Astroloji & Burçlar Sizce dikkat çekmeyi seven burçlar hangisi? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Dikkat çekmeye bayılan burçlar desem hangilerini söylersiniz?)) Sizce dikkat çekmeyi seven burçlar hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. Aslan bittabikisi😂Diğer burçlar dikkat çekmek için çok zahmete giriyorlarAslan maaşallah diyelim hiç kasmadan tüm dikkatleri üzerine çekiyor hatta bazen sıkılıyor bile😂 0 0 Yorumla
Nnur3436 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 53% Aslan +1 yıl Aslan, koç, kova, başak, terazi çevremi baz aldım. 2 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. Aslan ön planda olmayı severler. 1 0 Yorumla
souvenirxo Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% Terazi +1 yıl Terazi dikkat çekmeyi seven burçlardan 0 0 Yorumla
S3ma06 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Koç +1 yıl Biri koç kesin kendimden biliyorum 🤭 0 0 Yorumla
Sabihasan Takip Et Xper 1 Yaş: 48 Yengeç +1 yıl Aslan kova koç terazi 0 2 Yorumla Sabihasan Yengeç +1 yıl İkizler Yorumla Sabihasan Yengeç +1 yıl Zaman zaman akrep ve yengeç Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aslan ve terazi ben teraziyim 😄 0 3 Yorumla mhmtk1990 Boğa +1 yıl Terazi dikkat çekmeyi sevmez, onfn farklı olduğunu hissetmek gerekir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklıyım zaten ama çok dikkatte çekiyorum ve farkındayım Yorumla mhmtk1990 Boğa +1 yıl Dikkat çektiğini adım gibi eminim, sana o duyguyu hissettirmek lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aslan bittabikisi😂
Diğer burçlar dikkat çekmek için çok zahmete giriyorlar
Aslan maaşallah diyelim hiç kasmadan tüm dikkatleri üzerine çekiyor hatta bazen sıkılıyor bile😂
Başaklar kesinlikle :)
Aslan, koç, kova, başak, terazi çevremi baz aldım.
Aslan ön planda olmayı severler.
Burçtan anlamam ki. 😃
Terazi dikkat çekmeyi seven burçlardan
Burçlara inanmam çok saçma geliyor
Biri koç kesin kendimden biliyorum 🤭
Hahaha aferim övün beni 😁
İkizler ve akrep.
Aslan
Terazi, akrep
Kesinlikle yay
Şeytani bir burç
burç lara fazla takılmam
Boğa burçları
Yaylar
Aslan kova koç terazi
İkizler
Zaman zaman akrep ve yengeç
Bence aslan.
Tanıdığım tüm aslan yay koç burçları
İkizler, aslan, başak
Aslan
Aslan ve boğa..
Bilmiyorum
Yay adsdds
Aslan
Aslan ve terazi ben teraziyim 😄
Terazi dikkat çekmeyi sevmez, onfn farklı olduğunu hissetmek gerekir.
Farklıyım zaten ama çok dikkatte çekiyorum ve farkındayım
Dikkat çektiğini adım gibi eminim, sana o duyguyu hissettirmek lazım
Ikizler akrep
İkizler ve yengeç
Yay olabilir