Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 😊 Yorumcumuz Melek Kara sizler için sorunuzu yanıtlıyor.♒
https://www.dailymotion.com/video/x8bjloe10 Yorumla
- +1 yıl
Kova burçları soğuk insanlar mıdır?
Kova insanları bana da hep soğuk ve ciddi gelirdi. Ama sonra bunun tamamen bir önyargı olduğunu anladım. Genelde kova burçları için soğuk samimiyetsiz umursamaz fazla ciddi gibi söylemler de bulunulur. Etrafımda sonradan tanıdığım hiç bir kova burcunda soğukluk görmedim. Aksine o kadar sıcak o kadar samimi insanlar ki. Kova burçlarının bu kadar soğuk durmalarının sebebi pek az kişi ile yani sadece güvendikleri ile samimi olması ve tanımadığı birine hemen bağlanmaması. Bu burcun insanları tanımadıklarına pek samimi olmaz ancak sevdiklerine gerçekten bal tadındadırlar. Tanıdıkça seversiniz. Varsa kova burcuna ön yargısı olan yıkmalı ve gidip onunla tanışmalı.
-Kova burçları soğuk insanlar değillerdir-24 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki en cok sıcakkanlı sevecen burç kova mi yay mi terazi mi Sence
- Terazi+1 yıl
Terazi
- Soran+1 yıl
Senin gibi terazi💗
- Terazi+1 yıl
Tşkler❤️
En İyi Cevaplar
Kova burçları, aklın rehberliğinde yol alan duygularından çok mantığı ile hareket etmenin çoğu alanda kendisini güçlü kıldığı bir burçtur. Sevecen ve insancıl yönlerinin güçlü olması ise bu burcun insanlarının topluma liderlik etmelerinde en etkili özellikleri arasında yer alıyor. Hem akıllı hem sevgi dolu bu insanları sevmek zor olmamaktadır. Karizmatik görünüşleri de insanlar üzerindeki etkilerini artıran bir diğer güçlü yanlarıdır. Kova burcu insanları bencil değildir. İnsanlarla paylaşım içinde bulunmayı seven cömert insanlardır. Sosyal olmaları ise aynı zamanda eğlenceli ve esprili insanlar olduklarının gözlemlenmesini sağlar. Kova burçları ile sohbet etmek ve keyifli vakit geçirmek mümkündür. İnsani değerleri yüksek kovalar, sağ duyulu söz ve davranışları ile beğenilirler. Empati kurma yetenekleri yüksektir. Dost canlısıdırlar. Kova burcunun aşk hayatı sıra dışıdır. Klasik bir aşk ilişkisi yaşamaktan ziyade yeniliklere açık, modern bir aşk ilişkisinin hayallerini kurar. Geleneksel kadın- erkek rollerini benimsemekten uzaktır. Sıradan bir aşk hayatı ona hitap etmez. Değişikliklerden hoşlanır. Kendisine sürpriz yapılması bu nedenle hoşuna gider. Sosyal etkinliklere sevdiği ile birlikte katılmaktan hoşlanır.
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Bir kova burcu olarak kesinlikle insanına göre samimiyet derecemize göre çok değişiyor ya da karşımdaki neyi hak ediyorsa onu veriyorum bazen işime geldiği gibi başımdan savmak için soğuk davrandığımda oluyor ama genel hatlarıyla tanımadığına soğuk davranan sevdiklerine samimi çevresine sıcakkanlı olan duygularını anlamsız iyi gizleyen örgütüz hangisi işimize gelirse
31 Yorumla- Soran+1 yıl

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- +1 yıl
Kova burcu olumsuz yönleri arasında uçarı biri olmasını başta sayabiliriz. Ele avuca gelmeyen Kova burçları kah orada, kah buradadır. Eğlenceye çok düşkündür. Bu özelliği onu ilişkilerde çok fazla zorlayabilir.
Kova burcu olumsuz yönleri arasında sayabileceğimiz bir başka özellik isyankar olmasıdır. Kova burçlarının kurallara ve gelenekselliğe karşı duruşu zaten herkes tarafından bilinir. Kova burçları her daim isyana meyillidir.
Kova burçlarının zaman zaman kibirli, kaba ve patavatsız olduğunu söylesek yanılmış olmayız. Entelektüel yapıları onları kibirli birine dönüştürebilir. Mantık insanı oldukları için kendileriyle veya başkalarıyla ilgili herhangi bir şeyi dobra dobra söyleyebilirler. Duygusal konularda empati kuramadıkları için bu davranışlarının kırıcı olduğunu fark etmeyebilirler. Başka insanların kibirli, kaba veya patavatsızlık olarak adlandırabileceği davranışlar onlar için gayet normaldir.
