Astroloji & Burçlar İlk gördüğünüz burç bir sonraki aşkınız olacak! Hangi burcu gördünüz? sudealis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Sevgilisi ve eşi olanları ayrı tutarak soruyoruum :D Hangi burcu gördünüz KscanlarrHerkes yorumlaraaa İlk gördüğünüz burç bir sonraki aşkınız olacak! Hangi burcu gördünüz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% Başak +1 yıl AkrepBalıkTeraziBaşakİkizlerOğlakBoğa:D hahahha nerdeyse coğunu gördüm. 1 8 Yorumla DogusE Oğlak +1 yıl gördükleriniz demiyor, ilk gördüğünüz diyor mk Yorumla Teesir Başak +1 yıl @DogusE hepsini aynı anda gordum ya öyle bir göz var bende mukelemun gibiyim. Yorumla DogusE Oğlak +1 yıl dsfdsfsdfdssdfs Yorumla Teesir Başak +1 yıl @DogusE :D hahahah sevdim seni ;) Yorumla DogusE Oğlak +1 yıl hallenmediğin sürece ben de seni sevebilirim dostum asdadsad Yorumla Teesir Başak +1 yıl @DogusE yok la o anlamda değil :D böyle akıl sağlığı yerinde olmayan insan bulmak kolay değil burası zaten huzur evi gibi olmuş :D Yorumla DogusE Oğlak +1 yıl ha öyle sevmekse okey ahah burada çok çarpık ilişkiler söz konusu olabiliyor :D eskiden daha iyidi burası şimdi tıraşa bağlamış :D Yorumla Teesir Başak +1 yıl @DogusE aynen aynen Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Söylemesem, bende gizli kalsa daha iyi. Gördüğüm burçla olursa ben sana haber veririm canım. Bir sonraki derken? Yalnızım zaten😅😅👍👍 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. valla ilk nogayı gördüm ohaa hlguone5se bogalar istekli bayw bu yöndem şanslıyım en azından dgklgk8😅😅 0 0 Yorumla
bigudiistt Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan' ı gördüm. Bende aslanım ama. Hemen pusuya yatıyorum ! ahhahahaha 1 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% Aslan +1 yıl Koç çıktı 🤔 ama ben terazi, aslan, balık, yay ile anlaşıyorum genel olarak 🤷 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 35 , eic 67% İkizler +1 yıl İlk sırada koçu gördüm hemen de...Allah yazdıysa bozsun dielim artık 0 0 Yorumla
Alisaofficial Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% Başak +1 yıl Boğa gördüm her kes boğa görmüş😂 bu sayılmasın ama 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% Aslan +1 yıl Balik...De get laaaBalik garilari fazla salya sümük ağlıyor 0 0 Yorumla
bimdekikncikapı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% Aslan +1 yıl Kapatip tekrar bakabiliyor muyuz? Ikizlerden çok çektim çünkü 😂 0 0 Yorumla
Bsrcltk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 60% Boğa +1 yıl Boğa gördüm ama bence bu kendi burcum olduğu için direkt dikkatimi çekti 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 347 cevap paylaştı. Gözüm ilk olarak aslana takılmasın diye uğraştım ama kaçamadım ((: sevgilim aslan olsun madem 0 0 Yorumla
Allium Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Terazi +1 yıl Boğa. Bu burçtan birine aşık olabilme ihtimalim zayıf. Tanıdığım tüm boğa burcu erkekleri kişilik olarak bana ters karakterde kişiliklerdi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Balık gördüm ben aslan burcuyum. var mı aslan gören kızlar😆 0 1 Yorumla Mürdümsüü Aslan +1 yıl Boğa gördüm kanka bakalım hayırlısı Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 451 cevap paylaştı. Boğa gördüm dkdkd severim boğaları 1 1 Yorumla s Taciiiii Akrep +1 yıl İkincisi de balık dndjdnd ama balık sevmem Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% Oğlak +1 yıl BoğaymışşBenim de burcum teraziii 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 398 cevap paylaştı. balik ve zaten Şu an sevgilimin burcu balik 1 0 Yorumla
Ɐๅonǝʍoๅɟ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% Terazi +1 yıl Gözlerim terazi aradı ama şansa boğa çıktı 1 0 Yorumla
buseolanından Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Terazi +1 yıl teraziyim teraziyi gördüm ;) 0 0 Yorumla
DEĞERLİERMEHMET164 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 81% Balık +1 yıl Vay anasına boğa çarptı bizi 0 0 Yorumla
seyma120 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 56% Yay +1 yıl Boğa gördüm.. Allahım nasip etme ajsjddjdjd 0 0 Yorumla
Latteaskına Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% Oğlak +1 yıl İkizler 😕 saymıyorum bunu haha 0 0 Yorumla
realyusufc Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% Oğlak +1 yıl Assten birşeyler uydurmayin lütfen 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% Oğlak +1 yıl Boğa gördüm hadi bakalım 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 Başak +1 yıl İnandığımdan değil ama ilk gördüğüm burç terazi. 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 Aslan +1 yıl Bir aslan bir boğa güreşir dururuz artık 0 0 Yorumla
sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Koç +1 yıl akrep gördüm 2 5 Yorumla s Taciiiii Akrep +1 yıl Bak sen. Dsnsjss Yorumla sluttycat Koç +1 yıl @Taciiiii sorma. Hala arıyorum nerede diye dmsjsjsj Yorumla s Taciiiii Akrep +1 yıl Bulursan haber et djdkdjjss Yorumla sluttycat Koç +1 yıl @Taciiiii buldum zaten ben merak etme Yorumla s Taciiiii Akrep +1 yıl Eddim bile nsnsjsjs Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. BOĞA yı gördüm 0 0 Yorumla
Kübra9734 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Yengeç +1 yıl Eee hani aynı burçlar birbiriyle anlaşamazdı 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Koç. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabii ki de yengeç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Akrep
Balık
Terazi
Başak
İkizler
Oğlak
Boğa
:D hahahha nerdeyse coğunu gördüm.
