Astroloji & Burçlar Şu aralar neden sevgiliniz yok? Halil_İboo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ...Şu aralar sizin neden bir sevgiliniz Yok?#astroloji #burçlar Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Şu aralar neden sevgiliniz yok? Thanks You 😅 Şu aralar neden sevgiliniz yok? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% Aslan +1 yıl Mevzu güven değil, öz güven sorunudur.Dolayısıyla bir aslan olarak, yetişkin olduğumdan bu yana sevgilisiz kalmadım.. 1 0 Yorumla
poisonᴠᴇɴᴏᴍ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% Yay +1 yıl Arayışta değiliz öyle yazıyor 1 1 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl Arayıştamısın peki 😅 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% Kova +1 yıl Kova = Gerek var ama kafası karışık 1 3 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl Boşalt kafanı, bırak dertleri bir kenara Yorumla Zevksizhayat Kova +1 yıl Yakışıklı kardeşim keşke her şey ağızdan dökülen cümleler kadar kolay olsa 😊 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl Sende haklısın, kusura bakma ✋😅 Yorumla
HemşireHanımmmmm93 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% Yengeç +1 yıl Güven sorunu 👍 Doğru 1 3 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl Güvenmeyi denemelisin belki de Yorumla HemşireHanımmmmm93 Yengeç +1 yıl Öyle biri çıkarsa denerim Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl Hakkında hayırlısı olsun inşallah 😇🙏 Yorumla
Dr_Can Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% Kova +1 yıl istemiyor burca bak 😅 1 3 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl Sana gerek yok sen böyle iyisin, 😅 Yorumla Dr_Can Kova +1 yıl burc beni iyi taniyor😂 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl 😅😂 ne zaman sevgilin olacağına burçlara bakmaya devam et Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% Aslan +1 yıl Aslan ve nokta atışı. 1 3 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl Güvenmeyi denemelisin belki, Yorumla __pinhan Aslan +1 yıl O hatayı yaptım yetti bana artık. Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl 😔 Hakkında hayırlısı olur inşaallah Yorumla
soransagolsun Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl tatildeyim. 1 1 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl İyi tatiller 😅 Yorumla
Ćarmilla00 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Boğa +1 yıl Çok sevdiği için miş kdkdkdkd 1 3 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl İşte O Boğa Kadını 👏😅. Az sevmelisin benden sana tavsiye 😅😂 Yorumla Ćarmilla00 Boğa +1 yıl tamam zamanı gelince az severim 😄 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl 😅 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl çok aday var🙄😂😂 1 1 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl Ve işte O Akrep Kadını 👏😅 Yorumla
Kimb_gmze Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Balık +1 yıl Kalbi birine ait diyor ama kimseye ait değil, 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İstemiyorum 1 0 Yorumla
Pizzamsıı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Kova +1 yıl Gerek yok evtttt 1 1 Yorumla Halil_İboo Balık +1 yıl İşte Kova kadını 👏😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mevzu güven değil, öz güven sorunudur.
Dolayısıyla bir aslan olarak, yetişkin olduğumdan bu yana sevgilisiz kalmadım..
Arayışta değiliz öyle yazıyor
Arayıştamısın peki 😅
Kova = Gerek var ama kafası karışık
Boşalt kafanı, bırak dertleri bir kenara
Yakışıklı kardeşim keşke her şey ağızdan dökülen cümleler kadar kolay olsa 😊
Sende haklısın, kusura bakma ✋😅
Güven sorunu 👍 Doğru
Güvenmeyi denemelisin belki de
Öyle biri çıkarsa denerim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 😇🙏
istemiyor burca bak 😅
Sana gerek yok sen böyle iyisin, 😅