Bana karar ver demesinler hele önemli hayati konularda hiç. her şey net olsun seçenekler az olsunnn
Not:ikisler✨
Not:ikisler✨
Başak burcuyum ve bu takıntılı duygu durumlarımdan nefret ediyorum. Her şeyin altından başka bir şey çıkabilir mi diye sürekli irdelemek beni yıpratıyor.
Bir şeye inandığımı düşünsem bile aklımda hep acaba mı diye soru işaretleri kalıyor, kolay kolay karar veremiyorum.
Bir yerde okumuştum burçları etkisiz hale getirebileceğiniz şeytani şeyler diye ikizler için önüne fazla seçenek sun kafası karışıp etkisiz hale gelecektir yazıyordu ve bu hakkaten doğru galiba
Terazi Burcuyum fakat özelliklerini bilmiyorum. Kişisel olarak sevmediğim özelliğimi söyleyebilirim; ertelemek. Fakat rica etsem sen biliyorsan, sence terazilerin en sevilmeyecek özelliği ne?
yasak olan, gizli kalması gereken herşeyi öğrenmek için çıldırır. ... Hatalarını asla kabullenmez. ... Herşeyi sürekli didikler, her olayın altından bir şey çıkartmak için çabalar. Çok evhamlıdır, anın tadını çıkartmak yerine hep ileri zamana tutulup kalırım
Cevap
10Cevap
Terazi burcuyum, terazinin kararsız olma özelliği beni bitiriyor.
İkizler burcuyum. Her şeyi ile mükemmel olduğu için sevmediğim bir özelliği yoktur.
Burcum yay ve bazen çok patavatsız olabiliyorum.
Çok fazla iyi niyetli olmam
Rahatlık plansızlık ama seviyorum yinede😀
Aşırı kırılgan
Biraz sinir
Koç burcuyum 🤣
Evet öyle 🙂 güzel patlarım
😀😀
Seviyorum
Kararsız olmak beni delirtiyo ikizler burcuyum.
Alınganlık
Dengem bozuldu mu bozuluyor cidden
Kararsızım bn de çok
Çabuk öfkelenme
Kararsizim
Yok fazla mükemmelim
Takıntı
Libido yüksekliği...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?