Bu listede başı kesinlikle yengeç burçları çeker. Ailesine, sevdiklerine sıkı sıkıya bağlı, ev işlerinde hamarat, eli maharetli ve pratik başka hangi burç var ki? Ciddi ilişki insanı bir o kadar da merhametli ve anaçtır. Aranan bütün özellikler mevcut. ✨
Bu zamana kadar tanıdığım kızlardan yola çıkarak söylüyorum terazilerden bir cacık olmaz bencil şımarığin tekiler. Yengeç ve oģlak doğru ama yengeçlerde iki tür var. Bir türle uğraşılmaz manyak doyumsuz memnuniyetsiz, diğer cana yakın gözlerinin içi gülen tiple aşırı iyi evlilik olur. Oģlakla evlenen agalar da sinirlerine hakim olmayı öğrenmeli çünkü sinirliyken fenalar
İyi anlaşırım doğrudur 😂😂 Ama bir oğlak olarak şunu söylemeliyim ki ters yönüm hiçte iyi değildir. Eğer bana yanlış yapılırsa ömür billah bir daha gözüme giremez. Soğudum veya sevmediğim bir insana da asla yalandan bile olsa samimi davranmam uzak dururum. Saygı hak eden insana gösterilir her zaman.
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Uzmanlar gelin olmak için doğmuş burçları açıkladı. Kızlar siz iyi bir gelin olabileceğinizi inanıyor musunuz?