Kadin oğlaksa Adam koç
Ben oğlak eşim koç 2 yıldır beraberiz yakinda birleşcaz sizçe bu ikili burç yakışıyormu iki boynuzlular 😍😥😬🤣
Ben oğlak eşim koç 2 yıldır beraberiz yakinda birleşcaz sizçe bu ikili burç yakışıyormu iki boynuzlular 😍😥😬🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Koç erkeği ve Oğlak kadını arasında iki taraf içinde gerilimli bir ilişki yaşanır. Koç erkeği, oğlak kadının maddi rahatlık ve prestij elde etmeyi amaçladığını bilmesi gerekir. Zeki ve düzenli olan oğlak kadını çoğu zaman koç erkeği ile anlaşamaz. Koç erkeği arada bencillik yapabilir. Bu durum oğlak kadını oldukça rahatsız eder. Asla bencilliğe tahammül edemez. Eğer düzenli bir ilişki isteniyorsa koç erkeği oğlak kadının düşüncelerine önem vermelidir. Koç erkeğinin risk almaktan korkmayan bir yapısı vardır. Oğlak kadını ise temkinli ve son derece disiplinlidir. Bu sebeple ortak bir nokta bulmakta zorluk çekerler. Çoğu zaman koç erkeği aceleci ve heyecanlı davranır. Oğlak kadını ise bir o kadar sakin ve her şeyi sindire sindire yapmaktan hoşlanır. Oğlak kadını bu noktada koç erkeğin tavırlarına çıldırabilir. Tabii ki bu durum koç erkeği içinde can sıkıcı olur. Koç erkeği, oğlak kadınıyla beraber olduğunda iş konusunda olumlu sonuçlar alabilir. Oğlak kadını çalışmayı çok sever. Bunu herkese aşılamak ister. Özellikle özel hayatındaki koç erkeğini sürekli teşvik edebilir. Koç erkeği genel görüntüsünün aksine narin kibar bir kadın ister. Oğlak kadını ise güçlü bir erkek ister. Uzaktan bakıldığında bu iki burç asla anlaşamaz görünse de özünde hep birbirleri gibi birilerini isterler. Normal yaşantısında çoğu zaman koç erkeği duygularını karşı tarafa aktaramaz. Beraber olurken çok başka hissettirir. Cinsellik konu olduğunda koç erkeği tam bir aşk adamı olur. Oğlak kadını bunu çok sever. Kendini özel hissettiği anda koç erkeği için her şeyi yapar. Koç erkeği de sözleriyle onu büyüler. Uzun birliktelik çok mümkün görünmese de bu iki burç birliktelik yaşarsa en çok yatak odasında mutlu olacaklardır
Koç burcu-Oğlak burcu
Koç demek hisler, tutkular, duygular demektir. Duygularını her an yaşayabilir. Oğlak insanları bir koç kadar içindekileri belli etmez. Kapalı bir kutu diyebiliriz. Ancak bir koçla beraber olmak istiyorsa hiç bir duygusunu saklamamalıdır. O an ne istiyorsa neyi hissediyorsa ve neyi arzuluyorsa koça bunu direk söyleyebilmeli ki koçun dikkatini çekebilsin. İçinde saklı tutan bir insan koç burcunu pek iyi hissetirmez. Ayrıca koç burcu sevildiğini, arzulandığını ilgi gördüğünü bilmek ister. Oğlak bunu göstermelidir. Koç burcu demek sıcak samimi yakın iletişim halinde biri demektir. Oğlak ona onun istediği gibi davranırsa neden olmasın ki bu ilişki. Ancak burada şöyle bir şey var ki koç hükmü altına almak isteyebilir. Ancak dik başlı oğlak buna pek uygun bakmayacaktır. Burada empati yapmakta zorlanan koç burcuna empati yapması düşer. Benim gözümde her iki tarafta biraz biraz birbirinin dilinden anladığı sürece olabilirliği yüksek bir birlikteliktir.
