+1 yılBen terazi burcuyum, sevgilim de terazi. Terazi erkeğini buldun mu bırakma. Çünkü bu senin için gerçekten bir şans. Sevdiklerine karşı naif, kibar, minik bir kelebeğe dönüşüyorlar. İltifat etmekte bir numaradır. Zaten terazi burçları genel olarak hep vericidir. Sevgisini, ilgisini sonuna kadar verir. Ama istenmediğini, rahat edemeyeceğini anladığı anda orayı anında terk eder. Onunla her konudan muhabbet edebilirsin, samimidirler ve karşılarındaki kişinin samimi olmadığını görürse direkt soğur. Hesap vermek bir teraziyi boğar. Asla hesap sorma. Sormak istediğin şeyi kibar ve sakin bir şekilde sor. Seni seviyorsa zaten her an sana gerekli açıklamayı yapmaya hazırdır. Hızlı ve yüksek sesli konuşman onu senden soğutur. Karşısındaki hem rahat hem özenli olsun ister. Paspal olma ama rahatsız kıyafetler de giyme. Terazi burcu rahat edeceği ortamları sever. Gerginlik, huzursuzluk varsa bir an önce kaçmaya çalışır. Kötü yönü de ara sıra yalnız kalmak ister. Boğmayı da boğulmayı da sevmez. Seni arar sorar düşünür ama 1 2 gün boyunca aramadıysa, neredesin sen, şimdi mi aklına , dersen o 1 2 günlük yalnız kalma isteği gittikçe artar. Bunları yalnızca sevgilimi gözlemleyerek anlatmıyorum. Birçok burçtan insanı tanıdım. Sevgilim, arkadaşlarım olsun, gözlemlemeyi severim. Çok uzun oldu. Baska sormak istediğin bir şey varsa sor lütfen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTerazi Burcu erkekleri sevgi dolu romantik pozitif bir görünüme sahip, ikna kabiliyeti yüksek erkeklerdir. Bu burcun erkekleri de çok yeteneklidir ve zevkli yapıları ile gerek sanat gerek bir çok alanda terazi erkeklerini bolca görmek mümkündür. Maceracı ruhları vardır gezmekten çok hoşlanırlar oturma insanı değildirler seyahatleri severler. Ve tabi ki onlarda bariz bir terazi olarak saygı onlarında temel yapı taşıdır. Amma ve lakin bir terazi kadınından daha kararsız yapılı insanlardır. Aşkta işte bir çok noktada kararsızlık içinde boğulabilirler. Benim bu burcun erkekleri ile ilgili en önemli gözlemlerim fiziksel olarak onlarda yakışıklı ve düzgün, uzun boylu bir yapıya sahipler. Bu burcun erkekleri özgür ruhlu insanlardır ve masa başı işlere gelemezler sıkılırlar çünkü iş hayatlarında hep bir heyecan ararlar. İlgi görmeye eğilimlidirler. Daha barışçıl orta yolu bulma insanıdırlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
terazi burcu erkeğiyim. şimdi bir kere her erkek gibi güzelliğine bakar kim bakmam diyorsa yalan söylüyordur. aynı her kadının yakışıklı erkeklere daha fazla şans vermesi gibi. bunun dışında terazi burcu erkekleri zaten aslan burcu kadınlarını çok beğenir. en beğendiği kadınlar hep aslan burcundan çıkar. aslan burcunun kendine güveni , kültürlü, bakımlı ve sevecen olması çok hoşuna gider. ama teraziler de en az aslanlar kadar gururludur. ona kibirli ve aşağılayıcı ifadeler kullanırsan onu yönetmeye kalkarsan kibar ve nazik biri diye ezilecek biri gibi görürsen çeker gider bir daha da jeniffer lopez olsan geri getiremezsin.
00 Yorumla
+1 yılsana alttan alttan iltifat ediyorsa, ama çaktırmadan hani, bil ki hoşlanıyor.
mesela biri vardı terazi burcu, durmadan iltifatlar , ufak tefek hediyeler verip dururdu bana. inanılmaz özgüveni vardı, hani o tipe o kadar özgüvenli olmasını beklemezdim, yakından tanıyınca çok şaşırdım. sanki adriana lima lar sırada bekliyor zaten modunda bir tipti.
