Sizce en sinsi burçlar hangileri? Bana sorarsanız diğerlerini bilmem ama ben hayatımda balık burcu kadar sinsi bir burç görmedim. Bir oynuyorlar ki, bir gizliyorlar ki sormayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Akrebi eklemeyi unutmuşum... Akrep de en az balık kadar sinsi gözümde.
Tanımışım ki konuşuyorum kendi üstüne alınma sen balık burcusun diye her özelliğini taşımak zorundasın gibi bir durum yok çoğu insan burcunun nerdeyse hiçbir özelliğini taşımıyor bunlara da şahit oluyoruz demek ki sinsiliğin var ki burada kuduruyorsum
Bir kişi mi? Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Ki zaten sadece bir kişiyle yaşadığım problemleri gidip onun burcuna bağlayıp üstüne üstlük "aman o burç çok sinsidir" gibi saçma sapan konuşmam. Demek ki bir sürü balık tanımışım ki bu kadar net ve kararlı konuşuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani bence bir burca direkt sinsi diyip onu kötülemek ne kadar doğru bilemem. Bu yüzden çekimserim.
İşte senin gibiler az kaldı ya ikiz terazi ben akrep burcuyum ama sinsi değil kinciyim kanka
Aynen balık burcu en sinsi burçtur
Akreplerdir.
Doğru akrepler de balık kadar sinsidir eklemeyi unutmuşum...
Akreplerden oyüzden uzagim
Ben de aynı şekilde
Sizin burcunuz nedir?
Aslan burcuyum
Balık bencede
Balıgım en sinside yengeç
Balığın üstüne tanımam.
Sen hayatında kaç balık tanıdın sanki
Sen hayatında kaç yengeç tanıdın
O zaman konuşma işte 1 kişi üzerinden nerdeyse tüm balık böyle diyorsun
Tanımışım ki konuşuyorum kendi üstüne alınma sen balık burcusun diye her özelliğini taşımak zorundasın gibi bir durum yok çoğu insan burcunun nerdeyse hiçbir özelliğini taşımıyor bunlara da şahit oluyoruz demek ki sinsiliğin var ki burada kuduruyorsum
Kuduruyorsun*
Bir kişi mi? Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Ki zaten sadece bir kişiyle yaşadığım problemleri gidip onun burcuna bağlayıp üstüne üstlük "aman o burç çok sinsidir" gibi saçma sapan konuşmam. Demek ki bir sürü balık tanımışım ki bu kadar net ve kararlı konuşuyorum.
Oğlak ve aslan
Şahsen ikisinin de sinsi olduğunu düşünmüyorum
Diyosunnn
Akrep net
Kaçtane akrep burcu sevgilim oldu ki nereden biliyorsun
Akrep Balık ve Oğlak