Lütfen bunlar saçmalık falan yazmayın. Ben inanıyorum ve bilgi almak istiyorum eğer gerçekten biliniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Pembe akik
Ametist ve
Aytaşı
Üçünü aynı anda üzerimde taşıyabilir miyim? En çok yardımı olacak olanlar bu üç taş. Hepsini beraber kullanırsam bir zararı dokunur mu birbirlerine uyumu var mı? Ve orjinal taşları kolye ve ya bilezik vs olarak nerelerde bulabilirim? Sahte olup olmadıklarını nasıl anlarım?
Pembe akik
Ametist ve
Aytaşı
Üçünü aynı anda üzerimde taşıyabilir miyim? En çok yardımı olacak olanlar bu üç taş. Hepsini beraber kullanırsam bir zararı dokunur mu birbirlerine uyumu var mı? Ve orjinal taşları kolye ve ya bilezik vs olarak nerelerde bulabilirim? Sahte olup olmadıklarını nasıl anlarım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Müslüman isen bu tarz şeylere inanmanın kullanmanın günahını bilmen gerek. Müslüman değil isen bir şey diyemem ama kendine müslümanım diyorsan yaptığın Allah katında çok kötü bir şey.
Görüşün için teşekkürler. Enerjinelerine inandığım için kullanmak istiyorum. Eğer taşlar hakkında bilgin varsa faydalanmak isterim
Tekrardan müslüman isen bu tarz şeyler hiç hayırlı değildir. Bak nolur beni yanlış anlama kötü niyetle yazmıyorum sana fakat bir taşın seni mutlu etmesi seni koruması seni iyi hissettirmesine inanıyor musun. Aklın bunu kabul ediyor mu? Allahla birlikte olduğun sürece o sana iyilikler verir elbet.
bi aralar bende çok inanırdım hatta satn bile aldım ama pek bir faydasını göremedim yani :)
Sana iki tane doğal dolu dolu tassak vereyim olmazmı
doğal taş var harbiden 0 makyaj felan :D :D
Komikti 😂
bulandık zaten hep stres :D
Hayat şartları 😜
kime göre neye göreeee :D
Bence sahte olup olmadıkları anlaşılmıyor
Saçmalık
Eyvallah goçum
🤢🤢
💕💕💕
🤮.