Yengeç burçları hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilir mi kadınları hakkında? Nasıl adım atmalıyım hoşlandığım yengeç burcu kadınına karşı?
Cevabın nedir?
Merhaba KizlarSoruyor takipçileri 🥰 Değerli yorumcumuz Elena Günce sizler için sorunuzu yanıtladı.✨
https://www.dailymotion.com/video/x89jcaf00 Yorumla
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Evde vakit geçirmekten hoşlanan yengeç burcu kadını sevdikleri ile beraber olmaktan mutluluk duyarlar. Aynı zamanda ev partileri, misafir oturmaları ve romantik aktiviteler de onları çok mutlu eder.
Yengeç Burcu Kadını Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?
Yengeç burcu kadını ne kadar aşık olursa olsun asla karşısındaki kişiye açılamaz. Daima ilk adımın erkekten gelmesini beklerler. Geçmişe de büyük bir bağlılık duyan yengeç burcu kadını aşık olduğunda yavaş yavaş hoşlandığını belli eder.
Yengeç Burcu Kadını Kıskanç mıdır?
Aşka ve sadakate önem veren yengeç burcu kadını oldukça kıskanç bir yapıya sahiptir. Sevdiklerini kıskanan yengeç burcu kadını iş yaşamında ve sosyal hayatında pek de kıskanç değildir.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Affeder ve Barışır?
Oldukça affedici ve bağışlayıcı olan yengeç burcu kadını bir anda yelkenleri suya indirebilir. Aynı zamanda kızdığı ya da kırıldığı zaman yengeç burcu kadınından özür dilemek yeterli olacaktır. Yengeç burcu asla kin tutmaz. Çoğu zaman başkalarının mutluluğunu da kendi mutluluklarının önünde tutarlar. Bu nedenle yengeç burcu kadını oldukça kolay bir şekilde affeder ve kısa sürede barışır. Yeter ki sevildiğinden emin olsun.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Zayıflar ve Beslenmeli?
Yengeç burcu kadının vücut yapısı kilo almaya müsaittir. Bu nedenle yengeç burcu kadını iyi bir diyet ile kısa sürede kilo verebilir. Aynı zamanda kilo almamak için de beslenmesine mutlaka dikkat etmelidir. Genellikle sebze ağırlıklı beslenmeliler.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Geri Döner?
Yengeç burcu kadının kalbini yumuşacıktır. Eğer özür dilenirse çok kısa bir süre içerisinde yengeç burcu kadını da geri dönecektir.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Giyinir?
Yengeç burcu kadını giyimine oldukça dikkat eder. Her zaman şık ve zarif olmayı isteyen yengeç burcu kadını her daim zarif ve hoş görünmeyi sever. Bu nedenle de kıyafet seçimine özen gösterir.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl İkna Edilir?
Yengeç burcu kadınını ikna etmek için onun sevdiği hediyeleri vermek gerekir. Aynı zamanda güzel cümleler ve konuşmalar neticesinde yengeç burcu kolay bir şekilde ikna edilebilecektir.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Sever?
Yengeç burcu kadını aşk maceraları yaşamaktan asla hoşlanmaz. Çünkü yengeç burcu kadını için aşık olduktan sonra mutlaka evlenmek gerekir. Anaç bir yapıya sahip olan yengeç burcu kadını da karşısındaki erkeği çok sever ve bağlanır.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Aşık Olur?
Hassas olan yengeç burcu kadını geçmişten kopamadığı için kolay kolay aşık olmaz. Kendisine kol kanat gerek güçlü bir erkeğe aşık olmak ister. Bu kişiyi bulduğunda ise oldukça mutlu bir aşka yelken açılacaktır.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?
Yengeç burcu kadını güçlü ve ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanır. Aynı zamanda romantik ve duygusal yapıda bir erkek ile de çok mutlu olacaktır. Yengeç burcu kadını asla aldatmayacak iyi bir erkekten hoşlanır.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Hediyelerden Hoşlanır?
Yengeç burcu kadını kendisini mutlu edecek el emeği hediyelerden hoşlanır. Aynı zamanda romantik hediyeler de onları çok mutlu eder.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Affeder?
Kırıldığı zaman yengeç burcu kadının gönlünü almak gerekir. Yengeç burcu kadını kendisinden içten bir şekilde özür dilendiğinde affeder.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Pişman Olur?