Öte yandan son derece öngörülmez davranışları vardır. Kova burçlarının içinde her zaman bir deli vardır ve ne yapacağını pek kestiremeyebilirsiniz.00 Yorumla - +1 yıl
ben bir kovayım uzun bir ilişkim oldu sorabilirsin bana her istediğini, sevdiğine karşı sahiplenici ve çok değerli kılar onu ama bir o kadar da eleştirileriyle yıkıcı olabiliyor, hatalar yapabilir kırabilir ama gönül alar birde karşısındaki insandan en büyük beklentisi anlayışi kendisini anlamasını ister felan çok şey var sen neyi soruyorsun tam olarak sıcakkanlıyız evet çok sahipleniriiz sevdiğimizi
10 Yorumla - +1 yıl
Kovalar seçicidir. Herkesle sıcak ve samimi olmaları beklenemez. Genel olarak çok cool umursamaz ve hatta duyarsız gibi görünürler. İkili ilişkilerde biraz uçuk kaçık çılgın tarafları olan ve aslında ince zevkleri ve duyarlılıkları olan kişilerdir. Gayet samimi ve sıcaktırlar ama sadece kendi yakın çevrelerinde geçerlidir. Önüne gelenle saçma sapan samimi diyaloga girecek tipler değillerdir.
20 Yorumla - +1 yıl
Kova kadinlari hakkinda tek bi düsüncem var ; hemcinslerine de erkeklere de cok sicak kanli davranirlar ama ortamda ikinci bi kadinin olmasi durumunda kendi hemcinslerini harcarlar. Some erkeklerin gözdesi olma istegi problemi 🤷♀️ Üzgünüm fakat is so
00 Yorumla Kova olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, hiç tanımayan birisi dışarıdan çok soğuk der kesinlikler çünkü herkesle samimş olmaz yakın birkaç arkadaşı vardır. Onu tanıman için gidip konuşman iç dünyasını keşfetmen lazım. O zaman içinden ne kadar samımı sıcak bırıymıs oysa kı hıc öyle görünmüyor dersin.
10 Yorumla- +1 yıl
Kova burcu insani olarak cok sicakkanliyiz disaridan bizi taniyan insan soguk kanli biri olarak algilar yani önyargili davranis sergilerler bize ama biz gercekten bize deger veren dogal onyargisiz yaklasan kisilere sicagizdir kova burcu insani karşisindaki kisinin yansimasidir bize nasil yaklasilirsa bizdende onu gorurler
30 Yorumla - +1 yıl
. soğukkanlı değildir aslında sadece biraz bilmiş insanlardır ve insanları kendi istekleri doğrultusunda yönetmeyi çok iyi bilirler yani kova burcunun yanında hayır demeyi bilmezsen ezilirsin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
- +1 yıl
Ben bi kova burcu olarak neyle karşılaştığıma göre değişir yani ilişkiler üzerinden gidersek kendime göre garip bulduğum anlam veremediğim davranoşlar varsa ve manasızca devam ediyorsa soğukkanlıyımdır yani bi çözümleme sürecine girerim bazı şeyleri anlamlandırmaya çalışırım öyle her ne türden dönüt alırsam alıyım sıcakkanlı olamam bazı şeyleri akla mantığa sığdırmak isterim hani belirsizliğe tahammül edemem
00 Yorumla Karşımdakine göre değişebilir ilk başta sıcakkanlıyımdır evet,, gerektiği kadar ilgi alaka göremezsem anında soğuk yaparım.
00 YorumlaYeni tanıdıklarına karşı soğuk gelebilir ama kaynaştıktan sonra ne kadar sıcak olduğunu anlayacaksınız
00 Yorumla- +1 yıl
Saçmalıklardan beslenmeyin yaaaaaa insan var insan kovalar hepsi soguktur bir bakışta anlarsın her burç belli dır ikizler uçar mesala :)))
00 Yorumla Soğuk görünür ama sıcakkanlıdır. Hemen ele vermez kendini
10 Yorumlaİçine soğuk su koyarsan soğuk olur. Sıcak su bırakırsan sıcak olur :)
00 YorumlaKovalarla aşk başkadır ama kovalar uçarıdır sıkıldığımı güle güle der
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 342 cevap paylaştı. Kova bence yabancı insanlara karşı soğukkanlıTanıdığı insanlara karşı samimi
00 Yorumla- +1 yıl
Kova burcuyum ne herkese samimiyim ne de herkese soğuk.
00 Yorumla Burcunu sordum, dedi kova, diyince duramadim yanaştım ona
00 Yorumla- +1 yıl
Soğuk kanlı gözükürler ama aslında sıcak kanlılardır.
