O deli burç hangisi ise tacı veriyoruz Deli kral ve kraliçeyi seçelim ✌🏻👑Kendi burcunuz dan hariç bir burç söyleyiniz lütfen... Kim bu deli 🙄Ben ikizler burcunu buraya davet ediyorum hahaha Ciddiye almayın ikizler ✌🏻
Bügüne kadar tanıdığınız en deli burç, hangi burçtur?
En deli burç benim uleyyynnn İKİZLER her karaktere bürünür, bunun adı karaktersizlik değil aksine çok karakterli olmak demektir. Yani bir insanın içine kadar girebilir. Ne düşündüğünü hissedebilir ve ona göre yaklaşım sağlar ikizler. İkizler burcu çok yönlüdür ve zeka deposudur. Bazı insanlar ikizlere çift karakterli deyip dengesiz diyor 😁 Sen kurban ol ikizlere. Her çeşit insan şekline giren ve insanları ayıran özelliğe sahip bir burçla berabersin.. Atara atar gidere gider var mı uleyyynnn bana yan bakannn 😁😁😁
Sen ikizler demişsin ama ikizler deli değil. İkizler sinsi, iki yüzlü, kötü, etik olmayan herşeyi yapabilen bir burç.(olmayanlar üstüne almasınlar) lafım olanlara. İkizler deli olsa cürmü kadar yer yakar. Asıl deli olan yengeçler. Onun yaktığı ateş gemiyi de yakar denizi de ateşe verir. Yeter ki dalına basılmasın. Muhteşem kıskaçlarını kullanmaktan çekinmez. Ortalığı karıştırır sonra oturur sigarasını içer o yangının karşısında. Gerekirse kendini de yakar ama avını pişman eder. Yeter ki istesin, delirmeye görsün!
Ay konudan alakasız şu anda şey öğrendim benim maraşta ilk ve orta okulda okuduğum beden hocam okul müdürü ve eskortlar grup seks yaparken yakalanmışlar ay kuduruyorum çıldırcam kaydetmişler bunları bütün maraşa ifşa olmuşlar hahajjsjsjsjsjjsjdjdjfj🙈😂
Akrep Burcu insanların düşüncelerini duygularını asla önemsemiyor kafasına göre eğleniyor bir şekilde ve kesinlikle kafasına hiçbir şeyi takmıyor. En deli burç desem mi demesem mi bilemedim 😅
İkizler burcuyum e napim ama 😄 Delilik yerine göre ve dozunda çok güzel, tavsiye ederim.. Önemli olan gaza asılırken freni de unutmamak hepsi bu.. Keyifli geceler..
Yengeç burcu olduğum için demiyorum ama tanıdığım en deli en eğlenceli insanlar hep yengeçti. Ama kendi burcumuzu söyleyemiyoruz madem aslan diyeceğim 😂 ikinci en deli burç da oydu
dün burdan biri arkadaş olmak istedi sevgili değil normal arkadaş olmaz falan dedim fazla ısrar edince iyi tamam dedim beni ikna etmek için çabalıyor tabi en son e devletten sicil kaydı TC kimlik bilgilerini attı yine de ikna olamadım 😂 delimiyim ne kendime gülüyorum
hayır adam önce yürüdü baktı inanmıyorum istemiyorum bu sefer bilgilerimi atarım falan diyor Allah'tan iyi biriydi sesiz yoksam gıcık kapsam miraslarına kadar alırdım ellerinden 😂