Yengeç burcu kadını istemeden birini kırdığı zaman pişmanlık yaşar. Aynı zamanda karmaşık duyguların içinde bulunduğu anda söylediği sözler nedeniyle de pişmanlık duyar.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Mutlu Olur?
İyi bir evlilik yapan ve iş hayatında mutlu olan yengeç burcu kadını oldukça mutlu olur. Evcimen bir yapıda olan yengeç burcu kadını duygusal olarak tatmin olduğunda çok mutlu olacaktır.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Aşık ve Elde Edilir?
Aşık ve duygusal bir yengeç burcu kadınını elde etmek için doğru adımları atmak gerekir. Romantik ve duygusal bir teklif sonucunda yengeç burcu kadınını aşık etmek mümkündür. Bu şekilde yengeç burcu kadını da elde edilebilir.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Sevgilidir?
Yengeç burcu kadını oldukça duygusal ve benzersiz bir sevgilidir. Her fırsatta sevdiğini söylemekten çekinmeyen yengeç burcu kadını karşısındaki kişiye sevdiğini daima hissettirir. Bunun yanı sıra yengeç burcu kadınının sevgilisi olan erkek de oldukça şanslıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kesinlikle kartları açık oynamalısınız. Güveni kolayca kırılan, kuruntulu, şüpheci, hafızası kuvvetli bir burçla karşı karşıyasınız.
Bu aşamada ne istediğini bilen, ayakları yere sağlam basan, kendine has bir duruşu olan ve herkesle kolayca samimiyet kurmayan bir hissiyat vermeniz önemlidir diyebilirim. Henüz başlamamış olsa bile ilişkinize 3. kişiler aracılığıyla yön vermemeniz en iyisi olur. Eğer duygularınızı açıklamaya hazır hissediyorsanız bizzat kendiniz bunu yapın. Ailesine düşkün biri olduğunuzu belli edin. Esprili olmak sizi 1 adım öne taşır. En vurucu hamle ise kesinlikle koku olacaktır. Güzel kokan bir parfümle net bir şekilde hafızasında yer edinebilirsiniz. Çok gelişmiş koku duyusu vardır yengeç burcunun💫44 Yorumla- Soran+1 yıl
Yüz yüze pek gelemiyoruz sınıflarımız farklı. Ancak sınav dönemindeyiz belki aynı sınıfa düşersek koku olayını uygulayabilirim :) . İnstagramdan 2 kez yazdım bahaneyle beni terslemedi ancak konuşma pek sürmedi çok kısaydı. İlk başlarda hikayelerimi bile açmıyordu ama mesaj olaylarından sonra fotoğraf attım onu beğendi ve hikayelerime de bakıyor artık. Bir adım daha atmak istiyorum ama atmalı mıyım ona karar veremedim. Adım atarsam nasıl atsam ona da karar veremedim.
Size şunu sormak istiyorum. Sınav sonuçlarıyla alakalı çok saçma bahaneyle yazdım apaçık bahaneyle yazdığımı belli ettim. Bundan rahatsız olsa fotoğrafımı beğenmezdi diye düşünüyorum. Acaba ilgiyi sevdiği için de beğenmiş olabilir mi? Tekrar yazsam yine umursamayacaktır belkide. Ne yapmalıyım sizce? - Yengeç+1 yıl
Onu umursamadığından değil kendini kolay açamadığından yapıyor. Rahatsız olduğunu düşünmüyorum. Yine de net bişey denilemez. Tekrar yazmayı deneyebilirsiniz. Bol şans😊
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim :) .
- +1 yıl
Yengeç burcunun kadınları aşk ilişkilerinde aldatmaya meğilli oluyor. Bir de ne yaptığı belli olmaz bu yengeçlerin , senin farkında olmadığın küçücük bir kusur yüzünden sana surat asar bağırır çağırır, ertesi gün seni çok sever. Bana kafayı yedirtti bu burcun kadını.
14 Yorumla- Aslan+1 yıl
@iremsu986 aldatmayı da yapıyor biliyorum.
- Aslan+1 yıl
@iremsu986 şansızlık değil de benim aptallığım diyelim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Merhaba
Yengeç kadını genelde güçlü erkeklerden hoşlanır zayıf kişileri pek sevmezler Yengeç kadınları. Hayatındaki insan hep güçlü olsun isterler. Karşısındaki insanın romantik olmasını isterler genelde. Ve eğer ona gerçekten sevdiğini hissetirebilirseniz sizden asla vazgeçmez ve size daha çok bağlanır. Bu burç için güven çok çok önemli. Ona karşı sadakatli olursanız sizi yarı yolda bırakmaz.
