir şimdilik bilemiyorum ama zamanla öğrenicem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

edemezsin

0
    3 Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çünkü koç

Yorumla
    • Narabukova
      Narabukova
      Kova
      +1 yıl

Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Kızlar, Koç Burcu kızı kendime nasıl aşık edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar nasıl tavlanır, hoşlandığım kızı kendime nasıl aşık ederim? 8 cevap verildi
Bir kızı kendime nasıl aşık ederim? 6 cevap verildi
Bir kızı kendime nasıl aşık ederim zor kız biraz taktik verin kızlar? 5 cevap verildi
Bir kızı kendime nasıl aşık edebilirim? 5 cevap verildi
Bir kızı kendime nasıl aşık edebilirim? 22 cevap verildi
Kova burcu kızını nasıl kendime aşık ederim? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seni en çok ne geriyor?
  • Sevince nasıl olursun?
  • Bulaşıcı hastalık geçirdin mi?
  • Yakın misafirinize 00.00 sonra mutfak kapalı dermisiniz?
  • Yyeni crop ve eteğim nasıl?
  • Dünyada kurulan ilk 10 havaalanından birisi olan Atatürk Havalimanı'nın kurulma gerekçesi, kurulduğu yıl ve önceki adı nedir?
  • Sizce Karadeniz ormanlarına maymun bırakılsaydı uyum sağlayabilirler miydi?
  • Gece gece sizi ne uyutmuyor?
  • Hakkınızı kime helal etmezsiniz?
  • Biri bana bundan alabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