Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 💕 Yorumcumuz Alya Ar sizler için Balık Burcunun duygusallığından bahsediyor.♓
https://www.dailymotion.com/video/x8bwqqw21 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bir balık burcuyla birkaç saniye bakışsanız ve aniden gözlerinizi başka yöne dördürseniz, başınız döner ve nerede olduğunuzu şaşırırsınız. Böyle anlamlı ve güçlü gözlere sahiptir balık burçları. Onların gözlerinde, kalplerinden geçen duygu selini görebilirsiniz; tek kelime etmeseler bile, gözleriyle dünyanın en duygusal insanı olduklarını kanıtlarlar.
Balık, son burçtur ve bu nedenle kendinden önceki bütün burçların özetini taşır.
Aslında balık burcu olan insanlar, hepimizin toplanmış haline benzer. Sen biraz daha arzulusundur, ben biraz daha melankoliğimdir... Fakat bir balık burcu, bunların hepsini kendinde bulundurur. Hatta onlar tüm duyguların yaşanmasından dolayı ortaya çıkan içsel bir karmaşanın temsilidir. Kalplerinde akan duygu nehri asla durmaz ve hayatlarında bunun yansımasını görürsünüz.
Balık burcu ölüm, yeniden doğum ve reenkarnasyonu simgeler.
Yani aslında balık burcu yaşam ve yaşama dair her şeyi simgeler. Yaşamak denilince aklınıza gelebilecek her duygu hali, balık burcunun karakterinin temelini oluşturur. Onlar bu çok seslilikten asla kurtulamazlar ve duygusal bir hayat sürme gerçeğini asla değiştiremezler.
Kendi yeteneklerinin farkında olmazlar ya da görmezden gelirler çünkü asıl odak noktaları farklıdır.
Balıklar ilerici insanlar değildir. İlerici derken, hayatlarının gelecek safhaları üzerinde yoğunlaşan bir yapıya sahip değildirler. Bu nedenle, karakterlerini yetenekleriyle veya başka insanlarda olmayıp kendilerinde olan şeylerle tanımlamazlar. Onlar için önemli olan duygulanımdır. Yaşamlarının odak noktasına hissettikleri şeyleri ve yaşadıkları anı koyarlar. Bu durum onların duygusal yapan en belirgin nedenlerden bir tanesidir.
İlerisi için plan yapmak yerine, anın içerisinde sezgileri ile hareket etmeyi tercih ederler.
Onlar için en önemli şey şu an ne hissettikleridir ve hayatta hiçbir şey onları buna odaklanmaktan alıkoyamaz. "Şunu şöyle yapsam önümüzdeki ay şöyle şöyle olur, ben de çok mutlu olurum" şeklinde bir düşünce yapısına sahip değildirler. Şu an ne hissediyorlarsa, yaşam onlar için odur ve bu nedenle, bizlerin gelecek hakkında plan yaptığımız kadar, balık burçları anlık duygulanımları üzerine düşünürler ve daha da duygusallaşırlar.
Duygusal balıklar, bu karakterlerini çevresine karşı duyarlı ve yardımsever olarak da gösterir.
Yardımsever bir yapısı vardır, ihtiyacı olan herkese karşı duyarlı davranır. Hatta o kadar duyarlıdır ki, insanların ihtiyaçlarına kendilerininkinden daha fazla önem bile verirler. Son derece düşünceli ve anlayışlıdır balıklar. Eğer bir balıkla birlikteyseniz, bu açıdan kendinizi şanslı hissedersiniz.50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- +1 yıl
Çok abartıyorlar. Bende balık burcuyum.
Balıklar biraz duyguları ile hareket ederler.
Ama daha önemlisi insanlara güvenme eğilimindeler.
Hayal gücü biraz fazla baskındır.
Sezgisel yönleri kuvvetlidir.
Konfor alanının dışına çıkmayı pek sevmez.
İlgi görünce çok çabuk bağlanır.
Bu yüzden aşırı duygusal olduğu zannedilir.
Oysa bağ kurup güvenmek ister
Güveni istismar edilirse içine kapanır.
