Boğa burcu kadını tanıdım ama iki tane. Ama ikisi de karakter olarak çok benziyor çünkü boğa burcu sabit burçtur karakteri sağlamdır. Değişkenlik göstermez. Boğa burcu kadını toprak grubuna aittir. Boğa burcu kadını garantici ve risklerden pek hoşlanmayan işini sağlam kazığa bağlayan bir kadındır. Boğa burcu kadını inadı ile bilinir haklı olduğu bir davada sonuna kadar konuşur ve inat eder. Boğa burcu kadını disiplinlidir. Dakiklik çalışkanlık azim ve kuralların kadınıdır. Sınırını çizgisini bilir. Anlayışlı bir kadındır. En iyi oğlak ve başak burçları ile anlaşır
Tanıdım hepsiyle de iyi arkadaş oldum. Kadınlarını severim. Çok çekici, bakımlı, güzel oluyorlar. Nasıl giyinmeleri gerektiğini bilirler bir ortamı veya bir kişiyi nasıl güzelleştirecekleri hakkında doğal becerileri olur genelde. Çok hamarattırlar ve çoğu erkek tarafından ideal partner olarak görülürler. Erkekleri de fena değil ancak alıngan ve takıntılı olmaları çekilmez olabiliyor
Boğalari severiz. Her iki cinstede tembeline rastlamadım. Başarılı olmayı ve rahat yasamayi çok önemsiyorlar. Ailelerine ve sevdiklerine bağlılar. En kötü huyları Yemek yemeye çok düşkün olmaları ve kuru inatlari.
Tanımışımdır mutlaka, insanları burçlarıyla hatırlayamıyorum Ayzi. **Sen de boğa burcuysan eğer**, onlar mükemmel kadınlardı. Boğa burcu değilsen, bir önemi yok. 😂