00 Yorumla Bir kova burcu olsrak söylüyorum sıcak kanlıyım sanırım.🙂
00 YorumlaBurçlarla ne ilgisi var bunun gerçekten böyle seylere nasıl inanabiliyorsunuz anlamıyorum😜
00 YorumlaAbi bı kova burcu olarak soğuk olduğumu düşünüyorum ki zaten arkadaşlarımda öyle diyo. Suanki arkadaşlarım tanışmadan önce benimle tanışmaya cekindiklerini söylüyorlar dışarıdan baya soğuk gorunuyormusum
20 YorumlaBir kova burcu olarak yerine göre demek en güzeli, bazı olaylara karşı soğuk kanlı davranabiliyorum fakat bu hassas noktakarimsa sinirlenedebiliyorum, insanına göre sıcak kanlıda olabiliyorum, gerçekten yerine ve karşıdaki kişiye göre
00 YorumlaKız kardesim kova aramiz iyikken melek gibidir dışardan çok soğuk görünür sevmediklerine acımazsı yoktur. Kavga edincede unutmazlar sonradan hep kafanı şişirirler ve çok uzatırlar. Arkadaş olarak iyide vallah şimdiden eşine sabır diliyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Her ikiside kova burcu oln e× sevgilim vardi bn onu anlamakta gucluk cekiyordum biraz dengesiz kova burclari yni
14 Yorumla- Soran+1 yıl
- Boğa+1 yıl
Yani terazi gbi geliyo bna onlara bakarak
- Soran+1 yıl
Him terazi burc cana yakın sempatik sıcakkanlı sevecen sevimli tatlı şirin burç mu
- Boğa+1 yıl
Yani onlara bakarak oyle daha eylenceli gbi
- +1 yıl
Çoğunlukla erkekleri bir ortamda sessiz kimseye karışmayan soğukkanlı gibi durur, ama gidip konuşursan arkadaş olursan görürsün iyi niyetli sakin akıllı insan olduğunu.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hep soğukkanlı oldum biraz da mesleğin vermiş olduğu disiplinden dolayi olsa gerek
00 Yorumla - +1 yıl
Başlarda gerçekten sıcak ve samimi tanıdıkça ne yazık ki soğuk nevale oluyorlar
11 Yorumla- Soran+1 yıl
- +1 yıl
Bence sıcak kanlı çünkü bok tanıdığım kişi kova burcu ve çok sıcak kanlı
11 Yorumla- Soran+1 yıl
- +1 yıl
Olaya göre değişir sevgilim kova burcu yükselen'i akrep yeri geldiğinde çok fazla soğukkanlı olabiliyor yeri geldiğinde de sıcakkanlı merhametli
00 Yorumla Güvendiği insanlara sıcak kanlı ama tanımadığı insanlara karşı heleki birde kötü bir şey hissetmişse tabiki soğuk yapar
00 Yorumla- +1 yıl
Genel konuşmuyorum ama tanıdığım iki kova burcu var biri çok lüzumsuz boş yapıyor diğeri eğlenceli bir kişilik
00 Yorumla Bende kova kadınıyım. Çok sıcakkanlı enerjiğim hatta bu yönümden ötürü itici diye adım dönüyordu😃 soğukkanlı olmayı çok isterdim
00 Yorumla- +1 yıl
ben kova burcuyum ve çevremdeki herkes tanımadan önce çok soğuk durduğumu söyler ama içten çok sıcak kanlıyımdır
00 Yorumla - +1 yıl
Benim bir arkadaşım vardı sıcakkanlıydı ama aşırı dedikoducu (dedikoduyu sevmediğini söylüyordu.) ve ikiyüzlüydu (birkaç kişiyi birbirine kattı.)
00 Yorumla - +1 yıl
Her insan farklıdır, İnsanları gruplaştırmayın. Bu ırkçılık bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Pardon ama ben ayrim yapmiyom burada astroloci bilgi sordum burc diye
Kova burcu olarak şunu söyleyebilirim, soğukkanlı ciddiyi görünen ama içi çocuksu bir burçtur.