bir kere güzel olmasan bile bakımlı ve alımlıysan tamamdır o iş. sen biraz ilgini göster, tıpış tıpış yanaşır sana. hem güzel hem bakımlıysan sorman bile ayıp. terazi erkeğinin güzel ve bakımlı kadınlara karşı hep zaafı vardır. biraz fazla özgüvenlidir. ama o özgüven bile çok güzel ve bakımlı bir kadının karşısında yerle bir olur. azıcık da flörtöz dür. fıstık gibi bir sevgilisi olsa bile gözü yine etraftadır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakımlıdır, estetik algıları yüksektir yanında da bakımlı ve güzel kadın ister. Yalnızlıktan nefret eder aşırı sosyaldir. Kararsızdır, karar vermek onun için çok zordur. Halsızlığa gelemez. Genel olarak uyumludurlar. Sanata ilgi duyarlar. Kaliteli yaşamayı severler, keyifine düşkündür.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurlerr
sevdiğim çocuk terazi burcu erkeğiydi 2 sene falan peşinden koştum. bunlara iyilik yaramıyor söyliyim. fazla şımartınca kendilerini üstün görüyorlar. başka tanıdıklarım da var geneli böyle. rahatlarına çok düşkünler. en başta her zaman kendilerini düşünürler. bakımlı olurlar ve karşıdaki kişinin de bakımlı olmasını beklerler. hep adaleti savunurlar. ikna edici konuşurlar ve yetenekli oluyorlar genelde. yakışıklı olmasalar bile bir çekicilikleri oluyor. şu an aklıma gelenler bunlar. çok okurdum terazi erkeği şeylerini :d
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılValla benimkini anlattin ya :D demek ku hepsi ayni al birini vur otekine
Gizli Soran+1 yılGayet odunum :D
Gizli Soran+1 yılPeki tesekkurler :D
+1 yılterazi burcuyum baliklar icin deniz neyse bitkiler icin toprak gunes su neyse terazi icin ilgi de odur ihtiyaci coktur ilgiye sevgiye birde guzel senaryo uydurur mesaj atmiyor neden atmiyor kesin baskasiyla konusuyor kesin birine asik oldumu hep ama hep onu dusunur ama karsi tarafa bunu aktaramaz yani icinden seni seviyorum sana asigim desede disariya tamam s.. git sevmiyorum der biraz dengesizdir o yonde cabuk pisman olur karsi taraf gelse 2 guzel soz soylese agirdan satma numarasini devreye sokar karsi taraf 2 guzel soz daha soylese hemen tav olur terazi erkegi ben sabirliuim tabi her terazi sabirli mi bilemem birda hayallerimiz ucuktur pes etmeden hep ulasmaya calisiriz
00 YorumlaTerazi burcuyum, genelde sanat ruhlu zeki çevik çok iyi niyetli kalbi temiz ve karşı cinsine çok sıkı aşık olarak bilinirler. hepsinide yaşadım ne tesadüf.) pianist'im ve 4 dil biliyorum 2 sene önce ayrıldığım sevgilim evlenip çocuk yapmasına rağmen hala fotoğraflarını saklıyorum ve aşığım ona..
10 Yorumla
+1 yılkapalı kutular çözmek zor. Mesela bazı insanların en azından ne yapmak istediğini anlarsın ama bunların ne yapmak istediği belli değil. Konuşmuyorlar, kendi içlerinde halledip kendileri başlatıp kendileri yıkıyorlar. Anlayamadığım anlamaya başladıkça sevdiğim insanlar genelde.
10 YorumlaSelam ayarsız terazi,
Kardeş, bu işin terazi lastik cimnastik tarafı yok. Sen bize adamın burcunu değil kendisini söyle diyeceğiz de kaçımız tanır ki...
Sktr et kafanı takma, adam mı değil mi onu tartışalım. Anlat bakıyım o taktakçıyı, nasıl bilirsin06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkisknamiyor mesela
Gizli Soran+1 yılbıraktım 2 hafta oldu ukala sosyal medyadan bide hiç bir Şifremi bile istemedi
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim vala peki sen sevgilin den ister misn yoksa banane mi dersin
Kişilik yapısı önemlidir.. Tabi burcların da etkisi var ama önemli olan aileden gelen görgü ve yetişme tarzıdır.. Terazilere gelecek olursak şayet elinde tutmasını bilirsen ve gercekten güven verirsen emin ol yaptıgın hic bir eylem karsılıksız kalmıcaktır..
00 Yorumla
+1 yılTerazi burcuğu erkeğiyim. Kendi beğendiğim kızlardan bahsedecek olursam.
-Fazla cıvık olmayacak.
