Astroloji & Burçlar Kasım ayı spoiler'ı! Bu ay burcun sana nasıl bir ipucu veriyor? nazliatalay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 86 Yapay Zekaya Sor Kasım ayı geldi çattııı! Bu ay burcunun başına neler gelecek, oynat bakalıımm! :D Kasım ayı spoiler'ı! Bu ay burcun sana nasıl bir ipucu veriyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl "Dışa bakan rüya görür, içe bakan uyanır" Güzel söz, dikkatimi çekti, anlayana çok mana var, terazi... 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Aslan +1 yıl Göz muayenesine git, okuyamıyorsun ipucunu verdi.😄 Kasım ayı bende ya, bu ayla ilgili tüm mesajlarımı aldım kabul ettim. 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Koç +1 yıl Umarım beklediğim şeyler gelir geçer :)Azimli insanların güneşi içinden doğar diyor. Doğurtacağım o güneşi bir şekilde. 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Başak +1 yıl Okuyana kadar kör oldum ne yazıyor harbiden okuyamıyorum - başak 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Nedenler güçlü olduğu zaman, nasılı her zaman bulabilirsin.Beğendim bunu. 0 0 Yorumla
KsKҽdisi Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 95% Başak +1 yıl Tek ben mi okuyamıyorum yazıyı? Başak nedir göremedim yazıyı tam, umarım güzel bir şey diyordur. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı. Terazi benim Yazıyı okuyamadım. Bulanık görüyorum. 0 0 Yorumla
FreeSertan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% Aslan +1 yıl İnanmıyorum , inanmıyorum, inanmıyorum! (ROK mod) :D 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% Koç +1 yıl Dışarıda hava karardığında içindeki ışığı yak. Azimli insanların güneşi içindeee doğar. 🧚♀️💯 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% Yengeç +1 yıl Yengeç dünyaya sabır taşı olmaya gelmiş zaten. Patlayınca da ondan kötüsü yok. 0 0 Yorumla
HemşireHanımmmmm93 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% Yengeç +1 yıl Rüzgar gibi ol.Önüne ne getirirlerse getirsinler, üzerine düşeni yapmaya devam et diyor sanırım😂😂 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Dışa bakan rüya görür içe bakan uyanır. Kim bu Sait Faik mi? 0 0 Yorumla
Naflaus Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% Aslan +1 yıl Rüzgar gibi ol diyorda benim elimin ayarı yok firtinayim. Estigim kişi uçuyor 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 Balık +1 yıl Bişey anlamadım balık bana ne diyo aydınlatırmısın zahmet olmazsa 1 0 Yorumla
Birkullanıcıdaha Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Akrep +1 yıl Görsel 144 p gözlerime besmele çektirdim okuttum olmadı okunmuyor ya da sorun bende niye bu kadar uzun yazıyorum , aslında uzun yazmıyorum boş yapıyorum galiba 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Aslanım yine uçurmuş bizi rüzgar müzgar bir şeyler diyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sabır ve çaba diyoda bunu benden fazla yapan yoktur. Ama hayır yaprak kımildamıyor. 0 0 Yorumla
WONDER_WOMAN_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Koç +1 yıl Vayyyyy😎Azimli insanların güneşi içinden doğar 😎👏🏻 🐏 ♈ 😈 0 0 Yorumla
Yoğurtsuzkefir Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Yengeç +1 yıl İnsan ne düşlerde gerçek mi olur... Paralel evrende mi 0 0 Yorumla
Rakuz4 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Yengeç +1 yıl nerden bakarsam faklı gösteriyor hangisine inanalım? galiba hiçbirine 0 0 Yorumla
golbasimustafa Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 57% Kova +1 yıl İstediğin her şey bir yerlerde yazıyor:) 1 0 Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% Aslan +1 yıl Görseli tost makinesiylemi attın 1 0 Yorumla
sessizz33 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 45% Koç +1 yıl Koç Güneş bizim için doğuyor yine 😊 0 0 Yorumla
PembikGelin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% Oğlak +1 yıl Resmin kalitesi düşük. Okuyamadim. Oğlak ben 0 0 Yorumla
Cherryblossom_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 70% Yengeç +1 yıl Gözlerim secemedi😄ne diyor yengeç 0 0 Yorumla
muratzzerss Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% Kova +1 yıl Lan olm gidin kim yazıyo bunları 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% Balık +1 yıl benim balık ne yazıyor okuyamadım ki ben 😂 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% Oğlak +1 yıl Boganin basina kimbilir neler geliyo 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% Oğlak +1 yıl Diyorki coceklerden bal almaya devam et. 0 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% Yay +1 yıl Yay da okuyamadım ya ne yazıyor mskjs 0 0 Yorumla
Bagımlı_asık Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% Koç +1 yıl profil fotografına odaklanmaktan resme bakamadım 0 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% Boğa +1 yıl Boğa nediyor ya okuyamıyorum :) 0 3 Yorumla Balarısı_ Akrep +1 yıl Seni neyin incittiği değil, neyin gülümsettiği önemlidir. Yorumla Zlatan_red Boğa +1 yıl @Balarısı_ çok teşekkür ediyorum Yorumla Balarısı_ Akrep +1 yıl Rica ederim Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% Yay +1 yıl Yay ve evet ben vazgeçmeyi reddeden biriyim 👍 0 0 Yorumla
Edaddnneek Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% Akrep +1 yıl Akrep ve evet spoiler yedik yawe 0 0 Yorumla
İhtimalsiz-Olasılık Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% İkizler +1 yıl Değer aramıyorum ama :/ 0 0 Yorumla
AlmightyPush Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Başak +1 yıl Okunmuyo ki mk bulanik gozum bozuk zaten 2 0 Yorumla
blacklove8 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Akrep +1 yıl Nedenler yeterince bisi bişi işte okunmuyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
"Dışa bakan rüya görür, içe bakan uyanır"
Güzel söz, dikkatimi çekti, anlayana çok mana var, terazi...