00 Yorumla Ay ben yengeçimmmm<3<3<3<3<3
Onunla anı yaşamak ve tüm olumsuzluklar ya da saçma işleri bir kenara koyup istediğiniz gibi davranmak bence en güzeli olacaktır onun yanında kendin gibi ol eğlenceye bayılıyoruz deli dolu riskli gizli şeyler konuşmalar vs adrenalin güzel yani10 Yorumla- +1 yıl
Yengeç burcu kadının anlattığı şeyleri dikkatle dinlenen ve ilgi göstermen onların çok hoşuna gider
biraz romantiktir ve kendisi gibi biri ister
Genellikle güler yüzlü olurlar gülümsemesininin ardında hep bir mutsuzluk ve kötü anıları besler sırlarını ya da onun için önemli olan birşeyi anlatmaya başladığı an her şeyini size söylemek sizinle zaman geçirmek için can atıcak kısacası bağımlı olacaktır
Önemsenmek isterler şey gibi mavi gözleri varsa bu kolyeyi gözlerini düşünerek aldım gibi sözcükler acayip hoşlarına gider00 Yorumla Kankam ben yengeç bir erkeğim aynı özellikleri belki de nadir taşıyoruz neyse ki duygusal ilgili ısıracı hisselerimiz kuvvetli karşımızdaki insanın gözlerini okuyabiliriz yani Yüksel olarak akrepler den hoşlanırız bu insan dan insana değişir yani 😊
00 Yorumla- +1 yıl
Tam anlamıyla yengeç etkili birisi olarak söyleyeceğim ilk şey ilgi. Aşırı ilgi görüp ilgiye boğulmak çok hoşuma gidiyor. Sana kendisi hakkında anlattığı basit şeyleri hatırladığını ona belli edersen bundan çok etkilenir. Anılara, eşyalara çok önem verdiği ve geçmişteki anılarla yaşayan bir burç olduğu için kendini hatırlatan manevi değeri yüksek bir hediye ver.
00 Yorumla En iyi anlaştığım burçtur. Evleneceğim kadını yengeç seçeceğim
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Sizin burcunuz nedir?
- 1 yıl
Benim yengeç yükselenim çok baskın tarafta ben çok duygusalim assiri derecede bana ilgi göstermezsen siler atarım saniyesinde sevgi göstermenizi gerçekten bizim için bisiler yapmanızı isteriz bir fedakarlık gibi bur hediye gibi
20 Yorumla - +1 yıl
Kanka bak hoşlandığın kıza astroloji odaklı yaklaşırsan bir sonuç alamazsın.
10 Yorumla İlgi göster, güven ver güven çok önemli, fikirlerine saygı göster sonrası tamam
00 Yorumlaben yengecim uzaktan bakışmalar olacak kendini salmayacaksın biraz ağır takılacaksın sadık olacaksın ve dürüst saygılı sevgini çok belli edersen sıkılır az edersen gider o nedenle ortayı bul
10 Yorumla- +1 yıl
Bazıları şefkatle yaklaşır diyor ama ben yengecim bana birisi senden hoşlanıyorum dese küfür edip engelliyorum
Belki senin hoşlandığın kişi öyle değildir01 Yorumla- YengeçYeni +1 yıl
Yok yok hepimiz öyleyiz
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yengeç Burcu kadının istediği tek şey İLGİ, İLGİ, İLGİ, İLGİ
10 Yorumla - +1 yıl
Bir yengeç kadını olarak hafif özel hissettirmen lazım fakat çok üstüne gitmeyerek maalesef bizler peşinden koşturacak adamlara düşüyoruz ama ince bir detay var bir yandanda özel hissettirmen lazım
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Boğazlarına çok düşkün olurlar bu yoldan yürüyebilirsin
10 Yorumla konuşma başlat zaten eğer yakışıklıysan da kolay etkilenir kibar ol güven ver ve ilgi göster düşer
22 Yorumla- Soran+1 yıl
2 defa adım attım konuşmak için ama pek ilerletemedim. Bidaha da yazmak istemedim açıkçası :)
ablam yengeç burcu ögrendigim kadarıyla ilgiyi severler duygusal bi burç oldukalrı içinde hislerini belli etmekden çekinme hoşlarına gider
