Bence çeker, teraziyim ve etrafım koç burcu dolu, anlaşıyorum ama tartışmamız da eksik olmuyor 😄Bunu da koydum ki zıt burcumu bilmiyorum demeyin diye 😅
Yay ikizlerle zıt mi? Bence çok benzerlikler var o iki burçta o yüzden anlaşır ama sadece ikizler yaylara nazaran biraz ukala oluyorlar görüşlerde görüldüğü gibi 😂😂😂
Çekiyor sanırım genelde yakın arkadaşlarım balık burcu. Başak burcu ne kadar gerçekçiyse balık burcu o kadar hayalperest. Başak burcu ne kadar mantığıyla hareket ederken balık burcu bir o kadar duygusal oluyor. 😄 Tam zıttım ve de en yakın arkadaşım
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Zıt burçlar birbirini kişisel farklılıkların tamamlaması sonucu yani bireysel doğum haritası uyumu sonucu ya muazzam bir güçle itiyor veya da müthiş çekiyor. Ben yine burçlara değil karakter yapılarına odaklanmaktan tarafım. Daha yoğun olan ise "tamamlıyor" oldukları. Birbirlerinin eksik/ fazla dengesini yine birbirleri sayesinde buluyorlar, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Aslan mi ben aslan ile zıt olduğumu düşünmüyorum ama yengeç ler en yakın arkadaşım bile yengeçti ki pek anlaşamayız birde bütün yengeçler beni bulur sanki
Bir aslan burcu olarak karşıma yengeç, boğa, yay ve balık çıktı. Bunların arasında en iyisi balıktı , kıymetini bilemedim. Kova burcu'nu merak ettim şimdi.
Astroloji de zıt burçlar olarak geçiyor ama bu anlaşamaz karakterler olduğu anlamına gelmez, birbirlerini bir çok yönden tamamladıkları anlamına gelir.