Güncellemeler
+1 yıl
Ben burcumun özelliklerini çok yansıtmıyorum daha çok yükselrnimi yansıtıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes yorumlara çok inatçı iki burç demiş. Ben size daha beter bir şey söyliyim ikimizde Arnavutuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Brn aslan 🦁 yükselenim akrep
.. Oldukca muzdarip durumdayım. Sevgili oşmak isteyenler burcumu soruyor ve omdan sonra arkadaş kalmak istıyolar. Libido gercekten sıkıntı..
Kadın da aslanı bilmem ama başak burcu sevgili olunabilecek en harika burç diyebilirim. Umarım yükseleninin özellikleri daha baskındır.
Allah yardimciniz olsun. Ikinizinde
Neden
Aslan cok zor bir burç. Başak da öyle iki zor tek bünyede yani. Onun da akrep olmasi 🤔. Aslan inatçi kendine duşkun ve dediğim dedikçi akrep de ayni sekilde zıtlaşma cok olur bence. Ama yinede burçlar ile karar verilmesi yanlis olur
Bence de zaten anlaşıyoruz o çok inanmıyor burçlara ama ben sana daha beter bir şey söyliyim mi. İkimizde Arnavutuz. Onun hem annesi hem babası Arnavut benim babam Arnavut annem Boşnak
Genelde başak kızları burçların içinde en güven vermeyen olarak bilinir seviyorum der ölür biter ertesi gün hiç bir şey yokmuş gibi gider.
Yükseleni yansitman pek iyi olmamış gibi bence 😊
Ya böyle şeylere çok takılmayın inatta olsa ne olursa olsun sonuçta sevgi var ki Nisan olmuş mutlu olmaya bakın
Sevgilin sekse düşkün olur
Her şeyi zamana bırak düzelir
Anlaşma oranı çok düşük
Yorum yaparım
Tabi
Aslan burcu fevkalade iyi bir burçtur. Yönetemeyecegi şey yoktur. Ama üşengeçtir de. Akrebe gelirsek adı korkutmasın onlar da insandır. Sans vermek lazım.
Nişanlıyım zaten bırak şansı evleniyorum
Evlen evlen evlilikte bereket vardır. Daha da isinacaksinizdir. Tabi tereddutleriniz yoksa. Çok kontrol altında tutmaya çalışma ama ona alan ver. Dediğim gibi Aslan yönetmeyi sever biraz dikkat. Onu yönlendirecem diye sıkma
Biz de durum tam tersi. Bakalım nolcak
Iyi düşünün ileride bedel ödemeyin hele de çocuklarınız olursa onlara sebep olmayın. Bu iş şakaya gelmez. Anlık heves ve hazlar uğruna bir araya gelmeyin. Bu bir sorumluluktur. Bunun altına girebileceksiniz girin. Alttan almayı unutmayın. Saygı ve hoşgörüyü unutmayın 😉
Bizim durum çok karışık ya. Çok seviyorum biliyorum o da beni seviyor hatta onun sevgisi benimkinden büyük. Çok saygılı ailesi mükemmel mesleği iyi o da trakyalı ben de. Ortak yönümüz çok ama bazen kendi bildiğini okuyor
Oturun iyice konuşun. Biz insanlar artık konuşmayı unuttuk diyalog kuramaz olduk. Ciddi ciddi oturun konuşun
Konuştuk ama beni ikna etmeyi başarıyor. Ya o en saçma şeyi bile savunsa ikna oluyorum
Sevdiğindendir o 😅
Galiba öyle
@dr_basak