Astroloji & Burçlar Yay burcunu seviyor musunuz? HandeBjk1903_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Canım burcum herkes tarafından sevilir 😍Neşeli, eğlenceli, hiperaktif, sadık, güleryüzlü, çalışkan.. Öve öve bitiremem Yay burcunu seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% Kova +1 yıl Kovaların kankitosu oluyorlar o sebepten seviyorum yayları iyi anlaşıyorum 1 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% Başak +1 yıl terazi ve yay çok iyi anlaştığı için evet seviyorum yay burcunu :D 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl Karaktersizse dünyanın en iyi burcu olsun ne anlamı var 0 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% Yay +1 yıl Sevmem nj ben de bir yayım 🥳 2 1 Yorumla яüүαмsı Yay +1 yıl Sevmem ne severim jsjjs Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Seviyoruz, Kadınlarını çok cana yakın oluyorlar 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% Başak +1 yıl Yay burcundan iki kişiyi seviyorum biri sensin 🤭 0 9 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri Yengeç +1 yıl Diğeri benim kesin 😅 Yorumla EmirAdakul Başak +1 yıl @Eskidenkayıtolanbiri buradan değil 😂 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri Yengeç +1 yıl Ayy biliyorum bunu tabi😅 ne diye çaktırdın😒 Yorumla EmirAdakul Başak +1 yıl @Eskidenkayıtolanbiri nereden biliyorsun sorması ayıp 🤭Ben dürüst biriyim doğruyu söylemeden duramam 😂 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri Yengeç +1 yıl İlk defa gördüm seniBunu tahmin etmek zor değil kanka Yorumla EmirAdakul Başak +1 yıl @Eskidenkayıtolanbiri eyvallah kanka 😂 Yorumla EmirAdakul Başak +1 yıl @eskidenkayitolanbiri profilinde bir link vardı oraya girdim biraz moralim bozuldu çünkü bir tanıdığım da öldürüldü 😔 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri Yengeç +1 yıl Evet keşke herkes de olsa ve artık uyansalar:(Ve çok üzüldüm bol sabır ve rahmet diliyorum🌷 Yorumla EmirAdakul Başak +1 yıl @Eskidenkayıtolanbiri Sağ ol ☹🙂 Yorumla
Leman_hh Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% Balık +1 yıl Ben çok seviyorum çok cana yakın saf kalpli ler 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum. 0 1 Yorumla MoreMistake Yay +1 yıl Nedenmiş Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. Bazılarını seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kovaların kankitosu oluyorlar o sebepten seviyorum yayları iyi anlaşıyorum
terazi ve yay çok iyi anlaştığı için evet seviyorum yay burcunu :D
Karaktersizse dünyanın en iyi burcu olsun ne anlamı var
Sevmem nj ben de bir yayım 🥳
Sevmem ne severim jsjjs
Seviyoruz, Kadınlarını çok cana yakın oluyorlar
Yay burcundan iki kişiyi seviyorum biri sensin 🤭
Diğeri benim kesin 😅
@Eskidenkayıtolanbiri buradan değil 😂
Ayy biliyorum bunu tabi😅 ne diye çaktırdın😒
@Eskidenkayıtolanbiri nereden biliyorsun sorması ayıp 🤭
Ben dürüst biriyim doğruyu söylemeden duramam 😂
İlk defa gördüm seni
Bunu tahmin etmek zor değil kanka
@Eskidenkayıtolanbiri eyvallah kanka 😂
@eskidenkayitolanbiri profilinde bir link vardı oraya girdim biraz moralim bozuldu çünkü bir tanıdığım da öldürüldü 😔
Evet keşke herkes de olsa ve artık uyansalar:(
Ve çok üzüldüm bol sabır ve rahmet diliyorum🌷
@Eskidenkayıtolanbiri Sağ ol ☹🙂
Ben çok seviyorum çok cana yakın saf kalpli ler
Burcun bir önemi yoktur
Burçlara pek takılmıyorum
Severim
Canım burcum😂😂
Evet seviyorum.
Ben sevmiyorum.
Nedenmiş
Bazılarını seviyorum