10 YorumlaGit sahiplenici ve sımsıkı sarıl pamuk gibi oluyorlar öyle yapınca
00 Yorumla- +1 yıl
Yengeç burcu değilim ama onlar bi tek ilgiyi severler çevrende çok var
10 Yorumla Vefakar olarak, ciddi olarak ukala olmadan sürprizler yaparak
00 Yorumlaona iligli olduğunu göster iltifat et. gecmişini cok kurcalama bide olgun ol.
10 YorumlaBenim annem yengeç hiç buseyden hiç buseyden hoşlanmıyorum diyi
10 Yorumla- +1 yıl
Onlar insnalara anne gibi davranır. Eşlerinin de onlara baba gibi şefkatli davranmasını beklerler
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ona hissettir. Duygularını iyi veya kötü fark etmez her duygunu ona hissettir.
00 Yorumla - +1 yıl
Ağlamaktan , çok ağlamaktan , aşırı ağlamaktan
00 Yorumla - +1 yıl
Bence sadelik
00 Yorumla yengeç erkeklerinde
00 Yorumla- +1 yıl
insanca
00 Yorumla Burçlara inanmıyorum
00 Yorumlapopon yalamalısın
01 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yengeç burcu kadınları nelerden hoşlanır? Onlara nasıl yaklaşmalıyız ve hoşlandığımızı nasıl belli etmeliyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba, ben Astrolog Yağmur.
Su elementinin öncü burcu olan yengeç burcu kadını, duyarlı, gizemli, koruyucu ve şefkatlidir. Ay yöneticiliğinde olan bu burcun kadınlarının özellikle yüz güzelliği dikkat çekicidir. Geleneksel değerlerine bağlıdır. Koruma ve korunma içgüdüsü gelişkindir. Sevdiklerine karşı sahiplenici tavır sergiler.
Duygularına ve sezgilerine güvenerek hareket eder. Güven arayışındadır. İlişki içerisinde karşısındaki kişiye güvenmediği sürece kabuğunun içinden çıkmayacaktır. Verimli ve besleyicidir. Zor kabullenir, zor vazgeçer. Olumsuz çalışması ile alıngan ve karamsar davranışlar sergileyebilir.
Yengeç burcu kadını ile iyi bir başlangıç yapmak istiyorsanız, öncelikle güveninin kazanmalısınız. Öte yandan ilişkinin hızlı ilerlemesi de yengeç burcunu panikletip geri çekilmesine sebep olabilir. Bu konuda da karşınızdaki kişiye gerekli hassasiyeti göstermeniz gerekecektir. Karakterinde gizemi fazlaca barındıran yengeç burcu kadınının karşısındaki kişinin aynı şekilde davranması, içinden çıkılamayacak bir duruma sürükleyecektir.
Yengeç burcu kadınının iyi anlaşabileceği burçlar sırası ile;
burcu erkekleri olacaktır. Eğer yukarıdaki üç burcun dışında bir burca sahip iseniz, yengeç kadınıyla iletişime geçmeden önce bu burçların erkeklerinin karakter yapılarını ve ikili ilişkilerde karşı tarafa sergiledikleri tutum ve davranışları araştırırsanız karşı cinsin sizden beklentilerini öğrenmiş olursunuz.
Sevgiler..
İnsanlar sadece 12 burçtan ibaret değildir. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi farklıdır. İlişki içerisinde nasıl tutum ve davranış sergilediğimiz sadece Güneş burcumuz ile alakalı bir durum değildir. Yukarıdaki bilgiler genel-geçer bilgiler ışığında yazılmıştır.
Peki bizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamamızın bir yolu var mıdır? Pek hoşnut olmasa bile ayıp olmasın diye mesajlara cevap verirler mi sizce? Yoksa tepkilerini belli ederler mi direk?
Evet ayıp olmasın diye mesajlara cevap verirler çünkü çok şefkatlılerdir.
Nasıl yaklaşabilirsin , seviyeli , sakin ve ilgili bir şekilde. Yavaş yavaş , herşeyi bir günde değil biraz uzatarak. Sıkmadan.
Ayrıca hediyelerden ve iltifatlardan çok hoşlanırlar.
@Yengecintakendisi Çok teşekkürler :)