Kalbini kazanmak kolay olduğu gibi kaybetmekte çok kolaydır ve kolay affetmez.40 Yorumla aklınıza gelen tüm spiritüel konular ilgisini çeker. metafizik, astroloji, spirituel yaşam, rituel, dinler tarihi, dini konular, fal, tarot, numeroloji konusunda tektirler. çok iyi fal bakarlar. aşka aşıklardır evet. balık burcu onu seveni sever. tutkuyu çok sever, hatta ön plandadır. ağlak haldeyken aklına bir şey gelir ve o ağlaklıktan eser kalmaz. maddiyatı sever. çok bakımlıdırlar. güzelliğe cok düskündürler. merhametlidirler ve iyilik yapmayı severler. fakat yanlısını gördügü insandan takıntılı bırsekılde nefret eder. merkür balık konumunu pek sevmiyorum. çok hayalperest. genel olarak balığın bir gerçekle bağlantı kuramama problemi var bence.
20 YorumlaÖlüm ve yaşam arasında uzanan hayatlarımızın, aslında sonsuz olanla bağ kurmaya en çok yaklaştığı an, ölümü düşündüğümüz andır. Korkarız, neye inanırsak inanalım, ölümden sonra ne olacağını düşünürsek düşünelim, yine de korkarız. Balık burcu olan insanlar ise, ruhlarında barındırdıkları sonsuzluğun farkındadırlar ve bu sonsuzluk ile duygusal bağlamda iletişim kurarlar. Onlar için duygu gerçekliktir. Bu nedenle yaşama da duygusal yaklaşırlar ve sonsuzluğu hissederler. Bir balık burcuyla birkaç saniye bakışsanız ve aniden gözlerinizi başka yöne dördürseniz, başınız döner ve nerede olduğunuzu şaşırırsınız. Böyle anlamlı ve güçlü gözlere sahiptir balık burçları. Onların gözlerinde, kalplerinden geçen duygu selini görebilirsiniz; tek kelime etmeseler bile, gözleriyle dünyanın en duygusal insanı olduklarını kanıtlarlar.
10 YorumlaDuygusaldan ziyade kafasında kırk türlü senaryo yazmaya bayılıyor bazen de onlara inanıyorlar kimseye pek karıştıklarını görmedim genelde kendi halinde takılırlar kendilerine de karışılsın istemezler vicdanlıdırlar ama çok yüz göz olmayı da ağlayıp sızlanmayı da çok sevmezler benim gördüğüm kadarıyla bir de senin hiç önemsemediğin bir olay bir bakış bir cümleye saatlerce günlerce takılıp bir sürü çıkarımda bulunabilirler saftırlar (kötü niyetli değildir anlamında) ama adamı yorarlar.
20 YorumlaAnlatıldığı kadar duygusal ama siz onu goremeyebilirsiniz. Neden duygusallık her şeye ağlamak değildir. Balık insanı vicdanen yumuşak olur (genelde). Fedakarlık yapmayı sever. Mutsuz derdi olan insana karşı vicdani kabarır. Acısını hisseder. Yardım etmek ister vs vs. Balık burcunun duygusallığı kendi içinde olan melankolisi. Ağlamayı sevmesi. Örnek aglakli duygusal filimlere karşı ağlama istekleri.
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok doğru bir yorum :D teşekkürler
- +1 yıl
Balık burcuyum ama öyle aşırı bi duygusallığım yok sinirlenince ağlarım genelde hatta bana odun soğukkanlı falan derler yaşadıklarımın etkisi mi beni böyle yaptı bilemiyorum ama duygusuzum ben yükselenimde başak o da duygusal bir burç aslında. Bence insanın yaşadıklarına ve karakterine göre değişir bu durum
10 Yorumla - +1 yıl
Balık burcu olan insanlar ise, ruhlarında barındırdıkları sonsuzluğun farkındadırlar ve bu sonsuzluk ile duygusal bağlamda iletişim kurarlar. Onlar için duygu gerçekliktir. Bu nedenle yaşama da duygusal yaklaşırlar ve sonsuzluğu hissederler. Bu yüzden çok duygusallardır. Ama balıkların bu huyu sizin karakterinizede göre değişebilir...
10 Yorumla Balık burcuyum yapısal olarak duygusalız ama zamanla duygularını kontrol etmeyi öğreniyorsun. İyi bir gözlemleyici olduğumuz için mi? sezgisel mi? bilmiyorum etrafımızdaki olayları iyi analiz eder doğru kararlar veririz
20 YorumlaEski sevgilim balık burcuydu. Bir daha bu burcun denk gelmemesini umuyorum.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden, ne yaptı ki kız?
