- +1 yıl
Karma / Spiritüel astroloji reenkarnasyon odaklıdır. Yorumlama buna göre yapılacaktır. Öncelikle Güneş Burcu’n Boğa, Ay Burcu’n Kova, Yükselen Yengeç, Güney Ay Düğümün (GAD) Yay, Kuzey Ay Düğümün (KAD) İkizler. Güneş burcun, kişiliğin, benliğindir. Ay Burcun, duygular, dürtüler ve karmik yapıdır. Yükselen burcu, insanların size baktığında sizde ilk gözlemlediği özelliğinizdir. GAD, 7-9 geçmiş yaşamınızın toplamıdır. En iyi bildiğimiz tarafımız, kendimizi güvende hissettiğimiz, saklanma noktalarımızdır. KAD ise, , tekâmül için gideceğiniz yoldur, sizin geleceğinizdir. KAD, 30 yaşından sona etkin olur. 33-34 gibi, etkisini bariz hissederseniz.
12. ev; gizli benliğimiz, iç dünyamız, kapalı alanlar ve psikolojik durumumuzdur. Satürn, 12. ev konularında kısıtlama ve sorunlar yaşatacak olup, 6. evde öğrenmen gereken konular olduğu anlamına gelir. 6. evde Chiron ve Plüton da 12-6. ev aksında acı, zorlanma ile dönüşeceksin demek. 6. ev, hizmet evidir. Kölelik evi olarak da geçer. Sağlık, evcil hayvanlar, iş arkadaşlarını içerir. Yardım dernek ve vakıflarına katılabilir, sokak hayvanlarını besleyebilir, huzur evleri ziyaretinde bulunabilirsin. Bunlar, büyümek ve olgunlaşmak için yardımcı olacaktır. Yükselen burcunun Yengeç, sadece bir hassasiyet ve anaçlık verir. Hassas biri olmalısın. Hayvanlara karşı ilgilisin. 12. evde Venüs olması, hassaslığını artıracağı gibi, Mars-İkizler, zihinsel öfkeye de sebep olabilir. Bu, dışarı yansımayan iç dünyanda yaşayacağın bir gerginlik, demektir. Ay ve Neptün ile 12. ev öğeleri arasındaki açılar, duygu ve dürtülerin gündemde olacaktır. Bu, Anne ile ilgili de olabilir. 12. evinde Satürn, otorite yokluğu da olabilir. 6. evde Chiron olması, bu evin konularında karmik acılara işaret edebilir. Yukarıda önerileri deneyebilirsin. Günlük tutabilirsin. Yaşın, eğitimin ve/veya mesleğin ne bilmiyorum. Ama sağlık, alternatif tıp, hizmet, yardım konuları gündeminde olacaktır.
1. evde Jüpiter, iyi bir yapı verebilir. Boy uzunluğu, kemiklerin iyi olması, beslenmene dikkat etmediğin takdirde aşırı kilo yapabilir. Karmik astrolojide doğma sebebimiz Satürn iken, karmadan çıkış Jüpiter’dir. 1. ev, geleneksel olarak Koç burcunun evidir. Bireysellik, kendini ifade etmek, beden ve benlik ile ilgilidir. Kendini ifade etmeyi, bireyselliği öğrenmen gerekir. Yengeç anaçlık ve yardımseverlik duygularından dolayı, insanlara, hayvanlara yardımcı olacağım derken, kendinden vazgeçebilirsin. Elbette fedakârlık yapılmalıdır. Ama 1. evde kendinden, kendi çıkarlarından taviz vermemeyi, kendini ifade etmeyi, çıkarlarını savunmayı öğrenmelisin. Burada BEN egosunu geliştirmeyi öğrenmen gerekiyor muhtemelen.
8. evde Ay ve Neptün olması, astroloji gibi konulara ilgili olabileceğin gibi, bu ilginin sebebi annen veya karmik geçmişin de olabilir. Pallas, Yunan mitolojisinde Atena’dır. Sanat, zekâ, strateji ile ilgilidir. Mars, savaş tanrısı olarak bilinse de Atena’nın da savaşçı kimliği mevcuttur. Pallas-Uranüs kavuşumu, sıradışı, marjinal, farklı bir sanat ve zeka anlayışı verir. Böyle bir yeteneğin var mı, bilmiyorum. Ama bunları, 9. ev konularıyla, yurt dışı, yükseköğretim, uzak akrabalar, birleştirebilirsin. 6-12 aksından dolayı, psikoloji, tıp, sağlık konularında bir yükseköğretim / meslek, güzel olabilir; ama Pallas-Uranüs’ünten gelen becerileri de kullanman güzel olur. Bu öğelerin Kova burcunda olması ve Kova Burcunun hava elementi ile ilgili olması, zekâ, stratejik zekâyı gündeme getiriyor. Ama elementlerini göremediğim için mizaç ve karakter özelliklerin konusunda bir şey söyleyemeyeceğim.
11. evde Güneş, kendinizi burada 9. evde ifade ettiğinizi gösterir. 9. ev’in konuları, sosyal ilişkiler, topluluklar, dernek vakıflar, kalabalıklardır. Merkür, Hermes’tir, zihin ve iletişim ile ilgilidir. 12-6 aksını düşünürsek, Satürn etkili zorlanmalara ve chiron merkezli karmik acıları, sosyal topluluklarda, dernek ve vakıflarda kendini göstererek giderebilirsin.11 Yorumla- Soran+1 yıl
Baya uzun yazmışsın diyecek birsey yok yok çok teşekkür ederim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bildiğim kadarıyla söylüyorum.
İletişime önem veren, konuşmayı seven, araştıran bazen birden fazla konuyla ilgilenebilen birisin.
Tartışma gibi durumlarda yahut kavgaya girme gibi durumlarda rakibini sözlü olarak yerine dibine sokabiliyorsun.
Özgürlüğüne düşkün birisin, gelişim odaklısın. Sabitliği sevmiyorsun.
Ayrıca zaman zaman inzivaya çekilen, ruhani bir yapın var. Acı, yaşam, hayat, ölüm gibi kelimelerde derinliğe ulaşmak istiyor olabilirsin. Bazen kendini kaybettiğini düşünüyor olabilirsin. Aslında ben kimim? diye sorguladığın zamanlar olmuş olabilir. İçe dönük olabiliyorsun.
Doğum tarihi, saati ve yerini verirsen farklı bir konuda da yardımcı olcam.19 Yorumla- Soran+1 yıl
Saol teşekkür ederim doğum tarihi 03.05.2002 saati 9.40
Yer antalya/alanya - Yengeç+1 yıl
Bugün önemli bir ay tutulması oldu. Senin 11. evi etkilemeye başladı. Altta yazdığım konularda değişim ve dönüşümler yaşayabilirsin.
Astrolojide 11. ev insanların çevresiyle ilişki durumunu, arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar varılacak hedefleri, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işlerini yönetir. Birey içerisindeki insanlara yararlı olma ve bu amaç uğrunda kurulacak dostluklar, gruplar, dernekler bir dersek 11. evin anlamı tam anlamıyla açıklamış oluruz. Vücut kısımlarından kan dolaşımı, kan basıncı, baldırlar, topuklar, lenf sistemi, adeleler bu evin etkisindedir.
Doğum haritasında 11. evin yöneticisi Uranüs sahibi ise KOVA Burcudur.
Öte yandan 28. derece Uranüs Kova yerleşimin var. Biraz dikkatli olmanı tavsiye ederim. Bu ay tutulması seni bir süreçten geçirebilir. Sakin, soğukkanlı, adaletli, dürüst, yalandan uzak, merhametli ol. Ödülünü alırsın. - Yengeç+1 yıl
@sevda560 Sen ilgiyi seven birisin. Arkadaşlığı seviyorsun. Bunalıma meyillisin. Hatalar yapabiliyorsun. Zaman zaman depresif birisi olabiliyorsun. Bu yaşına kadar kemiklerde incinme sorunu yaşamış olabilirsin. Buna meyil var.
Öte yandan yenilikçi birisin, ileriye dönüksün. Başkaldırı seviyorsun. Birde bir işi yaparken çok fazla adanma eğilimin var. Kendi hayatın olduğunu hatırla.
Tutulma senin 10. evini etkiledi ve etkileyecek.
Şu altta yazdığım konularda değişim ve dönüşüm yaşamaya başlayacaksın.
Astrolojide onuncu ev kişinin mesleğini sosyal statüsünü ve toplumdaki rolünü gösterir. Kişinin bireysel başarılarını, mesleki kariyerini, toplum içindeki statüsünü, başarı ve başarısızlıklarını, ilişkisi olduğu insanlar üzerindeki otorite durumunu anlatır. Toplumda ne kadar tanınacağı ve kendini nasıl ifade edeceği bu evin yönetimi altındadır. Vücut kısımlarından İskelet sistemi, eklemler, deri, dizler ve dişler bu evin etkisindedir.
Jüpiter 27. derece Balık yerleşimin var. Açık olursan eğer fırsat eğilimin var.
- +1 yıl
Hiç bişi anlamadım ki yorumlayım xd
00 Yorumla
Detaylı bilgi