10 YorumlaBenim tanidigim kova burclari samimi tatli dildirler
00 Yorumla- +1 yıl
Aslında kovalarla 18 senem geçti soğuklar ama sevdiklerine karşı çok sıcaklar
00 Yorumla - +1 yıl
Kova burcuyum ufak bir gıcık kapsam olay bitmiştir ona göre
00 Yorumla Ben kovayimm herkesle samimi olmam ama oldum bdnden komigi olmaz dışardan soğuk duryozz evet
00 YorumlaBence adam seçer kova istediğine sıcak istemediğine soğuk davranır
00 YorumlaHayatımda bi kova tanıdım hemcinsim. Nefret ettim inşallah tüm kovalar öyle değildir 😁
00 Yorumla- +1 yıl
kişisine göre bence. ama soğukkanlı yanları daha baskın
00 Yorumla Soğukkanlı değilim asla hislerimi gizleyemiyorum herşeyi dorukta yaşayan biriyim galiba fazla safım
00 YorumlaTanıdığım kova burçları çokta sıcak kanlı değil ama yükselene göre falan değişebiliyor
00 YorumlaKovalar vizyon sahibidir. Hakedene sıcakkanlıdırlar. Ayrıcada çok zekiler maşallah onlara.
00 Yorumla- +1 yıl
Sevdiklerine sicak sevmediklerine sogukkanlidir ben bir kovayim )))) bilirim
00 Yorumla Ben kovayım olaya göre sıcak veya soğuk kanlı devranırım
00 YorumlaLibidosu çok yüksektir ve çok sinsilerdir uzak dur aksnsnsn
00 YorumlaBi erkek arkadaşım vardı kova Burcu dışardan sevmediklerine soguk ama severse sıcak kanlılar
01 Yorumla- Akrep+1 yıl
Sııcak kanlı olurlar yerine göre değişkenlik gösterirler
Canı istediği gibi bazen aşırı sıcakkanlı bazen aşırı soğuk bu kişilere de bağlı değişir
00 Yorumla- +1 yıl
Ben kova burcuyum 12 Şubat doğumluyum kova burçları bence çok sıcakkanlı yani ben öyleyim 🥰🥰
00 Yorumla - +1 yıl
Kova burcu sıkıntı ya ne yaptıni Amerikadan profesör gelse çözemez
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
sevdiği insanlara aşırı sıcakkanlı ama sevmediklerine iyi anlaşamadıklarına soğukkanlı
00 Yorumla Sıcak kanlı ve romantik olurlar
20 Yorumla- +1 yıl
Yükselenim kova soğuk bence
10 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle soğukkanlı
00 Yorumla - +1 yıl
soguk dışardan
00 Yorumla - +1 yıl
Kova da ki suyun durumuna bağlı
00 Yorumla - +1 yıl
Sıcak kanlıyız
00 Yorumla - Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Merhaba, ben Astrolog Yağmur.
Sorunuzu daha anlaşılır şekilde açıklayabilmek adına detaylandıracağım. Astrolojide burçlar konusu eğitimi olmayan kişiler için bazı durumlarda karışıklık yaratabilir. Bu karışıklığı en çok gördüğümüz burçlar, kova, balık, akrep burçlarıdır. Şöyle ki ülkemizde en yaygın kullanılan iki çeşit astroloji vardır. Bunlar Modern ve Klasik Astroloji’dir.
İki astroloji arasındaki farklılık bahsi geçen üç burcun yorumunda da ciddi farklılıklara sebep olmuştur. Bu farklılığın temel sebebi ise Modern astrolojinin sonradan keşfedilen üç gök cismine (Uranüs-Neptün-Plüto) hemen yöneticilik atamaları olmuştur. Klasik astroloji kolektif olan bu üç gök cismine yöneticilik vermemiştir çünkü bahsi geçen gezegenlerin bir burçtan diğer burça geçme süresi 5-30 yıl arasında değişebilmektedir. Hal böyleyken klasik astroloji 30 sene aynı burçta kalabilen bir gezegenin kişisel yorumlanamayacağını savunmuş ve yöneticilik vermemiştir.
Klasik astrolojiye göre Kova-Satürn, Balık-Venüs ve Akrep-Mars yönetiminde iken Modern astrolojiye göre, Kova-Uranüs, Balık-Neptün ve Akrep-Pluto yönetimindedir.
Ben klasik bir astrolog olduğum için sorunuzu bu bilgiler ışığında cevaplayacağım. Kova burcu, sosyal sınıflarla ve her türlü grup ve toplulukla yakından ilgili bir burçtur. Bu yüzden soğukkanlı değil aksine iletişime açık kitleleri bir araya getiren birleştirici bir burçtur. Ama unutulmamalıdır ki sadece Güneş burcunu baz alarak Dünya’da sadece 12 tip insan olduğunu iddia etmek mantıksızdır zaten astrolojinin de böyle bir iddiası yoktur. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi tamamen farklıdır. Kişiliğimizi ve karakterimizi sadece güneş burcumuz belirlemez. Gök cisimlerinin bulundukları evler, düştükleri burçlar ve açılar ile harita bir bütündür.