Göz muayenesine git, okuyamıyorsun ipucunu verdi.😄
Kasım ayı bende ya, bu ayla ilgili tüm mesajlarımı aldım kabul ettim.
Umarım beklediğim şeyler gelir geçer :)
Azimli insanların güneşi içinden doğar diyor. Doğurtacağım o güneşi bir şekilde.
Okuyana kadar kör oldum ne yazıyor harbiden okuyamıyorum - başak
Nedenler güçlü olduğu zaman, nasılı her zaman bulabilirsin.
Beğendim bunu.
Tek ben mi okuyamıyorum yazıyı? Başak nedir göremedim yazıyı tam, umarım güzel bir şey diyordur.
Terazi benim
Yazıyı okuyamadım. Bulanık görüyorum.
İnanmıyorum , inanmıyorum, inanmıyorum! (ROK mod) :D
Dışarıda hava karardığında içindeki ışığı yak. Azimli insanların güneşi içindeee doğar. 🧚♀️💯
Yengeç dünyaya sabır taşı olmaya gelmiş zaten. Patlayınca da ondan kötüsü yok.
Rüzgar gibi ol.Önüne ne getirirlerse getirsinler, üzerine düşeni yapmaya devam et diyor sanırım😂😂
Dışa bakan rüya görür içe bakan uyanır. Kim bu Sait Faik mi?
Rüzgar gibi ol diyorda benim elimin ayarı yok firtinayim. Estigim kişi uçuyor
Bişey anlamadım balık bana ne diyo aydınlatırmısın zahmet olmazsa
Görsel 144 p gözlerime besmele çektirdim okuttum olmadı okunmuyor ya da sorun bende niye bu kadar uzun yazıyorum , aslında uzun yazmıyorum boş yapıyorum galiba
Yengeç bekleyiş de ✌🏻
Aslanım yine uçurmuş bizi rüzgar müzgar bir şeyler diyo
Sabır ve çaba diyoda bunu benden fazla yapan yoktur. Ama hayır yaprak kımildamıyor.
Rüzgar gibi olmam gerekiyormuş, bakalımm neler olcak bu ay
Vayyyyy😎
Azimli insanların güneşi içinden doğar 😎👏🏻 🐏 ♈ 😈
İnsan ne düşlerde gerçek mi olur... Paralel evrende mi
nerden bakarsam faklı gösteriyor hangisine inanalım? galiba hiçbirine
İstediğin her şey bir yerlerde yazıyor:)
Görseli tost makinesiylemi attın
Koç Güneş bizim için doğuyor yine 😊
Resmin kalitesi düşük. Okuyamadim. Oğlak ben
Hadi bakalım demet akalın
Gözlerim secemedi😄ne diyor yengeç
Lan olm gidin kim yazıyo bunları
benim balık ne yazıyor okuyamadım ki ben 😂
Boganin basina kimbilir neler geliyo
Diyorki coceklerden bal almaya devam et.
Okudum ama işime gelmedi
Yay da okuyamadım ya ne yazıyor mskjs
Nafaka ve tazminatın ip ucu
profil fotografına odaklanmaktan resme bakamadım
Boğa nediyor ya okuyamıyorum :)
Seni neyin incittiği değil, neyin gülümsettiği önemlidir.
@Balarısı_ çok teşekkür ediyorum
Rica ederim
Kova.. Kısaca öl demiş
Yay ve evet ben vazgeçmeyi reddeden biriyim 👍
Akrep ve evet spoiler yedik yawe
Ne düşlersem gerçek olur neredee
Değer aramıyorum ama :/
Dogum günün geldi diyo
goremiyorum yazilar cok blurr
Deneyim etmek istemiyorum
Her daim aynı politika 😄
Bu ay da spoiler yemedik şükür🤙