-Fazla güzelliğe gerek yok. Gülüşü ve gözleri güzel olsun yeter.
-Bakımı yerinde olacak. Abartıya gerek yok normal düzeyde olsun yeter.
-Yapmacık olmayacak.
-Ortak karar verebilme yetisine sahip olacak.
ve en önemliside sevdiğinin duygularıyla oynamayacak :)10 Yorumla
+1 yılÇok ugrastirir cokk eger gonlun yoksa niyetin ciddi degilse inan hicc degmez otur bir dusun karar verr sen o sorumlulugu alabilirmisin diye saha sonra kararini ver cnki terazi erkekleri cocuk ve sen cocuk buyutuceksin iyi dusun..
00 Yorumla
+1 yılAstrolojiye çok ilgim var ve kesinlikle terazi erkrklerini tanırım ama yapmaa uzım yazmak istemiyorum. Üşendim
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbir kaç kelime ile ankatsan yinede sen bilirsin
Kova+1 yılBitmez anlıyor musjn
+1 yılTerazi erkeği yeğeni, kuzeni ve arkadaşı olarak bulabildiğim tek ortak özellik esprili insanlar olmaları :D
10 YorumlaAllah'ın cezalarııı :D :P
Çok iyi anlaşırım tatlı ve komiktirler iyidirler ama dengesizdirler de beyazken bir anda siyah olurlar değişkenler :D Ama yinede iyidirler :D05 Yorumlaerkeklerin burcu ne olursa olsun yükseleni öküzdür bunu unutmaa medet umma çok terazi erkeğide dengesizdir
14 YorumlaBaşak burcu olan kızlarla anlaşamıyorlar genelleme olarak, istisnalar vardır belki ama ben başak olduğum için benden uzak dursunlar...
20 Yorumlakendimi anlatayım yaptığım işi sonuna kadar mükemmelce götürür sonunda herşeyi berbat ederiz
20 YorumlaSadece @Camalokko geliyor , başka terazi tanıdığım yok.. 😊
24 Yorumla
Yengeç+1 yıl@Camalokko , hee ondan rengi mavi o zaman bunun? 😂
Yengeç+1 yıl@Camalokko , iyi bakalım öyle olsun.. 😊
Kesinlikle çapkın iyi giyinir ama sevgilisine sadık
09 Yorumla
Soran+1 yılFlort de bi oyle bi boyle cok degisken
Soran+1 yılVe napcagmi bilmedigim icinde buraya geldim cunku ne hissettigini anlayamiyorum bazen kiskaniyo bile bazen de hic bisey yok
Soran+1 yılYa kisilik olarak bende asiri tanimiyorum da biraz capkin glb ama bi yandan da sessiz sakin sanalda cok samimi realde cok soguk ama arkadaslariyla espirili
Soran+1 yılNasi yani ikili derken
Soran+1 yılEvet olabilir ya
+1 yılSevgilim terazi. Sevdiği insanlara pamuk şekeri ama sevmedikleri ayak sesini duyunca kaçacak yer arıyor. Romantik kıskanç
01 Yorumla
Koç+1 yılHala sevgili misiniz?
ben oluyorum özgürlüğüme düşkünüm eğlenceli olduğumu söylerler, güzel olan herşeyi severim oğlak ve koç kadınlarına karşı koyamıyorum
00 Yorumla
+1 yılMükemmel olur. Evine bağlı, vefalı, sırdaş, dost olur. Sırtını yaslayabileceğin, adam gibi adamdır. Kardeşimden öte sevdiğim bir arkadaşımdır. Hüzünlendim yine onunla ilgili bir şey görünce
00 YorumlaMerhaba ben. Dengesiz gerçekçi bakım li analitik mantıklı yalnız az insan çok huzur mantığını benimsemiş biriyim. Zevkine kimseyle takilmam. Bir teraziyi asla kaçırma
00 YorumlaBir kızda şu özellikleri ararım
Zeki mantıklı
Dünyalar güzeli olmasada olur ama yüzüne bakilasi ve Şirin
Sabırlı
Dobra
Birazda cadı olmasi00 Yorumla
+1 yılDaha yeni bir terazi erkeği tanimaktayim kendileri çok fazla cooldur dünya yansa umru olmaz asla naza gelemezler espritüel dir
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTesekkurler
Aa hic anlasamam surekli kavga ederim. 😈 ama iyi sir saklarlar 😉
10 YorumlaTerazi burcu erkeğini çok iyi tanımam ama evleneceğim insanın burcu önemli değil. İnsan olsun, benimle anlaşsın yeterli.
