Yengeç burçları hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilir mi kadınları hakkında? Nasıl adım atmalıyım hoşlandığım yengeç burcu kadınına karşı?
Yengeç burcu kadınları nelerden hoşlanır? Onlara nasıl yaklaşmalıyız ve hoşlandığımızı nasıl belli etmeliyiz?

Merhaba, ben Astrolog Yağmur.
Su elementinin öncü burcu olan yengeç burcu kadını, duyarlı, gizemli, koruyucu ve şefkatlidir. Ay yöneticiliğinde olan bu burcun kadınlarının özellikle yüz güzelliği dikkat çekicidir. Geleneksel değerlerine bağlıdır. Koruma ve korunma içgüdüsü gelişkindir. Sevdiklerine karşı sahiplenici tavır sergiler.
Duygularına ve sezgilerine güvenerek hareket eder. Güven arayışındadır. İlişki içerisinde karşısındaki kişiye güvenmediği sürece kabuğunun içinden çıkmayacaktır. Verimli ve besleyicidir. Zor kabullenir, zor vazgeçer. Olumsuz çalışması ile alıngan ve karamsar davranışlar sergileyebilir.
Yengeç burcu kadını ile iyi bir başlangıç yapmak istiyorsanız, öncelikle güveninin kazanmalısınız. Öte yandan ilişkinin hızlı ilerlemesi de yengeç burcunu panikletip geri çekilmesine sebep olabilir. Bu konuda da karşınızdaki kişiye gerekli hassasiyeti göstermeniz gerekecektir. Karakterinde gizemi fazlaca barındıran yengeç burcu kadınının karşısındaki kişinin aynı şekilde davranması, içinden çıkılamayacak bir duruma sürükleyecektir.
Yengeç burcu kadınının iyi anlaşabileceği burçlar sırası ile;
burcu erkekleri olacaktır. Eğer yukarıdaki üç burcun dışında bir burca sahip iseniz, yengeç kadınıyla iletişime geçmeden önce bu burçların erkeklerinin karakter yapılarını ve ikili ilişkilerde karşı tarafa sergiledikleri tutum ve davranışları araştırırsanız karşı cinsin sizden beklentilerini öğrenmiş olursunuz.
Sevgiler..
İnsanlar sadece 12 burçtan ibaret değildir. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi farklıdır. İlişki içerisinde nasıl tutum ve davranış sergilediğimiz sadece Güneş burcumuz ile alakalı bir durum değildir. Yukarıdaki bilgiler genel-geçer bilgiler ışığında yazılmıştır.
Peki bizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamamızın bir yolu var mıdır? Pek hoşnut olmasa bile ayıp olmasın diye mesajlara cevap verirler mi sizce? Yoksa tepkilerini belli ederler mi direk?
Evet ayıp olmasın diye mesajlara cevap verirler çünkü çok şefkatlılerdir.
Nasıl yaklaşabilirsin , seviyeli , sakin ve ilgili bir şekilde. Yavaş yavaş , herşeyi bir günde değil biraz uzatarak. Sıkmadan.
Ayrıca hediyelerden ve iltifatlardan çok hoşlanırlar.
@Yengecintakendisi Çok teşekkürler :)