Oğlak ve Koç ilişkisi kolay bir birliktelik olmayacaktır. Bu iki burcun ortak sinerjilerini koruyabilmeleri için çok çaba harcamaları gerekecektir. Olaylara bakış açıları neredeyse birbirlerinin zıttıdır. Koç, planlama yapmadan ve sonuçlarını düşünmeden aksiyon alırken, Oğlak bir eylemin sonuçlarının yararına olup olmayacağını hesaplamadan ve emin olmadan uygulamaya geçmez. Koç’un çok çabuk hareket etmesini Oğlak çok riskli bulur. Bu burç daha yavaş gitmeyi ve iyi planlanmış hedeflere doğru emin adımlarla ilerlemeyi tercih eder. Her ikisi de eninde sonunda amaçladıkları yere ulaşırlar. Genelde hızları farklı olduğu gibi, varmak istedikleri nokta da değişiktir
Cevap
5Cevap
Cesaretiniz den dolayı sizi ayakta alkışlamak istiyorum.
Kilitli kapıya kafa atmak gibi.
Çok cesursunuz her ikinizde.
Eğer kavga ya da tartışma olmazsa her şey süt liman.
Bir konu hakkında fikir alış verişi olmazsa her şey 10 numara beş yıldız.
Çünkü tartışma esnasında ikinizde birbirinize üstünlük kurmak isteyeceksiniz ama unuttuğunuz çok büyük bir fark var bu maçın kazananı hiç bir zaman olamaz.
Bunu göremiyorsunuz derim ben.
Bir boğa burcu erkeği olarak.
Tabi böyle diyorum ama sizlerin yükselen burcunu da öğrenmem lazım hemen atladım bildiğim iki burç söz konusu olunca.
Ben oğlak burcuyum ve koç burcu bir sevgilim vardı benimde. Anlaşma yönünden pek bir sıkıntı olmuyor çünkü sevdiklerini aşırı sahipleniyorlar onun dışında karşısındakinin geçmişiyle alakalı bir konu varsa onlarla çok ilgileniyorlar yani takıntı gibi bişey bu yönden çok takıntılılar ona yapılanı unutmuyorlar asla. Yani olabilirsiniz tabi ben anlaşamadığım için ayrılmak zorunda kaldım
Sizi allah ayırmasın hep mutlu olun..
Evlenecekseniz de şimdiden hayırlı olsun ❤
Hayır çok sorun olur iki burç arasında, Oğlak net düzen içinde olması gereken şekilde planlı ama koç tam tersi sinirli ne zaman ne yapacağı belli olmaz ikisi arasında çok zorlayıcı olucak Bi Google dan uyuma bak anlarsın
Değişkenlikleri ilişki uyumunu burçlara bağlamayalım
Ben Oğlak burcu olarak koç burcuyla anlașamam onlarda mı sorun var bende mi anliyamadim
Çok aslında zıtlar birbirine ama oladabilir
Birbirlerinden farklı iki burç..
Ama birbirlerini dengeliyorlar.
Tansel uyumları çok kuvvetli olur genelde
Tansel ne be tensel JWOXJKANX
Bende oğlağım koç erkekleri ile anlaşamıyorum
Yataktan cıkmazsınız
Bizim de öyle
Evet
Daha iyi işte
Seks
Yattınız mı hiç
Uzaktan mı o ne ya hiç dokunmadınız mı daha
Ohoo hiç mi görmediniz
İkiside inatçı zor olur
burca göre evlilik olmaz
İlişkin nasıl gidiyor? birbirinizi anlıyorsunuz
Yakışmıyor sebebi ise ortada
Değil tavsiye etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba, ben Astrolog Yağmur.
Toprak elementinin öncü burcu; Satürn tarafından yönetilen OĞLAK ve ateş elementinin öncü burcu; Mars yöneticiliğinde olan KOÇ. Koç burcu erkeği ilişkiye ihtiyacı olan heyecanı ve dinamiği sağlarken, Oğlak burcu kadını da ilişkinin olmazsa olmazı güven ve huzur ortamını sağlayacaktır. Koç erkeği ve oğlak kadını ilişkisinde öne çıkan problem ise ikisinin de göstereceği inat olacaktır.
Oğlak kadını her şeyi kontrol etmek isterken Koç erkeği dağınık yaşamak isteyecektir.
Zıtlıklar her zaman olumsuz durumların ortaya çıkmasına sebep olmaz. Kendinden emin ve özgüvenli kadınlardan etkilenen koç erkeği için oğlak kadınının çok dikkat çekici olacağı gibi, oğlak kadını için de koç erkeğinin sahiplenici tarafı etkileyici olacaktır. Koç erkeği ve oğlak kadını ilişkisinin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ilerleyebilmesi için iki tarafında gerekli sağduyuyu ve anlayışı göstermesi gerekir.
Sevgiyle kalın. :)