01 YorumlaBen terazi erkeğiyim. Oturmasını kalkmasını Nerede ne konuşacağını bile daha doğrusu ağır başlı bilge görünümlü kızlar dikkat çekici. Not sosyal ortamda kahkaha atan kızlardan nefret ederim.
10 YorumlaAdaletlidir adildir. Sevecendir merhametlidir sevdiğini az çok kıskanır sonra sevdiklerinin yanında çok rahattır. Gezmeyi çok sever. Ve en çokda duygusallığı ön planda olan bir burç..
00 YorumlaTerazi burcu erkekten uzak dur. İkiyüzlü, dönek, kıro olur genelde ama hepsi değil tabiki
43 Yorumla
Oğlak+1 yılyay lar nasıl olur sizce :)
+1 yılİyidir benim burcum terazi ama burçları fazla kafaya takma onunla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu soran çoğu kadın aslan burcu olması <3 :D :D zamanla hoşlanır sabırsız olma :D
00 Yorumla
+1 yılgüvenebilirsin ama evet dengesizlerdir o da kararsız olduklarından kaynaklı
05 Yorumla
Aslan+1 yılona istediği şeyin senin istediğin şey olduğuna ikna edersen olur
+1 yılBir kova erkeği olarak söylemeliyim ki bu burç olayına çokta şeapmamak lazım.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyok ya genel özl çıkıyor
+1 yılUysal olur. Duygusal olur. Sadiktır ama sanki biraz dengedis benim sevgilim öyle en azindan
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe sekilde dengesiz mesela modlari falan mi degisiyo yoksa kararsiz mi
İkizler+1 yılModları degisiyo hani böyle bir sabah aniden mutsuz oluyo.
olgun, kurnaz, agzı ıyı laf yapan, bıraz egoıst ıstedıgı seyı elde etmeden bırakmayan ozunde cok ıyı kalplı bırıdır abımden bılıyorum
10 YorumlaTeraziyim. özelliklerini pek bildiğim söylenemez ama sevilen bir burç onu biliyorum :)
00 YorumlaBuyurun ben terazi burcu erkeğiyim lakin emin ol zerre umurum da değil
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPekii
dış görünüşe genelde önem verirler.evcimen tarzı kızlarla ilşiki krmak isterler..biraz dengesiz olduğuuz doğru ama sevdik mi asla bırakmayız..ama genel olarak hayalperest ve çocuk ruhlu olurlar.
00 YorumlaTerazi erkegi candir kibar ince ruhlu sanatsal celtilmen harikayiz muhtesemiz :pp
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEgo seziyorum? :D
Gizli Soran+1 yılOo pekii :)
+1 yıloturmayı kalkmayı bilir dengeli insandır ama menfaatçi iki yüzlü çıkarcı olur diye biliyom
04 Yorumla
Aslan+1 yılbende netten araştırdım terazi tanıdıklarımda var en nefret ettigim adamlardır tamam mütevazisiniz ama dogan görünümlü şahin gibisiiniz ne oldugunuz belli degil içten pazarlıklı sinsi menfaatcisiniz genelde
Aslan+1 yıldogrudur hepsi bir olcak diye bişey yok ben zaten burçlara inanmam ama okuduklarımla gördüklerim uyuşunca bir ihtimal veriyom bazen
+1 yılyıl olmuş 2014 hala saçma sapan Zodyak hesaplarına bakıyorsunuz ya :(((
20 Yorumla
+1 yılteraziyi bilmemde bir yay olarak .kurabiye yapmasını bilen kızlara hastayım :)
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyaylar kendine hasta :P
Oğlak+1 yıl:) ama karizmatiğim demi kabul et
Gizli Soran+1 yılher seyi de bilirsin ayrıca dimi? :D simdi kabul etmessem takarsın buna kabul ediyorum
Oğlak+1 yılevet takarım :) ve herşeyi demiyelimde .doğru bildiğimde şaşmam ama asla ve asla.