- Soran+1 yıl
Bende bunu anlamıyorum gelip burçlara saydırıyorlar sorunca da susuyorlar :D
- Soran+1 yıl
Yok ben genel olarak söylemiştim onu size değil yani :D Doğrudur bazı balık burçları öyle maalesef
Benim kardeşim balık burcu aşırı duygusal. Ama çok kötü bir yönü var sinirlendiği zaman tutulmuyor resmen. Çıldırıyor. Baş etmek çok zor oluyor. Ben de bir kova burcuyum ve kavgalarda hep sessiz kaldığım için çok değişik şeyler yaşıyoruz..
11 Yorumla- Koç+1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Yükseleni boğa olan bir balık burcu olarak duygularımı göstermem ve hep mesafeliyimdir. Değer bilen ve benim için değerli insanlara karşı net ve sahiplenici olurum. Asla pes etmem ve ağlamam. Romantizmi severim fakat yapmacıklıktan tiksinirim.
10 Yorumla - +1 yıl
Çok sinsilerr çook
Dışardan yansıttıkları duygusal duruş onların koruma kalkanıdır
Gerçi su gurubunun tüm burçları sinsidir dikkat edin arkanızdan heran kuyu kazabilirler kendinizi birden o kuyunun içinde bulursunuz10 Yorumla Evet duygusal fakat bir o kadar da tehlikeli bir burç. Sizi el üstünde tutar vs vs ama bir yanlışınızda bambaşka biri olabilir. Çünkü kincilik de var onun harici güzel bir ilişki sağlanabilir. Ve daha çok karşı cinste ay burcuna bak ilişkiniz üzerine tavsiyemdir:)
20 YorumlaYerine göre değişir genel olarak duygusalız ama herkes aynı oranda göstermez. Mesela ben dışarıya pek belli etmem ama her türlü duyguyu içerde derin yaşarım. Ayrıca önsezilerimiz çok kuvvetlidir, samimiyetsiz ortamda sıkılırız, insanların yalancı olup olmadığını kolayca anlayabiliriz. :)
20 YorumlaBir balık burcu olarak kendimde en nefret ettiğim huyumdur. Duygularımı çok yoğun yaşarım. Her ufak şeye sevinip ağlamayı geçtim, sürekli kendime "Ben duygu değil mantık insanıyım." derim. Önemli bir olay olduğunda ise öne çıkan hep duygularım olur. Mantıksal davranmak istesemde maalesef duygularım buna izin vermez. Çoğunlukla mantığımı değil de duygularımdan yana olduğum için pişmanlık duyarım :"3
10 YorumlaÇok renkliler ve hayal dünyaları cok geniş ayrıca tembel de gorunseler hırslı ve çalışkan olabiliyorlar, duygusallik abartiliyor bence akrepler bu konuda daha beter
10 YorumlaSanmıyorum benim arkadaşım var Balık Burcu arkadaşla burç falan konuşuyoruz duygusal mısın dedim o da çok nadir dedi
Duygusallık biraz da yaşadığınızı toplumla alakası olabilir10 Yorumla- +1 yıl
Salam evet çok duygusalim balık bürcüyüm hem kövrək hem de çetinikleri üsteden gelen burg bu burg dediyini elye di amma parası bol olan burg her gün param olur amma çok para harciyirim model geyinməyi üstün tuturam paranin heç bu burg yok model geyinməyi ûstun tutublar
10 Yorumla - +1 yıl
Balık burcuyum ve bu yaftalama bence hiç hoş değil. Herkes kadar bende de duygusallık var tabi ki, durduk yerde ağlamıyorum ama yani..
20 Yorumla Hiç alakası yok. Huyuna gidersen alttan alırsan öyle yoksa takıntılı ve kıskançtır, benim tanıdığım öyle en azındsn😜
10 Yorumla- +1 yıl
Bu burcun faydasını görmeyince alışıyor insan. Şimdi filanca yerdeki gemiler batsa umrumda olmaz
10 Yorumla Bana göre burçlar hakkında yapılan yorumlar saçma balık burcu olan herkes duygusal değildir her burç aynı diye bir kural yok bence her gün burçlar hakkında bi yorum çıkıyor bugün böyle yarın şöyle bence saçma yani
10 Yorumla- +1 yıl
Kız arkadaşım balık burcuydu hiç duygusal değildi ama yükseleni balık burcu erkek arkadaşım vardı o aşırı duygusaldı
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 852 cevap paylaştı. Duygusal olduklarını düşünmüyorum. Daha çok duygu sömürüyorlar.
20 YorumlaHayır. Tam bir manipülatif ve kafasında kurup haksız yere duygu sömürüsü yapar. (Genelleme için üzgünüm) duygusal ama haksız yere duygusal.
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Sence balık kadınları mı bu tanımlamaya uyuyor erkekleri mi?