gördükleriniz demiyor, ilk gördüğünüz diyor mk
@DogusE hepsini aynı anda gordum ya öyle bir göz var bende mukelemun gibiyim.
dsfdsfsdfdssdfs
@DogusE :D hahahah sevdim seni ;)
hallenmediğin sürece ben de seni sevebilirim dostum asdadsad
@DogusE yok la o anlamda değil :D böyle akıl sağlığı yerinde olmayan insan bulmak kolay değil burası zaten huzur evi gibi olmuş :D
ha öyle sevmekse okey ahah burada çok çarpık ilişkiler söz konusu olabiliyor :D
eskiden daha iyidi burası şimdi tıraşa bağlamış :D
@DogusE aynen aynen
Söylemesem, bende gizli kalsa daha iyi. Gördüğüm burçla olursa ben sana haber veririm canım. Bir sonraki derken? Yalnızım zaten😅😅👍👍
valla ilk nogayı gördüm ohaa hlguo
ne5se bogalar istekli bayw bu yöndem şanslıyım en azından dgklgk8😅😅
Aslan' ı gördüm. Bende aslanım ama. Hemen pusuya yatıyorum ! ahhahahaha
Koç çıktı 🤔 ama ben terazi, aslan, balık, yay ile anlaşıyorum genel olarak 🤷
İlk sırada koçu gördüm hemen de...
Allah yazdıysa bozsun dielim artık
Boğa gördüm her kes boğa görmüş😂 bu sayılmasın ama 😂😂😂😂
Balik...
De get laaa
Balik garilari fazla salya sümük ağlıyor
Kapatip tekrar bakabiliyor muyuz? Ikizlerden çok çektim çünkü 😂
Boğa gördüm ama bence bu kendi burcum olduğu için direkt dikkatimi çekti
Gözüm ilk olarak aslana takılmasın diye uğraştım ama kaçamadım ((: sevgilim aslan olsun madem
Boğa. Bu burçtan birine aşık olabilme ihtimalim zayıf. Tanıdığım tüm boğa burcu erkekleri kişilik olarak bana ters karakterde kişiliklerdi.
Balık gördüm ben aslan burcuyum. var mı aslan gören kızlar😆
Boğa gördüm kanka bakalım hayırlısı
Boğa gördüm dkdkd severim boğaları
İkincisi de balık dndjdnd ama balık sevmem
Boğaymışş
Benim de burcum teraziii
balik ve zaten Şu an sevgilimin burcu balik
Teraziyi gördük bakalım.
Boğayım boğa çıktı 😂😂
Gözlerim terazi aradı ama şansa boğa çıktı
Düdüklü tencere burcu çıktı
Boga mi? Akreple Boga 😊
Boğa herkesin gözüne çarpmis
teraziyim teraziyi gördüm ;)
Vay anasına boğa çarptı bizi
Kendi burcumu gördüm boğa 😄
hepsini gördüm💭💫🌺👼
Boğa gördüm.. Allahım nasip etme ajsjddjdjd
Yengeç yengece olur mu ya
İkizler 😕 saymıyorum bunu haha
Boğa gördüm 🙄 yok daha neler
Assten birşeyler uydurmayin lütfen
Boğa gördüm hadi bakalım
balık
Ben burçlara pek inanmam
İnandığımdan değil ama ilk gördüğüm burç terazi.
Bir aslan bir boğa güreşir dururuz artık
Boğa burcu. Boğa kadını nasıl olur ki
Boğayı gördüm sevgilimin burcu zaten boğa 😃
akrep gördüm
Bak sen. Dsnsjss
@Taciiiii sorma. Hala arıyorum nerede diye dmsjsjsj
Bulursan haber et djdkdjjss
@Taciiiii buldum zaten ben merak etme
Eddim bile nsnsjsjs
Koç gördüm
başak
Başak ☺️