Öyle koşarak uzaklaştığım benden uzak olsun dediğim bir burç yok çünkü tüm ön yargılarımı kırdım. Öyle pek anlaşamadığım bir burçta yok. Koçlar yaylar yengeçler ile biraz daha iyi daha güzel anlaşıyorum, ben teraziyim. Yani genel olarak öyle başlar başlamaz ilişki bitirdiğim bir burç insanı yok.
sanırım boğa bir garezim yok ama çok yakışıklı olsalar bile hiç çekici gelmiyorlar nedenini anlamadığım bir şekilde onlar içinde aslan burçları aynı sanırım çünkü gittim araştırdım yani neden böyle diye ksadmaskf boğalarda aslanları itici buluyor yapacak bir şey yok
Böyle bi saçma şey var mı cidden burçlara göre aşık olma falan ya da burcunu duyunca uzaklaşıp gitmek akaşakşas çocuklukta değil bu ergenlikte değil abartmayın burçları bu kadar
Merhaba, Kendisinin seçmediği fiziksel, kültürel ve akla gelebilecek her türlü özellik için kimseyi yargılamak doğru bir davranış değildir. Burçlar bir sahte bilimdir. Bilimsel dayanağı yoktur ve kişiden kişiye göre değişir. Genelde insanlar egolarını tatmin etmek amacı ile kendi burç özelliklerini okur ve aman tanrım ben neymişim der. Sonra kafayı takıp düşüncelerini önemsemeden burcuna göre yargılar. Tavsiyem saçmalamayın, akıllı olun. Işıkla kal...