- +1 yıl
Benim sevgilim balık burcuydu biz sevgiliyken gerçekten hiçbir duygusu olmayan duygusuz bir tip olduğunu düşünüyodum sürekli sonradan arkadaşı dedi o öyle görünür ama ağladığı bile var. Yani balık burçları duygusal benim bildiğim kadarıyla
30 Yorumla Duygusal tarafım var ama bazen çok diktatörce olabiliyorum.
Değişkendir. Ruh halime bağlı.10 Yorumla- +1 yıl
Evet hayattan kopmuş resmen duygusallıkta boğuluyor
10 Yorumla - +1 yıl
Duygusallar ama bir inatçılık da yok değil benim gözlemlediğim kadarıyla😅
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
3 kardeş olarak balık burcuyuz yaş olarak aramızda epey yıl var 3 4 yıl gibi hepimizin, kişilik olarak hepimiz farklıyız ama duygusallık olarak hepimizin içerisinde mevcut birazcık
10 Yorumla - +1 yıl
Gizli Üye , evet balık burçları duygusaldır demek doğru olmayabilir.😶
10 Yorumla Valla benimde çok duygusal olduğum söylenemez ama duygusuzda değilim ortası diyelim
10 YorumlaDuygusalız ya ben öyleyim. Çünkü çok fazla empati kuruyorum. Cok çabuk kırılıyorum. Değer görmeyi seviyorum. Hal böyle olup karşılık olmayınca duygusallasiyorum. Ama bu her fuygu için böyle duygularımı en uçlarda yaşarım
20 Yorumla- +1 yıl
Balık burcuyum duygusalım ama bunu kimseye belli etmem çok geniş hayal dünyamız var burada her şey yolunda normale dönünce baya can sıkıyor eğlenceliyim sevdiğim insana ilgi gösteririm fazlasıyla gibi şeyler bir balıksan hayat gerçekten güzel 😂
10 Yorumla - +1 yıl
Tabiki duygusal ama abartılacak kadar da degil biraz da yükselenine bağlı
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Yükselen başaksa nasıldır? duygusal mıdır yani?
- +1 yıl
Balık burçları genelde duygusaldır ama bazıları tamamen duygusuz gibi görünebilir. Balık burcu kendi iç dünyasında yaşar, bu yüzden nasıl bir ruh halinde olacaklarını önceden kestirmek zordur. Ben balık burcuyum ve birkaç arkadaşım da balık burcu.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Duygusallık bizim kaderimiz olmuş. Bu merhametim yüzünden çok şey kaybettim. Aşkı sever deniyorda ben hiç âşık olmadım. İnsanlara olan güvenim sarsıldığındandır herhalde. 😩
10 Yorumla Evet çok duygusalım dünyadaki en duygusal insan bile olabilirim
10 YorumlaBir Balık burcu kadını olarak çok duygusal olduğum söylenemez hepsi yerine göre ama aşırı duygusallık bence asla, ailem de 3 balık var ve hiçbirinde duygusallık yok.
20 Yorumla- +1 yıl
Duygusal mı nasıl Ben de merak ediyorum. Oğlum balık Burcu çok ağlak oluyorlar diyorlar acaba öyle mi
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Balık burcu erkekleri benden uzak dursun en azından boğa kadinlarina yaklasmasinlar... Eski sevgilim canımdan bezdirdi ilişkide kim kız kim erkek unutturdu. Çocuk gibi her şeyi hayalden ibaretti. Bir de aşık falan sanmayın sakın ha onlar herkese karşı öyle. Mız mız erkek arıyorsanız balık burcu erkeği size göre
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya onu mu soruyorum ben? Duygusallık var mı diyorum yok boğadan uzak dursunlar falan :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayalperest mız mız denilince aklina duygusuz biri gelemeyecegine göre soruna da cevap olmuştur 🙂
- +1 yıl
Kadını değil de erkeği aşırı kendini bir şey sanan ve duygusal bir varlık fikrimce
10 Yorumla - +1 yıl
ne kadar balık tanıdıysam hepsi saplantılı duygusal çıktı..
10 Yorumla - +1 yıl
Balığım ama ben bahsedilenden daha da çok duygusal ve kırılgan bir yapıdayım üzüldüğüm bir şeyi anlatırken bile ağlıyorum.