+1 yılAnlaştığım bir burç ii güvenilir sevecen ağzı laf yapangillerden.:)
11 Yorumla
+1 yılbence hoşlanma konusu burçlarla alakalı değil ama kendimden örnek verirsem dengesiz oluyoruz biraz sanırım dikkat etmek lazım :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖrnek ver o zaman nasıl kızlardan hoşlanır terazi Burcu
+1 yılBen bir terazi erkegiyim acayip sekilde kiskanclar ve gecmislerini asla unutamazlar kolay sever kolay asik olur baya bir guruludur haka hukuka cok onem verir ve kendisine yapilan yanlisi asla unutmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulasma. Cok sever baglar sonra bir gider yok olur kalirsin oyle. Tabi burclara inanmak ne kadar dogru bilmiyorum
06 Yorumla
İkizler+1 yılaynen öyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılDiger soruyu soran kisi benim (eski sevgilinin sosyal aglardani davranislari hakkinda). Adam gitti ama kapiyi ortmedi mesela. Ben sildim, cevapsiz biraktim gormezlikten geldim baska bir erkek olsa gururundan silerdi
İkizler+1 yılTerazi burcu mu
Cevap sahibi+1 yılEvet
İkizler+1 yılhepsi aynı
Oğlak+1 yılSeveen terazi erkegi yapamaz ama kendi kafasinda kueguladigi prensipler vardir eger o prensiplerin disian cikmayi tercih etmissnen dakikasinda kaybedersin
+1 yılterazi burcu erkekleriyle ilgili tek bildiğim uzun saçlı bayanlardan hoşanırlar
10 Yorumla
+1 yılben teraziyim terazi erkeği karşıcinsten hep ilgi bekler sürprizlerden hoşlanır hep sever içinde kötü niyet bulunmaz bazen kararsız olur karamsardır karar vermekte zorluk çekebilir fakat karsıcınsıyle bunu kapatabilir çabuk güvenir
00 YorumlaBu burcun kadınıda erkeğide tam bir aşık onu bil yani dengesiz olsalarda sevince seviyorlar
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFark ettim ya hala eski sevgilisini seviyor adam
Gizli Soran+1 yılValla aslan Burcu duygusuz değil dışa dönük gibi görünür ama gururundan herseyi içinde yaşar ben gittim itiraf bile ettim bende öyle herkesi beğenmem ama seversem tam severim unutmam ama yokluğuna alıştırim
+1 yılYa acayip rahat, relax, hiçbir haltı takmaz. Uyuz uyuz dolaşır falan... Teraziler üstüne alınmasın.
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBaska jssjjd
Boğa+1 yılTembellerdir birde. İğrenç pislik insanlar işte :D Ciddi diyorum bunları ha :D
Gizli Soran+1 yılbir tane iyi özelliği yok mu ya :D
Boğa+1 yılBen bilmiyorum valla :D
Gizli Soran+1 yılPeki tesekkurler :D
Boğa+1 yılRica ^^
hassas terazi mi yoksa bu kefeli falan olanlardan mı?
00 Yorumlaen iyi anlaştıgım insanlardır kadını erkeği faretmez
10 YorumlaSakin, mızmız, ağzından lafı cımbızla alırsın kendini beğenmiş filan değil son derece mütevazi kibar , ve duygusal 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakışıklı ve kendini beğenmiş bakımlı erkek tiplemesi olurlar
18 Yorumla
Koç+1 yılaynen
Koç+1 yılkendimi sürekli beğendirmeye güzel görünmeye çalışmaktan yoruldum çok önem veriyorlar dış görünüşe
Cevap sahibi+1 yılboşver beğendirme veya bunu belli etme zaten egoları tavan iyice uçar :D
Koç+1 yılevet ya gerçekten egoları tavan ve sürekli güzel olmamı istiyordu o kadar sıkıldım ki sohbetlerimiz bile her zaman benim dış görünüşüm hakkındaydı
Cevap sahibi+1 yılyok benim erkek kardeşim terazi burcu ordan biliyorum. yorumunda bile ego var len :D
Cevap sahibi+1 yıltamam canım :*
+1 yılBen oluyorum :) o terazi ama bende çapkınlık yok egoistte değilim artık :)
00 Yorumla
+1 yılBurçlarla alakali bir şey değil bence bu zevklerle alakali
10 Yorumla
+1 yılDengeli olurlar.
Yaylar gergin, kovalar da içine atar...11 Yorumla
+1 yılHer şeyi eşit tartar terazi burcu erkeği adaletten şaşmaz:) Bu durumda sen onu ne kadar seversen o da seni o kadar sever.( Ne salladım beee)
00 Yorumlaterazi burcu bayanı olarak söylüyorum ilk başta görünüşe bakarız ama içi kötü çıktımı dış görüşüş gözümüzde sıfırdır biter.
10 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat