Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi duvar yazısısın? sudealis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 103 Yapay Zekaya Sor Evtt burcunuza göre hangi duvar yazısı çıktınız görüşlereee 🥰 Burcuna göre hangi duvar yazısısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Hahahaha bu çok güzelmiş ya, terazi burcuyum ve benimkine ve başak ile yaya çok güldüm. 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% Yengeç +1 yıl @_kirazçiçeği_ Burçlara inanmam anlamam ama yazıların birinde Kebab geçiyordu kebab tan bak iyi anlarım, buna göre analiz etsinler beni 😂 3 2 Yorumla _kirazçiçeği_ Yay +1 yıl Kebap sevenden kötülük gelmez 😅😂 Yorumla lumos_01 Yengeç +1 yıl Ağzından bal damladı 😀 Yorumla
Mehmet_tt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Boğa +1 yıl Kebabın yanına en çok sen gidersin ama gitme 😂 boğa yine aşkı midesinden geçmiş 😅 3 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Sitede ki burç sorularında pek doğru çıkmıyor. Fakat bu kez Yengeç nokta atışı olmuş. Okuyunca direk aaa ben dedim. 😅 0 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrepler olarak artık sapık olarak anılmak istemiyoruz. 1 1 Yorumla 48382727 Yengeç +1 yıl Ama sapıksınız Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% Kova +1 yıl Kova hedefe odaklı kaçacak yer bırakmayan cümlelerlerle yine yapacağını yaptı xmxmxm 1 0 Yorumla
Skn09 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% Akrep +1 yıl -AKREP-CEVAP: Hayır SEVİLDİĞİMİ Sandım Meğerse Çıkarı Var Diye Arkadaşım Oluyormuş-VESSELAM- 0 0 Yorumla
Bezginnbeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% Başak +1 yıl Sen benle güzelsin bensiz kertenkeleye benziyon o*c. 0 0 Yorumla
Üyeismi123__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% Oğlak +1 yıl Dünya tersine dönse vazgeçmem yaziyor daYiooo gayet de hemen vazgeçerim 0 0 Yorumla
selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Dünya tersine dönse vazgecmem değil daha çok koç veya ikizler uyuyor bana 😃 0 0 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% Kova +1 yıl Bizimkiler hayali sevgilime yenge demek istiyormuş. 😀 0 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Manita icin dunyayiKardes icin manitayi yakariz!!! misNiye ya biz deli miyiz? 🙄👉🏼👈🏼 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan burcu Sen benimle güzelsin bensiz kertenkeleye benziyon 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% Aslan +1 yıl Sen benimle güzelsin bensiz kertenkeleye benziyon. Harbiden de öyleydi. 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% Aslan +1 yıl Sen benimle güzelsin. Bensiz kertenkeleye benziyorsun 😄😄😄 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% Aslan +1 yıl Sen benimle güzelsin bensiz kertenkeleye benziyon :) 0 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Bizimkiler ona hep pe zvnek, or spu çocuğu demek istiyor. 0 0 Yorumla
smurfff Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 36% Başak +1 yıl Bir başak asla -de -da bağlacını bitişik yazmaz... Görsel olmadı 0 0 Yorumla
odanekiii Takip Et Xper 4 Yaş: 102 , eic 95% Akrep +1 yıl Sen benimle guzelsin bensiz kertenkeleye benziyonnn 😂 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 Aslan +1 yıl Çok kötü ya. Ben bunu yazsam duvara ben bile kendimden ayrılırım 🦁 0 0 Yorumla
albydrop Takip Et Yoda Yaş: 48 Aslan +1 yıl Sen benle güzelsin. Bensiz kertenkeleye benziyon 0 0 Yorumla
eşekcenneti Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Boğa +1 yıl Bu nedir arkadaş nerde keko yazılar varsa buraya göndermişsin yazık valla 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Başak.. 1 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Aslan +1 yıl g*te geldi aşkımız ikimizde şaşkınız 1 0 Yorumla
Bundansonrası Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 78% Kova +1 yıl Minnoş gönlümüzü kıran kırana 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde 1 1 Yorumla eşekcenneti Boğa +1 yıl Kuculde cebıme gir 🤣 mınoşmuş Yorumla
Sevda13490 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% İkizler +1 yıl Kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 453 cevap paylaştı. Dünya tersine dönse vazgeçmem 0 0 Yorumla
Darksidexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% Oğlak +1 yıl Dünya tersine dönse vazgeçmem. Oğlak burcu 0 0 Yorumla
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Yay +1 yıl teraziyim hehe ayağını denk alsın adaylar 😀😀😀 0 0 Yorumla
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% Koç +1 yıl tam benlik küçük bi yıkıldım ama halledicem :D 0 0 Yorumla
GizemliStalker Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% Boğa +1 yıl Küçük bir yıkıldım ama halledicem 0 0 Yorumla
balhatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% Balık +1 yıl Kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde😅✅ 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% Koç +1 yıl Küçük bi yıkıldım ama halledicem 🎯🤷♀️ 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Küçük bir yıkıldım ama halledicem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Hahahaha bu çok güzelmiş ya, terazi burcuyum ve benimkine ve başak ile yaya çok güldüm.
@_kirazçiçeği_ Burçlara inanmam anlamam ama yazıların birinde Kebab geçiyordu kebab tan bak iyi anlarım, buna göre analiz etsinler beni 😂
Kebap sevenden kötülük gelmez 😅😂
Ağzından bal damladı 😀
Kebabın yanına en çok sen gidersin ama gitme 😂 boğa yine aşkı midesinden geçmiş 😅
Sitede ki burç sorularında pek doğru çıkmıyor.
Fakat bu kez Yengeç nokta atışı olmuş.
Okuyunca direk aaa ben dedim. 😅
Akrepler olarak artık sapık olarak anılmak istemiyoruz.
Ama sapıksınız
Kova hedefe odaklı kaçacak yer bırakmayan cümlelerlerle yine yapacağını yaptı xmxmxm
-AKREP-
CEVAP: Hayır SEVİLDİĞİMİ Sandım Meğerse Çıkarı Var Diye Arkadaşım Oluyormuş
-VESSELAM-
Sen benle güzelsin bensiz kertenkeleye benziyon o*c.
Dünya tersine dönse vazgeçmem yaziyor da
Yiooo gayet de hemen vazgeçerim
Dünya tersine dönse vazgecmem değil daha çok koç veya ikizler uyuyor bana 😃
Bizimkiler hayali sevgilime yenge demek istiyormuş. 😀
Manita icin dunyayi
Kardes icin manitayi yakariz!!! mis
Niye ya biz deli miyiz? 🙄👉🏼👈🏼
Aslan burcu Sen benimle güzelsin bensiz kertenkeleye benziyon
Sen benimle güzelsin bensiz kertenkeleye benziyon. Harbiden de öyleydi.
Sen benimle güzelsin. Bensiz kertenkeleye benziyorsun 😄😄😄
Sen benimle güzelsin bensiz kertenkeleye benziyon :)
Bizimkiler ona hep pe zvnek, or spu çocuğu demek istiyor.
Bir başak asla -de -da bağlacını bitişik yazmaz... Görsel olmadı
Sen benimle guzelsin bensiz kertenkeleye benziyonnn 😂
Çok kötü ya. Ben bunu yazsam duvara ben bile kendimden ayrılırım 🦁
Sen benle güzelsin.
Bensiz kertenkeleye benziyon
Ne polisi alkol bey
Kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde
bizimkiler sana yenge demek istiyor
Bu nedir arkadaş nerde keko yazılar varsa buraya göndermişsin yazık valla
Başak..
Koç
Ama akrep iyimis