30 Yorumla - +1 yıl
Balık burcuyum, herkes kadar duygusalımdır. Abartıldığı gibi bir şey yok. Orada kastedilen şey bence idealist ve romantik oluşu
10 Yorumla - +1 yıl
Evet benim erkek arkadaşım da balık burcu ve bi tartışma olsun ben ağlayım bu arada ben akrebim o da bana sarılıp ağlar belli ettirmeden tabi ben anlıyorum 😁
10 Yorumla - +1 yıl
Ben Aslan burcuyum yakın arkadaşım balık ona şaka yapamiyorum çok çabuk kırılıyor ya da tartışma anında biraz sert konuşursam hemen ağlamaya başlıyor bu sinir bozucu ama yapacak bir şey yok
10 Yorumla - +1 yıl
Bi tane akıllı balık tanımadım ömrü hayatım boyunca 😀
11 Yorumla- Kova+1 yıl
Gerçek balığa gelmemissin
Her kişide farklı tür kendini belli ediyor bence, ben balık burcuyum ama duygularımı hiç dışa vurmayı sevmem o yüzden insanlar duygusal olduğumu asla anlamazlar ama kendi içimde çok duygusalımdır
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evet yufka yürekli olduklarından bi arkadaşıma yufkacı lakabını taktım 😂
10 Yorumla Bence okadar duygusal falan değiller hatta çoğu duygusallığı insanları manipüle etmek için kullanıyor.
20 Yorumla- +1 yıl
Balık burcuyum ama duygusallık hic yok çok inanmıyorum öyle şeylere
30 Yorumla Evet gerçekten öyleler ama tatlı bi burç ya seviyorum ben
31 YorumlaFazlasıyla duygusallar
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Boğalar da duygusal oluyor :D
etrafımda fazlasıyla balık burcu arkadaşlarımın olmasına rağmen bence anlatıldığı kadar duygusal değildirler
10 Yorumla- +1 yıl
Yengeç de duygusal ama balık evet duyguuusall
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Yengeç erkekleri gerçekten balıklardan daha duygusal oluyor :D
- Yengeç+1 yıl
Ama kimliğimi ifşa ettin en duygusal ikizler sen boş ver biz normaliz
- Yengeç+1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
hiçde duygusal değilim aksine çok duygusuzum ve sinirli bi karaktere sahibim yükselenim koç belkide ondandır :D
10 Yorumla - +1 yıl
duygusal -mış gibi olan burçtur kadını da erkeği de suya götürü susuz getirir güven vermezler. *erkekleri aşırı çapkın oluyor şaşmaz
10 Yorumla - +1 yıl
benim kız arkadaşım duygusaldı fakat o zaman 18 bile degildik belki de yaş oturunca duygusallıkta kalmıyor olabilir
10 Yorumla hayır ya bi garipler ama
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani? :D
- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Merhaba, ben Astrolog Yağmur.
18 Şubat – 20 Mart arasında doğan balık burçları söz konusu olduğunda akla ilk gelen kelime duygusallık değil değişken (İkizler, Başak, Yay, Balık) bir burç oldukları olmalıdır.
Balık burcu su elementi grubuna (Yengeç, Akrep, Balık) dâhil bir burç olduğu için sürekli duygusallığı vurgulansa da Klasik Astroloji’ye göre Balık burcu anlatılanın aksine hiçte duygusal bir burç değildir. Hatta burçlar kuşağının en realist ve idealist burcu balık burcudur. Zodyak’ın 12. Burcu olması sebebi ile tüm burçların toplamı gibidir. Balık burcunda tüm burçların özelliklerinden vardır. Klasik Astrolojiye göre Balık Burcunun yöneticisi Jüpiter, yücelim yöneticisi ise Venüs’tür. Jüpiter, bolluk, bereket ve şans ile ilgili bir gökcismi iken, Venüs ise konfor, çekicilik, güzellik ve parayı yönetir.
Harita bir bütündür. Burcumuzu söylediğimiz zaman aslında Güneş burcumuzu söylemiş oluyoruz ve kişinin sadece güneş burcuna bakarak yapılan yorum karakteri için çok sığ ve eksik kalacaktır. Karakter hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsak doğum haritasında 1. Eve düşen gök cisimleri ve hangi burçlarda olduklarına bakmak kişinin karakteri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmamızı sağlayacaktır.
Balık burcunun Türkiye’deki ünlüleri; Gülse Birsel, Beren Saat, Murat Boz,, Engin Hepileri, Beyazıt Öztürk ve Nebahat Çehre, Dünya’daki örnekleri ise; Bruce Willis, Albert Einstein, Steve Jobs, Olivia Rodrigo, Eva Mendes ve Rihanna’dır.
Sevgiler